Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

Namık nasılki beni nazım hikmet konusundan banladın ve mesajlarımı sildin.Hayırlı cumalar konusuna palyaçoluk yapmaya girenleride o konudan engellermisin ve saçma mesajlarını silermisin.Yoksa ayrım yapmış olursun ve art niyet ararım.Açık ve net.

Namık nasılki beni nazım hikmet konusundan banladın ve mesajlarımı sildin.Hayırlı cumalar konusuna palyaçoluk yapmaya girenleride o konudan engellermisin ve saçma mesajlarını silermisin.Yoksa ayrım yapmış olursun ve art niyet ararım.Açık ve net.

Raporlarsan ilgilenebilirim, bu tip buradan itham yapman doğru değil.

Konu alakasız bir boyut kazandığı için kısa bir süre kilit. Şikayeti olan ticket veya rapor yöntemiyle ulaşsın lütfen.

konudan atmak yerine, konuya mesaj yazma cezasi cok daha sIk dururdu bence, sonucta adam karisamiyor artik, bu yeterli bir ceza olmaz mi.

canim sIkIliyor, herkes nöbette, neler konusuyorlar acaba.

Vbulletin öyle bir uygulama çıkarırsa sadece mesaj yazmanı da engelleriz.

Karşıt görüşlü insanları "bu kuş vurun kellesini " zihniyetine bir çözüm bulmamız lazım !

Raporlayın özel mesaj yoluyla uyarılıyor.

Onur kendim için demiyorum zaten biliyorsun, e buna benim gibi düşünen insanların da raporları ile olacak iş değil çünkü Kuş olduğunu düşülünen üyemizi raporlayan daha çoktur. Bu durum da yönetim olarak bir yazı hazırlanmalı ve bu tarz düşünülen insanı raporlayıp böyle bir ithamda ( açık-bariz olanlar dışın da ) bulunmamak ve bulunulacaksa da ihracın da olduğu gibi Kuş yazmak en uygunudur.

Raporlayın özel mesaj yoluyla uyarılıyor.

gerçi daha önce yazmıştım Abdullah abi de bir çare bulmaya çalışıyoruz demişti ama raporlamak gerçekten tek çare gibi dursa da çok zayıf bir çözüm. çünkü rapor incelenip bir hamle yapılıncaya dek bir mesaj üzerinden 30 sayfa kavga dönüyor.

ben galata sarayı efendileri rütbesinde olanlara sadece transfer nöbeti başlığı için bazı yetkiler verilmesi gerektiğini önermiştim ama hayli karışıklık olabilir öyle de.

kardeşim diger yorumlarınada bakıyorsun adam hep GS a ve yönetimine sallıyor. bunun kuş oldugunu anlamak icin illa ben fenerliyimmi demesi lazım anlamıyorumki. ben şikayette ettimde bişey oldugu yok.

Ki şunu da belirteyim; rakip takımların üyeliğine en şiddedli karşı çıkanlardan biriyim biliyorsunuz !

Gseler konuya bile girmiyorglar heral ben öyle görüyorum [transfer nöbeti' ne]

Bu konu da sana kesinlikle katılıyorum. GSE rütbeli seçilecek 10 arkadaşa mesaj edit yetkisi verilmeli

gerçi daha önce yazmıştım Abdullah abi de bir çare bulmaya çalışıyoruz demişti ama raporlamak gerçekten tek çare gibi dursa da çok zayıf bir çözüm. çünkü rapor incelenip bir hamle yapılıncaya dek bir mesaj üzerinden 30 sayfa kavga dönüyor.

ben galata sarayı efendileri rütbesinde olanlara sadece transfer nöbeti başlığı için bazı yetkiler verilmesi gerektiğini önermiştim ama hayli karışıklık olabilir öyle de.

kardeşim diger yorumlarınada bakıyorsun adam hep GS a ve yönetimine sallıyor. bunun kuş oldugunu anlamak icin illa ben fenerliyimmi demesi lazım anlamıyorumki. ben şikayette ettimde bişey oldugu yok.

Emin olmadan işlem yapmamız doğru olmaz hiçbir zaman, bundan dolayı emin değilsek kısa süreli çözüm üretiyoruz, emin olursak ise gereken yapılıyor. Siz itham edip üzerine gideceğinize raporlamayı deneyin, gereken yapılacaktır.

@Alp rapolamazsanız bizim o durumdan haberdar olma şansımız çok zor.2 günde 10 bin mesaj atılıyor o konuya.Raporlayıp problemi belirtirseniz biz de inceleyip gerekli uyarımızı yaparız.O an müdahale edilmese bile mutlaka kısa süre içinde bakılır ve en azından uyarımızı yaparız.Aynı kişinin bunu tekrarlamamasını önleriz.

@Özgür senin dediğin de çözüm olabilir.Ama uygulaması zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt