Tek Bir Pozisyonu Değiştirmek İsteseydiniz? (Post Dostu)

1998 yılında Juventus ile içeride maçımız vardı. Son dk Suat'ın golü ile 1-1 bitmişti. O maç Hagi'nin ortasahadan golü vardı faul diye verilmemişti. O gol olsaydı, lider olarak çeyrek finalde idik. Sonra kupaya gidebilirsin makasın açık olmadığı yıllarda.

2001 şlde çeyrek finalde reale denk gelmesek en kötü yarı finalimiz muhtemelen finalimiz varmış

jardelin 3-2'lik maçta skoru 4-2'ye getiren ancak ofsayıt nedeniyle iptal olan golün geçerli olmasını iserdim. Rövanşta 3 yemezdik o durumda diye düşünüyorum malum kelebek etkisi

Werder Bremen maçı malum rotariu pozisyonu ile 98-99 sezonundaki athletic deplasmanında fakyelin göğsüyle topu kontrol etmeye çalışırken guerrero'ya golü attırdığı anları değiştirmeyi çok isterdim.
Rotariu golü bize 92 senesinde kupa galipleri kupasının yolunu acacakti. Fakyelin hatası olmasaydı Cl çeyrek finalinde olympiakosla eslesip belki yarı finali görecektik o yıl.

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Werder Bremen maçı malum rotariu pozisyonu ile 98-99 sezonundaki athletic deplasmanında fakyelin göğsüyle topu kontrol etmeye çalışırken guerrero'ya golü attırdığı anları değiştirmeyi çok isterdim.
Rotariu golü bize 92 senesinde kupa galipleri kupasının yolunu acacakti. Fakyelin hatası olmasaydı Cl çeyrek finalinde olympiakosla eslesip belki yarı finali görecektik o yıl.

CPH2723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok Metin Oktay anasını satayim. Rotariu kim? :)

Şaka bir yana yaşlar ortaya çıkıyor... Taşranin gözü kör olsun, evimizde TV mi vardı?

Geri
Üst Alt