Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Nöbet konusu için 5-10 dakika sabredemeyen birini ilk defa görüyorum :) Neyse gerekenler yapılıyor, bunun içinde bazen zamana ihtiyacımız oluyor.

yahu admin, ya beni anlamiyorsun ya da anlamak istemiyorsun, bence anlamiyorsun, gencligine verelim. Demek istedigim, ne gerek var? sorun beklemek falan degil, sacma sapan bir uygulama, ayni seyricisiz mac cezasi verirsin 3-4 ay sonra o takim yine seyircisiz alir. Sonuc? ayni tas ayni hamam. Bu ceza da öyle. Konuyu kitliyorsunuz da ne ise yariyor, 2-3 saat sonra adamin biri cikip yine konunun icine ediyor, cünkü biliyor, nasil olsa hakaret etmedigi sürece sahsi ceza almayacagini. Sahislara ceza verin, adaletli olun, diger üyeleri magdur duruma düsürmeyin derim ben. Nacizane fikrim.

Uygulama saçma değil, tartışmalar çıkıyor, onu uyar, bunu uyar, bunu at ötekini at derken yetişilemiyor. Yönetim forumunu görseniz anlarsınız bizi. Yarım dakikada tam 5 tane rapor geldi kapattığımız esnada. Kapatmasak kim bilir kaç tane daha gelecekti. Biraz dinlenip, bize de oradaki olumsuz mesajları temizleyip gerekli güvenliği sağlamamız için fırsat vermenizde sakınca yok.

Kısacası bu uygulamayı istemiyorsanız önce kendinize, sonra orada barındığınız diğer isimlere engel olmaya çalışmayı deneyin. Bizim de yapabileceklerimiz bir yerden sonra zora giriyor, 2-3 dakikalık molanın kimseye zararı yok.

Anlamamakta ısrar etmek bu olsa gerek neyse yaşına veriyorum. Şahsi cezalar veriliyor zaten güzel kardeşim, kapatıyoruz ki cezalara yetişe bilelim ve herkes bir sakin olsun diye.

Nöbet 10 dakika kapatıldı diye mi bu sorun ? Açık söyleyeyim, bazen az süreliğine bile kilitliyoruz, gün içinde 50 kere uyarı yapılıyor, istenilen şeyleri yapmak çok zor da değil hani. Ha yapanları at diyorsunuz zaten atıyoruz ama öyle bir an geliyorki sıkışıyor şikayetler ve önlem alamıyoruz.

10 dakika kapalı kaldı diye de bu kadar uzatmaya gerek yok, başka çaremiz kalmıyor kimse kusura bakmasın.

Iphone app lazım gerçekten. Diğer türlü giriyorum ama zoom et zoom çık, mesaj yaz falan çok zaman alıyor.

Uygulama saçma değil, tartışmalar çıkıyor, onu uyar, bunu uyar, bunu at ötekini at derken yetişilemiyor. Yönetim forumunu görseniz anlarsınız bizi. Yarım dakikada tam 5 tane rapor geldi kapattığımız esnada. Kapatmasak kim bilir kaç tane daha gelecekti. Biraz dinlenip, bize de oradaki olumsuz mesajları temizleyip gerekli güvenliği sağlamamız için fırsat vermenizde sakınca yok.

Kısacası bu uygulamayı istemiyorsanız önce kendinize, sonra orada barındığınız diğer isimlere engel olmaya çalışmayı deneyin. Bizim de yapabileceklerimiz bir yerden sonra zora giriyor, 2-3 dakikalık molanın kimseye zararı yok.

tamam sertac kardes, ikna oldum, tesekkür ederim bu aciklayici mesajiniz icin. Keske Admin de böyle kayda deger nedenler ve aciklayici mesajlar yazsaydi, konu bu kadar uzamasaydi, tekrar tesekkürler beni aydinlattiginiz icin;)

konuma neden kilit vuruldu yoksa konuyu antuyamı açtım

Giriş sayfasında 30 Mayıs yerine 39 Mayıs yazılmış yanlışlıkla Galatasaray-Banvit maçı tarihi için,yetkililerin haberi olsun.

Giriş sayfasında 30 Mayıs yerine 39 Mayıs yazılmış yanlışlıkla Galatasaray-Banvit maçı tarihi için,yetkililerin haberi olsun.

Farkettik ama bir süre düzeltemeyeceğiz. Bu defaki hata biraz daha dikkat çekici oldu. GSCimbom.bom yazmıştık birkeresinde kimsenin dikkatini çekmemişti. :)

Giriş sayfasındaki sorun düzeltildi.

Benim rutbe gitmis neden acaba

Yalçın Atar isimli üyeye verilen cezayı aşırı yetersizbuluyorum.Adam Galatasaray futbolcusuna sövmekle kalmadı sadece.Onu savunan taraftarların ailelerinede çok açık küfürler vardı.Üyelerin aileleri ve Galatasaray futbolcusuna küfür sadece 2 ay mı?Net olarak ihraç gerekli

Yalçın Atar isimli üyeye verilen cezayı aşırı yetersizbuluyorum.Adam Galatasaray futbolcusuna sövmekle kalmadı sadece.Onu savunan taraftarların ailelerinede çok açık küfürler vardı.Üyelerin aileleri ve Galatasaray futbolcusuna küfür sadece 2 ay mı?Net olarak ihraç gerekli

İhraç edildi.

tahrik eden,yalan yanlis seyler yazan fenerliler var forumda,onlara yonelik protesto amacli bir konu acsam ceza alma ihtimalim varmi? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt