Haber Tedesco: "Galatasaray'ın çok iyi olduğunu kabul etmemiz lazım"

Ozledik saha kenarindaki heybetli duruşunu
aykut-kocaman-basaksehir-fk-1618817594-61050.webp

Ederson denilen herif kahramanlık ayağına kendini attırdı. Tazminatla bu ikisi bu hafta fişleri çekilir.

Kokocunun kendini garantiye alması için de bir takım hamleler yapası lazım o da bu olacak galiba.
Tedesco zaten kovulur ama Ederson'a birsey yapamazlar. 3 senelik daha alacagi para 40 milyon euro.

Realist bir adam, fazla bir şey yapabileceği de yoktu ama 'vizyonperest' FB lilere hitap edebilecek bir şarlatan daha iyi olur bizim için.

Aslında selefine ve öncekilerine baktığımızda bu adama şu an için başarısız diyemeyiz.. Onlar da 2. oluyorlardı.. Hatta forvet transferi yapılmadığını düşünürsek başarılı bile denebilir..

K.dumun camiası.. Ne başarıları belli, ne başarısızlıkları belli.. Nasıl ezeli rakip bunlar yahu..

Domenico Tedesco:

“Her zaman bir suçlu aranıyor. Suçlu benim. Benim için hiçbir problem yok. Yeter ki oyuncularımı rahat bırakın. Bu sezon oyuncuların çok fazla kafasına girdiniz. Kerem çok zorlu bir sezon geçirdi ama hâlâ ayakta. Geçen hafta sarı kart görüp buraya gelmeyebilirdi. Harika karakterlerden oluşan bir takımız. O yüzden oyuncularımı bırakın, gelecekseniz benim üzerime gelin. Taktik yaklaşımımı eleştirin, bu benim suçum.”

“Bütün sorumluluğu ben alıyorum. Ben oyuncularımı her zaman korurum. Kimse oyuncularımla arama giremez. Bir suçlu varsa, suçlu kişi benim. Kerem bugün savunma arkasına kaç koşu yaptı. Sánchez’le girdiği ikili mücadelelerde sürekli ayağa kalktı. Sidiki’nin kaçırdığı gol var ama arkaya nasıl koşular yaptığını görüyorum. Penaltıyı aldıran oyuncu da kendisiydi. Böyle bir sonuç olunca kafalarda çok soru işareti olur, bunun da normal olduğunu düşünüyorum.”

İnşallah yerine ismail, ersun yada aykut gelir.
Bunların gram futbol gelişmişliğine uyum sağlamalarına tahammül edemem çünkü. Maceraya gerek yok getirin bu türkish starları takımın başına.

Bizde de inşallah KLOPP gelir 🤩🥰

Okan hocaya İtalya macerasında da başarılar dilerim

Su yaşıma geldim fbde ilk defa efendi isine bakan rakibe satasmayan bir calisan görüyorum. Saygiyi hak ediyor

Bana samimi gelmiyor aldıgın haksız galibiyetlerden sonra atlayıp zıplayıp seviniyordun

yensen 2 penaltımız verilmedi yine sevinecektin
Fener camiasinda o hareketler satin aliniyor aptal taraftar kitlesine.

Adam daha 1 sezondur burda, sacmalik bir mourinho sureci, genc bir SD basinda..abuk subuk sistemleri var. Muhtemelen kovulacak zaten.

Samimi olmamasi gayet normal, ama fenerde en az laf edecegim kisi olabilir bu sezon ozelinde.

yine dogrulari konusmus
hocaligi da fena degil, oyle cok ozel adam degil ama bjk seviyesi icin iyi hoca

Tedesco: Bundan sonra farkı çift haneli rakamlara taşıyıp sezonu tamamlayacağımmızı düşünüyorum

Bana samimi gelmiyor aldıgın haksız galibiyetlerden sonra atlayıp zıplayıp seviniyordun

yensen 2 penaltımız verilmedi yine sevinecektin
Hakemin kararından bağımsız, bir teknik direktörün kazanılan maça sevinmesi kadar doğal bir şey yok. Ağlayabileceği birçok maçta ağlamadı bu adam. Mou alçağı gibi hakem, yapı vs bahanelere sığınıp, gündemi değiştirmeye çalışmadı asla. fener dışında gideceği her yerde yolu açık olsun.

Bunu dedi diye kovmuslardır. Akıllanmaz bunlar

pilot takımımızda piştiğine göre seneye yardımcı antrenör olarak ekibimize davet edelim

Yarın sabahı çıkaramaz bu açıklamadan sonra.

Gs kompleksi böyle bir şey işte.

Bu adam kalsa 1-2 sene sonra daha iyi takım olacaklardı belki.

Derbilerde son maç hariç üstünlük kurabilen ilk yabancı hocaydı Luce, Daum ve Feldkamp’dan sonra.

Kovulacağını biliyordu zaten giderken lafı sokmuş eziklere

Geri
Üst Alt