lisbon yüzyılın bankosu. 124 bin euro basılacak maç.

Juventus gibi pis sikeci bir takima güvenmeyin.

Adamlar 14 mactir hep kazaniyor ligde. Yarin o mac tehlikeli, Fener gibi sikeci takimlarin ne yapacagi belli olmaz.

Ben beraberlik oynayacagim o maca.

Juveye güvenen yok yav hayatta taraf oynamam onlara zaten en kötü var olur o maç benim düşüncem o yani.. Ama bankom AZ Alkmar hem üst hem var hem ms2 olucak

sen deyince baktım da, ben pek güvenemedim ya AZ'ye. ama inşallah dediğin olur

Ah garantisi olsa arabayı satayım:) ben az çok şunu öğrendim avusturya ve hollanda ligi dışına çıkmayacaksın var üst gibi vitesse maçı var mesela manu yerine ona 2,5 derim geçerim ama dediğim gibi ne desek tersi de oluyor bu zıkkım böyle birşey

Bence Hoffenheim yarın deplasmanda Bremen'i yenecek. Bundesliga da günün sürprizi olabilir.

Şu 28 yaşındaki yeni TD bayağı iyi bir eleman.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Arsenal KG var
Lisbon yener
Real Madrid h1
Juve ilk yarı 0

Ho.

Yüzyılın bankosu bugünkü Gijon-Vallecano maçının kg varıydı.Yemin ediyorum 124 bin eurom olsun hepsini tek maça basardım ona.Vallecano geçen hafta tek golden 1500 lük etti beni ama bu hafta yanıltmadı.Deplasmanda her maçı kg var ve üst :D Reali bile deplasmanda madara edeceklerdi de hakem yetişti.İlk yarıdan 9 kişi sonra 2 penaltı adamlar 3-4 atacakları maçta 10 tane yediler :D

Son düzenleme:
Yüzyılın bankosu bugünkü Gijon-Vallecano maçının kg varıydı.Yemin ediyorum 124 bin eurom olsun hepsini tek maça basardım ona.Vallecano geçen hafta tek golden 1500 lük etti beni ama bu hafta yanıltmadı.Deplasmanda her maçı kg var ve üst :D

Tipodan oynuyordun dimi hüseyin ? Şu canlı işi çok fena birşey duramıyorsun bi baktım arap mısır lübnan liglerindeyim:) 1800 e çıkardık kasayı geçen hafta tam çekeyim dedim parayı olmuyor valahi şimdi 100 kaldı :)

Real-vayakano maçını hatırlıyorum. Futbol tarihinin en iğrenç, en aşağılık maçlarından biriydi. Şerefsiz real.

Tipodan oynuyordun dimi hüseyin ? Şu canlı işi çok fena birşey duramıyorsun bi baktım arap mısır lübnan liglerindeyim:) 1800 e çıkardık kasayı geçen hafta tam çekeyim dedim parayı olmuyor valahi şimdi 100 kaldı :)

Parça parça çek valla :D ben bir ara 5 bini geçtim hemen 700-800 çektim sonra yine 5 bini geçtim bir o kadar daha çektim.3 bin civarı çektim kasada 4 bin vardı sonra sıfırladık :D en azından bişeyler çektim.Çekemeden kaybedince çok fena koyuyo yaa :D

Ah garantisi olsa arabayı satayım:) ben az çok şunu öğrendim avusturya ve hollanda ligi dışına çıkmayacaksın var üst gibi vitesse maçı var mesela manu yerine ona 2,5 derim geçerim ama dediğim gibi ne desek tersi de oluyor bu zıkkım böyle birşey

hollanda liginde oynanan son 9 maçının 5i kg yok 4ü var. son 9 maçın 3ü 2.5 üstü 6sı alt.

bence hollanda liginin her maçı değil de belli başlı takımlarında dediğin gibi üst ve kg banko

Parça parça çek valla :D ben bir ara 5 bini geçtim hemen 700-800 çektim sonra yine 5 bini geçtim bir o kadar daha çektim.3 bin civarı çektim kasada 4 bin vardı sonra sıfırladık :D en azından bişeyler çektim.Çekemeden kaybedince çok fena koyuyo yaa :D

Çok fena birşey yarına mesela 10 tane maç var ama duramayıp şuan oynanan ekvator liginde iy 0,5 üste kasa basasım var bu illet alkol sigara dan daha tehlikeli:)

hollanda liginde oynanan son 9 maçının 5i kg yok 4ü var. son 9 maçın 3ü 2.5 üstü 6sı alt.

bence hollanda liginin her maçı değil de belli başlı takımlarında dediğin gibi üst ve kg banko

Öyle evet özellikle ajax yakar genelde canlıdan oynuyorsan izlanda ligi de fena değildir gol yağmuru oluyor :)

Çok fena birşey yarına mesela 10 tane maç var ama duramayıp şuan oynanan ekvator liginde iy 0,5 üste kasa basasım var bu illet alkol sigara dan daha tehlikeli:)

Hem de daha beter :D bir de benim kasa kabarıktı geçen hafta hangi maçı görsem 300-400 sallıyorum.Zaten 3-4 kupon kaybettin mi panikle daha da yüksek basıyosun sonra sıfırlıyosun :D en iyisi siteden çıkış yapmak yoksa dayanamıyosun

Bakalım tipo iki tane kuponumu hiç etmişti onların düzeltilmesi için canlı desteğe bağlandım mail falan attım umarım düzeltirler.2 kupon 1200 tl veriyor iyi para :D ilk kez tipo'nun böyle yaptığını gördüm

Geri
Üst Alt