Tek Kurtuluşumuz Terim mi?

Cevap: Tek Kurtuluşumuz TERİM

Vay be Galatasaray'ı zerre kadar umursamayan ve Galatasaray'a hiçbir şey katamadığı gibi çoğu şeyini de götüren bir Surinamlı için hayatını Galatasaray'a adamış bir efsane ayaklar altına alınıyor. Yazık..

bizim kadro belgraddanda karpatydende sivastanda kaliteli, rijkaard'da ne varda bu kadar savunuyorsunuz anlamiyorum

Fatih Terim geleceğine Brian Birch gelsin.Tabii ki yaşıyorsa...

Vay be Galatasaray'ı zerre kadar umursamayan ve Galatasaray'a hiçbir şey katamadığı gibi çoğu şeyini de götüren bir Surinamlı için hayatını Galatasaray'a adamış bir efsane ayaklar altına alınıyor. Yazık..

Bu Rijkaard kalsın tezini savunarak mı yapılıyor ?

Saçmalık. Ama bu başlığı Fatih Terim'e olan nefretinizi kusmak için kullanmayın. Fener medyası inanılmaz şekilde şişiridi bizimkileri ona karşı...

Tugay'ı F.Terim'e elli kez tercih ederim eğer böyle bi durum oluşursa

Bu Rijkaard kalsın tezini savunarak mı yapılıyor ?

Tam öyle olmasa bile bu şekilde konuşanlar genelde Rijkaard yalakası olanlar. Bence Abdullah Avcı gelmeli ama Rijkaard mı Terim mi dersen 100 kez Fatih Terim derim

Bunu anlayacak kapasite olsa renkdaş açıklama yapacaklar ama anlamazlar?

Bursa - Sivas - Karpaty şu GS kadrosundan 3 kat güçlü takımlar!!

Kel göründü RİJKAARD balon oğlu balon.

rijkaard gelmeden once, ayhan bizim xavimizdi, baris dinamo, hakan balta turkiyenin en iyi solbeki, servet en iyi defansi, arda en iyi turk futbolcusuydu, rijkaard geldi napti bilmiyorum hepsi çokuse geçti

rijkaard gelmeden once, ayhan bizim xavimizdi, baris dinamo, hakan balta turkiyenin en iyi solbeki, servet en iyi defansi, arda en iyi turk futbolcusuydu, rijkaard geldi napti bilmiyorum hepsi çokuse geçti

Şuna cevap ver o zaman Karpaty - Sivas - OFK Bursa bu takımlar GS den güçlü mü değil mi??

o zaman rijkaard ın kaliteside ortaya çıkar.

laporta yı arayın beyler

Bu takım son derece kaliteli ama Hocası çok çok kötü tek kurtuluş TERİM dir.

Açın puan tablsuna bakın averajla ve "0" puanla GS 17. ci utandım!!

Rijkaard çek git!!

Bu kısımdan sonra şoka girdim vallahi.Ne desem boş sana.Terim sevdanızdan da bıktım ayrıca.Uyanın beyler ne kadro 2000 kadrosu ne de Terim eskisi kadar iyi hoca.Bu müthiş(!) Mustafa'lı,Ayhan'lı,Barış'lı,Aykut'lu,Servet'li kadro bizde dünyanın en iyi teknik adamı gelse adam olmayacak kadrodur.

Içimden onca küfür'u saymak geliyor, ama saygisizlik yapmak istemiyorum..

Terim'le olmaz beyler, artık misyonunu bir şekilde tamamlamıştır hoca.Saygım sonsuz,yaptığı inanılmaz işlerle aklımda kalacak benim fakat zorlamak gereksiz. .Öyle fb medyasının pompalamalarıyla GS2nin efsanesine laf atmak bize yakışmaz. fakat zorlamak gereksiz.

Rijkaard'la da olmayacağı kesin gibi artık,tutmadı...

Ölü toprağı atmak için yenilik ve tazelik lazım....

Terim'le olmaz beyler, artık misyonunu bir şekilde tamamlamıştır hoca.Saygım sonsuz,yaptığı inanılmaz işlerle aklımda kalacak benim fakat zorlamak gereksiz. .Öyle fb medyasının pompalamalarıyla GS2nin efsanesine laf atmak bize yakışmaz. fakat zorlamak gereksiz.

Rijkaard'la da olmayacağı kesin gibi artık,tutmadı...

Ölü toprağı atmak için yenilik ve tazelik lazım....
aynen! Rijkaar gitmeli ama terim de gelmemeli. keşke abdullah hoca gelse

Geri
Üst Alt