Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler
kim tartisiyor?
Lutfen tartismayin
kim tartisiyor?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lutfen tartismayin
kim tartisiyor?![]()
Hocam özellikle LYS sınavı öncesi olduğu için bir önerim var.
Ben üniversiteye ilk başladığımdan bundan 3 yıl önce bir başlık açmıştım. GS Cimbom Dershanesi diye.. O dönem benim gibi ÖSS'ye giren bir çok arkadaşım forumdaki üniversiteli renkdaşlardan fayda sağlamıştık. Bu başlığı yeniden açmak istiyorum. Hem sınavlarla ilgili hem de okul dönemleri içerisinde dersler hakkında bilgi ve not paylaşımı açısından yararlı olacağını düşünüyorum.
Burada gerçekten eğitim seviyesi yukarıda bir kitle oluşturuyoruz. Sınav döneminde sınava girecek kardeşlerimiz bu kitleden faydalanmalılar..
Bu bir sosyal sorumluluk projesidir. Elimizden geldigince destekleriz. Buyrun acin konuyu, biz sabitleriz.
Desteğin için teşekkür ederim adminim..
Desteğin için teşekkür ederim adminim..
Edit: Barış Manço Kültür ve Sanat forumuna konuyu başlattım uygun gördüğünüz bir yere taşırsınız hocam.
Burak abi kutlarım seni bu fikrinden dolayı
:005:
ayrıca index için girmiştim hazırlamışsınız bile helal:tiphat:
rahatsız oldğum bir konu var forumda alkol özendirinci yorumlar yapılıyor içene saygım var ama bilmeden dahi olsa özendirmek hiç hoş olmuyor bence çünkü küçük yaştaki renktaşlarımzda bu forumu takip nettiğine inanıyorum
Eskiden transfer nobeti daha iyiydi totemler yapilirdi piknikler yapardik ip atlardik mangal yapardik okey oynardik, karpuz keserdik. Arzu Baskan vardi totem baslatirdi sicacik bir yuva gibiydi simdi en ufak bir resim bile editleniyor. Bence eski misyonuna geri donmeli nobet. Transfer haberi falan olmadigina gore dakika basi, zaten oluncada topcularin kendi konulari var oraya konuluyor. Oranin amaci daha cok nobet/vakit gecirme seklinde olmali. Eskisi gibi olmali yani.
rahatsız oldğum bir konu var forumda alkol özendirinci yorumlar yapılıyor içene saygım var ama bilmeden dahi olsa özendirmek hiç hoş olmuyor bence çünkü küçük yaştaki renktaşlarımzda bu forumu takip nettiğine inanıyorum
Benim bir sikayetim var;
millet transfer nöbetinde alkol muhabbeti yapiyor moderatör geliyor diyor lütfen alkol muhabbetini burakin sikayetler geliyor.
Ben drogba fotografi koyuyorm ( konuyla alakasiz olamaz cünki transfer nöbeti drogba nin etrafinda dönüyor ) ceza aliyorum.
habüsem cok iyi hatirliyorum yöneticilerden biri demisti konuyla alakali resimler ( oyuncu vb. ) cezalandirilmiyorlar .
nerde adalet
Drogba'nın Volkan'ı hamile bırakması değil, kendi ağzınla söyledin.
Benim bir sikayetim var;
millet transfer nöbetinde alkol muhabbeti yapiyor moderatör geliyor diyor lütfen alkol muhabbetini burakin sikayetler geliyor.
Ben drogba fotografi koyuyorm ( konuyla alakasiz olamaz cünki transfer nöbeti drogba nin etrafinda dönüyor ) ceza aliyorum.
habüsem cok iyi hatirliyorum yöneticilerden biri demisti konuyla alakali resimler ( oyuncu vb. ) cezalandirilmiyorlar .
nerde adalet