Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

tamam neyse kaldirmayin

sizden birsey istenince olmuyor zaten. tersini istemek lazim. rutbe istemiyorum desem 2 dakkaya geri verirsiniz. saka iste saka, yalan soyleyecek halim yok. saka oldugu belli zaten. bir sakama alinip bunu yapiyorsaniz zaten kalsin rutbe sizde.

Hayrinin GSC Efsanesi yazısının yerine Atarlı Genç yazın :o

Mutlak sıfıra ulaşılamayacağı gibi mutlak adaletede ulaşılamaz. Bunu bu sitenin yöneticilerinden beklemek hele hele kendi oluşturdukları bu güzel platform bu hızda büyürken beklemek biraz arsızlık olur. Ancak yöneticilere şunu söylemeden geçemeyeceğim: Kendi hayat tecrübelerinize aşırı yükleniyorsunuz ve aşırı güveniyorsunuz. Göreceli kararlara bağımlı sistem her geçen gün başınızı daha çok ağrıtacak. İşlemlerinizi daha mekanizmasal hale getirmek zorundasınız. Aksi taktirde işin ucunu kaçırıp küskünler ordusu yaratacaksınız. Hele bu yarattığınız bu rütbelendirme uygulaması tam bir bataklık sizin için. İyi niyetle oluşturduğunuza eminim ama içini tam doldurmadan, sınırlarını flu bıraktığınız getirlerinden çok bence götürüsü olan bu uygulama işinizi her geçen gün daha da zorlaştıracak. Kolay gesin.

Hayri Cund' Alıntı:
ugur bulutun da cezasi kalkmis ama rutbesi alinmis, adam hakliysa rutbesi niye aliniyor

@Hayri; Uğur 'un cezasını kaldırdığıma pişman oldum şu mesajınla.

Uğur haksız, biz jest yaptık. Ne lazım anlamanız için?

Mutlak sıfıra ulaşılamayacağı gibi mutlak adaletede ulaşılamaz. Bunu bu sitenin yöneticilerinden beklemek hele hele kendi oluşturdukları bu güzel platform bu hızda büyürken beklemek biraz arsızlık olur. Ancak yöneticilere şunu söylemeden geçemeyeceğim: Kendi hayat tecrübelerinize aşırı yükleniyorsunuz ve aşırı güveniyorsunuz. Göreceli kararlara bağımlı sistem her geçen gün başınızı daha çok ağrıtacak. İşlemlerinizi daha mekanizmasal hale getirmek zorundasınız. Aksi taktirde işin ucunu kaçırıp küskünler ordusu yaratacaksınız. Hele bu yarattığınız bu rütbelendirme uygulaması tam bir bataklık sizin için. İyi niyetle oluşturduğunuza eminim ama içini tam doldurmadan, sınırlarını flu bıraktığınız getirlerinden çok bence götürüsü olan bu uygulama işinizi her geçen gün daha da zorlaştıracak. Kolay gesin.

Görüşler için teşekkürler.

İşimiz insan olduğu için, mekanizmayı daha da fazla robotlaştırmamak daha doğru geliyor bana. "Sisteme" evet, "durumsallıktan uzak olmasına" hayır.

Rütbe tüm forumlarda olan bir uygulamadır, kötü olduğunu düşünmüyorum. Başımızı ağrıttığını ise hiç düşünmüyorum. Sanal alemdeyiz, kimse için hayat mevat meselesi değil. Hayri 'ye kızdım diye, bütün günüm kötü falan geçmeyecek. :)

Sedat İncesu'ya destek için bir şeyler yapabilir miyiz ?

Edit : Gören kimse yok mu ? :(

Bizden olmayan arkadaslar Mümkünse Kendi takımlarının her haberini paylasmasınlar yani konu acma yasagı gelsin. Gerek gördügümüzü biz acıyoruz zaten

arkadaslar bana ceza verin, yoksa küfür yazicam.

3 günlük myc talep ediyorum.

sinavim var 2 hafta sonra, kosantre olamiyorum.

ben 1-2 ay once ceza aldim,nedeni neydi acaba daha once sormayi unuttum :D

:o

Şimdi sen bizi bunun için saatlerce uğraştırmak istemezsin, onun için ne sen sor ne biz söyleyelim :)

saatlerce ugrasmak gerekiyorsa ben bu soruyu sormadim ozaman.:D

en fazla veya en az ceza yiyen uyeleri nerden görebilirim?

Böyle bir liste varmi?

Üyelere tek tek sorup bir liste yaparsan bizim de işimizi görebilirsin diye düşünüyorum.

Bence bizim taleplerimiz daha makul.

saatlerce ugrasmak gerekiyorsa ben bu soruyu sormadim ozaman.:D

en fazla veya en az ceza yiyen uyeleri nerden görebilirim?

Böyle bir liste varmi?

boyle bi listeye gerek yokki en cok benle hayri almisizdir ceza.

Adam kendini biliyor.

Lutfen tartismayin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt