Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

bir süre yeni üye alınmasa? yada yeni üye alımlarına denetim gelse?

yada transfer nöbetine 100 mesaj üzeri dahil olabilse?

bir düzenleme şart. kuşlar dadanıyor sürekli.

arz ederim.

Mantıklı. Daha fazla üyemiz olsun derken yarısı çöp üye olacak. Transfer nöbetinde saçmalık aldı gidiyor. 100 mesaj'ı olmayan da bazı o bölümler kısıtlansın. Kuşlara da bizden farklı şeyler uygulanması lazım bazı bölümleri göremesinler bu kadar rahat yazamasınlar. Bence.

Bir ara iPhone app çıkacak diye bir söylenti vardı. O konu kaldimi? Her zaman laptop açamıyoruz. Dışarıdan girmek istediğimizde de her seferinde yazıları büyütmek zorunda kalıyoruz. Bence angut.com un ki gibi bir app çıkarılabilir.

Bir ara iPhone app çıkacak diye bir söylenti vardı. O konu kaldimi? Her zaman laptop açamıyoruz. Dışarıdan girmek istediğimizde de her seferinde yazıları büyütmek zorunda kalıyoruz. Bence angut.com un ki gibi bir app çıkarılabilir.

m.gscimbom.com ise yaramiyor mu?

Degisiklik-ul fikir yaptim. Kufur konusunda haklisiniz agalar. Sadece o sicak sohbetlerin bitecek olmasina hayiflanip isyan etmistim. :sad007:

Degisiklik-ul fikir yaptim. Kufur konusunda haklisiniz agalar. Sadece o sicak sohbetlerin bitecek olmasina hayiflanip isyan etmistim. :sad007:

Rütbe düşürülmesinin yeni düzene karşı olmanla hiçbir alakası yok Hayri. Oradaki tavrın nedeniyle rütbe düşürüldü.

Kufurden dolayi iste tamam ben de size karsiyim diye kovdunuz demedim ki

bir süre yeni üye alınmasa? yada yeni üye alımlarına denetim gelse?

yada transfer nöbetine 100 mesaj üzeri dahil olabilse?

bir düzenleme şart. kuşlar dadanıyor sürekli.

arz ederim.

Kuş üye olduğu hemen anlaşılıyor. Mustafa Sarp'ı övüp, Ronaldinho aslında alınır falan derse bil ki o bir kuştur ;)

m.gscimbom.com ise yaramiyor mu?

Yazdığımdan hiç bir farkı yok. Site açıldığında her seferinde yazılanları okumak icin ekran büyütmek zorunda kalıyoruz. Başka sayfaya geçişlerde de aynı durum söz konusu. Maddi olarak gideri cokmu yada varmi bilmiyorum fakat hem bizim için hemde sitenin reklamı icin faydalı olacağına eminim.

Transfer Nöbeti Konusu bir cok kez kapatiliyor, bu cok can sikici bir durum. Aynen Seyircisiz oynama cezasina benziyor, iki üc kendini bilmez yüzünden tüm üyeler konuya yazamiyor, bundan ziyade, bu kisiler tek tek transfer nöbetinden uzaklastirilsa daha adil olur kanimca, bu olaydan ötürü sikayette bulunuyorum, umarim ciddiye alinir.

m.gscimbom.com'dan benim de şikayetim var. IPhone App mükemmel olur.

Transfer Nöbeti Konusu bir cok kez kapatiliyor, bu cok can sikici bir durum. Aynen Seyircisiz oynama cezasina benziyor, iki üc kendini bilmez yüzünden tüm üyeler konuya yazamiyor, bundan ziyade, bu kisiler tek tek transfer nöbetinden uzaklastirilsa daha adil olur kanimca, bu olaydan ötürü sikayette bulunuyorum, umarim ciddiye alinir.

Konudan bir çok kişi uzaklaştırma alıyor zaten, ayrıca konunun kapatılması sadece 5-10 dk sürüyor, abartılacak bir durum yok.

ne gerek var kapatmaya?teker teker herkesi uzaklastirin konuyu mok edenleri, bu kadar basit.

Nöbet konusu için 5-10 dakika sabredemeyen birini ilk defa görüyorum :) Neyse gerekenler yapılıyor, bunun içinde bazen zamana ihtiyacımız oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt