Kaan Tekin
Parçalı Üye
- 12 Temmuz 2015
- 3.541
- 263
- 333
Bu sene çorum spora güvenirim manuya yine güvenmem yenebilir tabideasla oynamam şahsen
çorumsporun maçı var mı yarın ona oynıyım bari

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene çorum spora güvenirim manuya yine güvenmem yenebilir tabideasla oynamam şahsen
lisbon yüzyılın bankosu. 124 bin euro basılacak maç.
sen deyince baktım da, ben pek güvenemedim ya AZ'ye. ama inşallah dediğin olurJuveye güvenen yok yav hayatta taraf oynamam onlara zaten en kötü var olur o maç benim düşüncem o yani.. Ama bankom AZ Alkmar hem üst hem var hem ms2 olucak
sen deyince baktım da, ben pek güvenemedim ya AZ'ye. ama inşallah dediğin olur
Yüzyılın bankosu bugünkü Gijon-Vallecano maçının kg varıydı.Yemin ediyorum 124 bin eurom olsun hepsini tek maça basardım ona.Vallecano geçen hafta tek golden 1500 lük etti beni ama bu hafta yanıltmadı.Deplasmanda her maçı kg var ve üst![]()
Tipodan oynuyordun dimi hüseyin ? Şu canlı işi çok fena birşey duramıyorsun bi baktım arap mısır lübnan liglerindeyim1800 e çıkardık kasayı geçen hafta tam çekeyim dedim parayı olmuyor valahi şimdi 100 kaldı
![]()
Ah garantisi olsa arabayı satayımben az çok şunu öğrendim avusturya ve hollanda ligi dışına çıkmayacaksın var üst gibi vitesse maçı var mesela manu yerine ona 2,5 derim geçerim ama dediğim gibi ne desek tersi de oluyor bu zıkkım böyle birşey
Real-vayakano maçını hatırlıyorum. Futbol tarihinin en iğrenç, en aşağılık maçlarından biriydi. Şerefsiz real.
Parça parça çek vallaben bir ara 5 bini geçtim hemen 700-800 çektim sonra yine 5 bini geçtim bir o kadar daha çektim.3 bin civarı çektim kasada 4 bin vardı sonra sıfırladık
en azından bişeyler çektim.Çekemeden kaybedince çok fena koyuyo yaa
![]()
hollanda liginde oynanan son 9 maçının 5i kg yok 4ü var. son 9 maçın 3ü 2.5 üstü 6sı alt.
bence hollanda liginin her maçı değil de belli başlı takımlarında dediğin gibi üst ve kg banko
Çok fena birşey yarına mesela 10 tane maç var ama duramayıp şuan oynanan ekvator liginde iy 0,5 üste kasa basasım var bu illet alkol sigara dan daha tehlikeli![]()