Haber Tedesco: "Ederson ve Talisca'nın sıkıntıları var. Skriniar, Oosterwolde ve Çağlar da sakat"

Şıkrinyar abi bunların yarısı. Bu maç olsa kazanırlardı.

Bu herif ne kadar geç gelirse o kadar iyi.

O adam kolay kolay geri gelemez. Bu şikeciler sakatlık için ne süre veriyorlarsa onun 2-3 katı sürede geri dönüyor futbolcuları. Doğruyu açıklamaya korkuyorlar.

Bunların 1.5 ay dedikleri skriniar bence sezonu bile kapatmış olabilir.

O yaşta kasık sakatlığı kolay değil.

O adam kolay kolay geri gelemez. Bu şikeciler sakatlık için ne süre veriyorlarsa onun 2-3 katı sürede geri dönüyor futbolcuları. Doğruyu açıklamaya korkuyorlar.

Bunların 1.5 ay dedikleri skriniar bence sezonu bile kapatmış olabilir.

O yaşta kasık sakatlığı kolay değil.
Abi dediğin gibiyse zaten şampiyon olacaktık da bugün tescillerim şampiyonluğu, çok net bu.

Bu daha iyi günlerin Köksal baba. Hele bi dur, yakında bulgur gibi dağılacaksınız.

Dökülmeye basladilar simdiye kadar avrupa liginde neredeyse gazosuna maclar yaptilar yorulmadan, forrest bunlari hemi skor olarak hemi fizik olarak ezip gecti. CL de oynasalardi heralde simdiye lige havulu atarlardi

Bu ne lan korkak herifler paket program mi hepsine 3 hafta demişler korkudan nasıl hepsi 3 hafta oluyor
Bugün skriniar sezonu kapattı diye haberler okudum. Dün bir haber kanalında menajeri söylemiş.

Bunların alayı sahtekar. Güya 1.5 ay demişlerdi ama sezonu kapatmış olabilir. Beter olsunlar.

Şimdi de 3 oyuncu için 3 hafta demişler. Adım gibi eminim 2 aydan önce dönemezler.

Sırada asensio, genduzi var sakatlık yaşayacak. Bu tempoyu onlarda kaldıramazlar.

Şampiyonluğu bırak 2. lik bile zor. Hatta eziktaş bile geçebilir bunları.

:berkan::berkan::berkan:

Bugün skriniar sezonu kapattı diye haberler okudum. Dün bir haber kanalında menajeri söylemiş.

Bunların alayı sahtekar. Güya 1.5 ay demişlerdi ama sezonu kapatmış olabilir. Beter olsunlar.

Şimdi de 3 oyuncu için 3 hafta demişler. Adım gibi eminim 2 aydan önce dönemezler.

Sırada asensio, genduzi var sakatlık yaşayacak. Bu tempoyu onlarda kaldıramazlar.

Şampiyonluğu bırak 2. lik bile zor. Hatta eziktaş bile geçebilir bunları.

:berkan::berkan::berkan:
Renktaş maşallah nesemi yerine getirdin

Sevindirici haberler gelsin, 4-5-6 haftalar havada uçussun hadi resmi açıklaama.

sakatlık açıklaması:
- Çağlar Söyüncü (sağ arka adalesinde kısmi yırtık)
- Anderson Talisca (sol arka adalesinde kısmi yırtık)
- Ederson (sol arka adalesinde zorlanma)
- Jayden Osterwolde (sağ kasık bölgesinde zorlanma)

Zaten çok deli futbol oynamıyorlardı ama önümüzdeki haftalarda olası puan kayıpları adına ciddi kayıplar. Ritim kaybederler fikstürdeki lig maçları kolay gibi görünse de.

Geri
Üst Alt