Tebrikler, Şikayetler, Öneriler | ARŞİV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Tebrikler, Şikayetler, Öneriler

kardeşim diger yorumlarınada bakıyorsun adam hep GS a ve yönetimine sallıyor. bunun kuş oldugunu anlamak icin illa ben fenerliyimmi demesi lazım anlamıyorumki. ben şikayette ettimde bişey oldugu yok.

En sevmediğim olaydır zaten bu durum.Merak etmeyin öyle birşey olduğunun kesin kuş olduğunun kararına varırsak bir saniye bile bekletmiyoruz.Sizin yapmanız gereken raporlayıp bizi haberdar etmeniz.Dün 2-3 kişi atıldı mesela.

Arkadaşlar, şunu da söyleyeyim. Çok fazla taraftar profili var, adam hasta Galatasaraylı ama yorumları sürekli takımın aleyhine olabiliyor, bu yüzden bu konuda bazen emin olmak zor oluyor. Size direk rakip takım taraftarı gibi gelebilirler ancak, her düşündüğünüz kişi öyle olmuyor bu konudan emin olabilirsiniz. Sonuçta burası bir forum ve farklı belki de aykırı fikirler her zaman olacaktır, tahrik, provokasyon olmadığı sürece farklı fikirlere de her zaman açık olmak zorundayız. Farklı düşünen her adamı burada rakip takım taraftarı olarak itham ederseniz bu size de yakışmaz. Burada herkesin yeni üye olduğu dönemler oldu, yeni gelen üyelerin çoğuna bu ithamlar yapılıyor, açık konuşayım itham etmek bu kadar kolay olmamalı, birine bu tip ithamda bulunurken lütfen iki kere düşünün, bu konuda empati kurmazsanız siz de canınızı sıkmış olursunuz.

Siz yanlış gördüğünüz durumu raporlayın, "Sen kuşsun." vs. demek yerine, dediğim gibi biz gerekeni yaparız.

Ne oldu şimdi atıldık? 15 yaşındaki bebe'nın bana saçma sapan konuşuyosun demesine karşılık verdiğim için mi? Bomboş sadece transfer nöbetine saçma sapan yorumlar yazan kim araştırsın moderasyon. Sevgiler.

Ne oldu şimdi atıldık? 15 yaşındaki bebe'nın bana saçma sapan konuşuyosun demesine karşılık verdiğim için mi? Bomboş sadece transfer nöbetine saçma sapan yorumlar yazan kim araştırsın moderasyon. Sevgiler.

Araştırdık.

Gerek konu içinde, gerekse burada bir kişiyi yaşı yada görüşleri konusunda eleştiremezsin.

Umarım bu ders olur ve ileride tekrarlamazsın.

Görüşler için teşekkürler.

İşimiz insan olduğu için, mekanizmayı daha da fazla robotlaştırmamak daha doğru geliyor bana. "Sisteme" evet, "durumsallıktan uzak olmasına" hayır.

Rütbe tüm forumlarda olan bir uygulamadır, kötü olduğunu düşünmüyorum. Başımızı ağrıttığını ise hiç düşünmüyorum. Sanal alemdeyiz, kimse için hayat mevat meselesi değil. Hayri 'ye kızdım diye, bütün günüm kötü falan geçmeyecek. :)

Topluluk içinde sınıflar yaratıp onlara ayrıcalıklı haklar vermek tehlikeli olduğu kadar çok büyük sakıncaları olan bir uygulama. Kriterlerini ve sınırlarını çok net ortaya koysanız dahi, bunu bir ödül gibi teşvik unsuru olarak görseniz dahi bu benim mantığımda yerine oturmuyor. Uzun uzadıya bu "biz bir aileyiz" kavramına aykırı uygulamanız hakkındaki eleştirimi yenilemek sizi benim hakkımdaki düşüncelerinizi daha da olumsuza itebilir, biliyorum. Bilmenizi isterim ki her gün ziyaret ettiğim bu güzel platforma mantıksız eleştirilerle zarar verek benim en son isteyeceğim şeydir. Bu yazıyı yazmakta çok terettüd etmedim değil. Ama Ali Sami Yen Forumu'nda sadece GSE lerin yazmasına izin verilen ayrıcalıklı Transfer başlığı beni çok üzdü ve burdayım.

Bu ayrıcalıklı gurup kendi aralarında yazışacak, diğer üyeler bunu okuyabilecek ama yazamayacak. GSE liler ise diğer Transfer başlığında da yazabilecek (ki bolca da yazıyorlar).

Nersesinden bakarsaniz bakın korkutucu birşey bu. Diğer üyeleri aşşağılayıcı bir görüntü. Siz içinize sindiriyorsanız sorun yok.

Bu konu transfer başlığında geçti ve Bir GSE li sordu kompleksin mi var diye. Ben size soruyorum asıl sizin bir kompleksiniz mi var!

Madem bu kadar ayrıcalığınız var, diğer üyelere de kapatın göremesinler sizin özel seviyesi yüksek mesajlarınızı. Bunun mantığını anlayamıyorum.

Diğer frumlarda da bu rütbe uygulaması var cevabı beni tatmin etmedi.

Biz buyuz, istemiyorsan kapı açık, çıkabilirsin dememenizi umuyorum.

Saygılar.

Ekleme: Diğer üyelere örnek teşkil etmesi amacıyla elit bir sınıf yarattık, diğer üyeler okusunlar feyz alsınlar mantığı da bence yanlış. Beyaz Galatasaray'lılar, Zenci Galatasaray'lılar bizim klüp kültürümüzde olmaması gereken bir şey. Bunu yaptığınız anda elit sınıfı belirleyen karar meciilerinin kimler olcağını da tartışmaya açmak zorunda kalırsınız. Ben sizin özgeçmişinizi bilmek istemiyorum. Sınıflandırılmak bana dokunuyor. Bırakın su kendi yolunu bulur diyorum. Siz yönledirmeyin. Denetleyin sadece.

Forum yöneticilerinin ne idüğü belirsiz isimlerin paylaştığı tweetlere müsamaha göstermemelerini istiyorum.

Forum yöneticilerinin ne idüğü belirsiz isimlerin paylaştığı tweetlere müsamaha göstermemelerini istiyorum.

Herşeyi yönetim yapamaz. Bu bir otokontrol konusu.

Üye böyle adreslerin zırvalıklarından umut olmadığının farkına varmalı ve paylaşmamalı. (Zaten kandırmaya yönelik mesaj yayınlayana ve tekrar eden uygunsuzluklara konudan uzaklaştırma cezası veriliyor.) Diğer üyeler de bu hesaplardan birşey çıkmayacağını anlamalı ve her paylaşılan duyumu sayfalarca tartışıp ödüllendirmemeli.

İşte o zaman bu zırvalıkları paylaşan da azalır, inanan da...

Topluluk içinde sınıflar yaratıp onlara ayrıcalıklı haklar vermek tehlikeli olduğu kadar çok büyük sakıncaları olan bir uygulama. Kriterlerini ve sınırlarını çok net ortaya koysanız dahi, bunu bir ödül gibi teşvik unsuru olarak görseniz dahi bu benim mantığımda yerine oturmuyor. Uzun uzadıya bu "biz bir aileyiz" kavramına aykırı uygulamanız hakkındaki eleştirimi yenilemek sizi benim hakkımdaki düşüncelerinizi daha da olumsuza itebilir, biliyorum. Bilmenizi isterim ki her gün ziyaret ettiğim bu güzel platforma mantıksız eleştirilerle zarar verek benim en son isteyeceğim şeydir. Bu yazıyı yazmakta çok terettüd etmedim değil. Ama Ali Sami Yen Forumu'nda sadece GSE lerin yazmasına izin verilen ayrıcalıklı Transfer başlığı beni çok üzdü ve burdayım.

Bu ayrıcalıklı gurup kendi aralarında yazışacak, diğer üyeler bunu okuyabilecek ama yazamayacak. GSE liler ise diğer Transfer başlığında da yazabilecek (ki bolca da yazıyorlar).

Nersesinden bakarsaniz bakın korkutucu birşey bu. Diğer üyeleri aşşağılayıcı bir görüntü. Siz içinize sindiriyorsanız sorun yok.

Bu konu transfer başlığında geçti ve Bir GSE li sordu kompleksin mi var diye. Ben size soruyorum asıl sizin bir kompleksiniz mi var!

Madem bu kadar ayrıcalığınız var, diğer üyelere de kapatın göremesinler sizin özel seviyesi yüksek mesajlarınızı. Bunun mantığını anlayamıyorum.

Diğer frumlarda da bu rütbe uygulaması var cevabı beni tatmin etmedi.

Biz buyuz, istemiyorsan kapı açık, çıkabilirsin dememenizi umuyorum.

Saygılar.

Bu kararımız yeni birşeymiş gibi burada irdeliyorsunuz ama 2009 Haziranında alınmış bir karardır.

Ayrıca herşey dışarıdan görüldüğü gibi ve basit olmayabilir. Sizce saçma yada kötü gelebilir ama o fikrin arkasında bir mantık ve konsensus vardır. Belki o mantık bugün artık doğru değildir ve yeniden irdelenmesi gerekir. Ama bu durum o gün verdiğimiz kararı kötülememi gerektirmiyor.

Kriterleri belli, herkes tarafından erişilebilen bir rütbe ayrımcılık konusu olamaz. Bu örnek, 10.000 mesaj olmadığı için "Parça Üye" rütbesine geçememiş birinin "ben neden hala Kırmızı üyeyim?" demesine benziyor. GSE kriterleri de aynen böyle erişilebilir bir rütbedir.

O konu diğer üyelere kapatılmaz, zira örnek modeldir, bunu gizleyip ne yapacağız, bundan biz, siz, paylaşım sahipleri yada diğer paydaşlarımız ne kazanacak? Cem Yılmaz 'ın business class 'a yaptığı muameleyi yapmayın bize.

Gösterilmiyor zaten Erhan.

Evet gösterilmiyor ama, ben hala tek tük görüyorum. Hala bilmem kimin tweeter'ı yanlış haberler yayınlamıyormuş falan gibi yazılar yazıyorlar. Herşeyden önemlisi bazılarının o kişiyi tanıdığını ve GSCimbom.com üzerinden reklam yapmak istediğine eminim.

Herşeyi yönetim yapamaz. Bu bir otokontrol konusu.

Üye böyle adreslerin zırvalıklarından umut olmadığının farkına varmalı ve paylaşmamalı. (Zaten kandırmaya yönelik mesaj yayınlayana ve tekrar eden uygunsuzluklara konudan uzaklaştırma cezası veriliyor.) Diğer üyeler de bu hesaplardan birşey çıkmayacağını anlamalı ve her paylaşılan duyumu sayfalarca tartışıp ödüllendirmemeli.

İşte o zaman bu zırvalıkları paylaşan da azalır, inanan da...

Haklısın abi ama, bu imkansız gibi bir şey yine paylaşacaklardır.

Bu kararımız yeni birşeymiş gibi burada irdeliyorsunuz ama 2009 Haziranında alınmış bir karardır.

Ayrıca herşey dışarıdan görüldüğü gibi ve basit olmayabilir. Sizce saçma yada kötü gelebilir ama o fikrin arkasında bir mantık ve konsensus vardır. Belki o mantık bugün artık doğru değildir ve yeniden irdelenmesi gerekir. Ama bu durum o gün verdiğimiz kararı kötülememi gerektirmiyor.

Kriterleri belli, herkes tarafından erişilebilen bir rütbe ayrımcılık konusu olamaz. Bu örnek, 10.000 mesaj olmadığı için "Parça Üye" rütbesine geçememiş birinin "ben neden hala Kırmızı üyeyim?" demesine benziyor. GSE kriterleri de aynen böyle erişilebilir bir rütbedir.

O konu diğer üyelere kapatılmaz, zira örnek modeldir, bunu gizleyip ne yapacağız, bundan biz, siz, paylaşım sahipleri yada diğer paydaşlarımız ne kazanacak? Cem Yılmaz 'ın business class 'a yaptığı muameleyi yapmayın bize.

Baştaki mesajıma ekleme yaptıktan sonra bu cevabınızı gördüm. Bu son paragrafınızın geleceğini doğru tahmin etmişim. Eklememi okursanız sevinirim.

Bir sorum var. Bilmediğim için soruyorum: Parçalı Üye ile Kırmızı Üye arasında ayrıcalık haklarında bir fark var mıdır? Var ise nelerdir?

Bir fark yok, mesaj sayısı sadece.

Eklemenizi okudum, düşüncem;

Sizin görüşünüze bizim görüşümüz. Sizce saçma, bizce mantıklı. Size göre yanlış, bize göre doğru.

Bu görüşte bir ortayol bulamayız. Bulmamız da gerekmiyor. Bana kalırsa bu, kafa yorulacak bir konu da değil.

Parçalı Üye ve Kırmızı Üye ayrıcalıkları arasındaki farkı sormuştum, kriterlerini değil. GSE lerle aynı sınıfa koymuşsunuz örneğinizde. Oysa ayrıcalık kazanma yok orda.

Kriterleri belli, herkes tarafından erişilebilen bir rütbe ayrımcılık konusu olamaz.

Kriterlere ulaşılabiliyor olması ayrımcılığı haklı hale getirmiyor. Sonuçta bu bir ayrımcılık.

Sizin görüşünüze bizim görüşümüz. Sizce saçma, bizce mantıklı. Size göre yanlış, bize göre doğru.

Bu görüşte bir ortayol bulamayız. Bulmamız da gerekmiyor. Bana kalırsa bu, kafa yorulacak bir konu da değil.

Bu cümlelerle zaten kalemi kırmişsınız. Biz ne söylesek boş. Saygı duyuyorum ve bu ayrımcılığı içine sindiren rütbeli üyelere selam söylüyorum.

adnan sezgin in bedava oyunculari adli bir konu istiyorum:D

bonservisi elinde olan futbolculari yorumlayabilecegimiz bir konu.

5 günlük ceza talep ediyorum, yoksa transfer böbetinde küfür yazicam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt