Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 12.901
- 7.284
- 1.873
Ben lig icin demistim.mert listede yok. başka kaleci oynar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben lig icin demistim.mert listede yok. başka kaleci oynar
Şıkrinyar abi bunların yarısı. Bu maç olsa kazanırlardı.
Bu herif ne kadar geç gelirse o kadar iyi.
Abi dediğin gibiyse zaten şampiyon olacaktık da bugün tescillerim şampiyonluğu, çok net bu.O adam kolay kolay geri gelemez. Bu şikeciler sakatlık için ne süre veriyorlarsa onun 2-3 katı sürede geri dönüyor futbolcuları. Doğruyu açıklamaya korkuyorlar.
Bunların 1.5 ay dedikleri skriniar bence sezonu bile kapatmış olabilir.
O yaşta kasık sakatlığı kolay değil.
Bugün skriniar sezonu kapattı diye haberler okudum. Dün bir haber kanalında menajeri söylemiş.Bu ne lan korkak herifler paket program mi hepsine 3 hafta demişler korkudan nasıl hepsi 3 hafta oluyor

Renktaş maşallah nesemi yerine getirdinBugün skriniar sezonu kapattı diye haberler okudum. Dün bir haber kanalında menajeri söylemiş.
Bunların alayı sahtekar. Güya 1.5 ay demişlerdi ama sezonu kapatmış olabilir. Beter olsunlar.
Şimdi de 3 oyuncu için 3 hafta demişler. Adım gibi eminim 2 aydan önce dönemezler.
Sırada asensio, genduzi var sakatlık yaşayacak. Bu tempoyu onlarda kaldıramazlar.
Şampiyonluğu bırak 2. lik bile zor. Hatta eziktaş bile geçebilir bunları.
![]()
Neşemiz hep olsun renktaş. şikeciler sağolsun. eğlendirmeyi iyi biliyorlar biziRenktaş maşallah nesemi yerine getirdin
FB'yi gördükçe "acaba Allah gerçekten dünyadaki işlere müdahil oluyor mu lan" diye şüpheye düşüyorum.