Haber Tedesco: "Galatasaray'ın çok iyi olduğunu kabul etmemiz lazım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
1777233488235.webp

Fenerbahçe TD Domenico Tedesco:

"Aslında maça iyi başladık. Güçlü bir başlangıçtı. İstediğimiz başlangıçtı. Önde pozisyon alıyorduk, geriden oyun kuruyorduk. Maçtan önce onların önde baskı yapacağını söylemiştim ama biz çözümleri bulduk. Penaltı da kazandık, atmamız gerekiyordu, olmadı. Penaltı kaçtıktan sonra bir şeyler kırıldı. İlk gol taçtan geldi. İkinci yarı olanları sindirmek zor. Penaltı aleyhinize, kırmızı kart. Sonra da kendi kalemize gol attık. Sıfır gol çılgınca. Kaçan penaltı var, net pozisyonlar var, karşı karşıya pozisyonlar var."

"Galatasaray'ın iyi olduğunu kabul etmemiz lazım. Bugün çok iyi bir rakibe karşı oynadık. Bunu da söylemek gerekir."

"Puan farkı 7. Daha önce 7-8 olmuştu sezon içinde. Bizim yapmamız gereken işimize bakmak. Başakşehir maçı var, o maçta Ederson, Mert, Guendouzi olmayacak. Bu sezon birçok maçta çok eksik oynadık. Bu da işimizi zorlaştırdı. Ben artık bir sonraki maça odaklanacağım."

Gidecegini biliyor ve ondan devam korkmadan konusuyor. Zaten FT bizdeyken bize karsi oynarkende baya saygili takilmisti.

güle güle tedesco, hemen git bu açıklama sonrası, bunların gözü döner şimdi

Vay be eeee fenevimin balında böle açıklama yapabilen aklıselim bir şahsiyet
Böyle bir açıklamadan sonra sabahı göremez takımın başında

Bana samimi gelmiyor aldıgın haksız galibiyetlerden sonra atlayıp zıplayıp seviniyordun

yensen 2 penaltımız verilmedi yine sevinecektin

Geri
Üst Alt