Bunu begendim tutma ihtimali yüksek bana kalirsa. Norwich ligde 5 mactir kaybediyor, bugün bir puan alirlar bence. Stuttgart kupada yenildi, 4 mactir mi ne kazaniyordu ligde, Berlin de cok iyi bu sene ve Stuttgart deplasmanlarinda fena degiller, birbirlerine yakin görüyorum. Son olarak da Alanya kaybetmez en azindan diye düsünyorum.

Hadi bakalim tutar insallah :)

norwich - westham 0
stuttgart - Hertha 0
k.erciyes - alanya 0

sen beraberlik oynamayı seviyon heralde :D

An itibarı ile tipobetle alakayı kesmiş bulunuyorum :D güzel bir site önerisi olan var mı?1xbet'e bakacağım ama başka önerisi olan yazsın

sen beraberlik oynamayı seviyon heralde :D

Aynen :D Bir kuponda 10 tane beraberlik tutturan birini görmüstüm ondan beri bende deniyorum simdiye kadar 4 tane tutturdum. Son zamanlarda 5 tane mac oynuyorum hep ve 1-2€ atiyorum öylesine. 5 tutturunca 6 ya cikacagim :D

Aynen :D Bir kuponda 10 tane beraberlik tutturan birini görmüstüm ondan beri bende deniyorum simdiye kadar 4 tane tutturdum. Son zamanlarda 5 tane mac oynuyorum hep ve 1-2€ atiyorum öylesine. 5 tutturunca 6 ya cikacagim :D

10 beraberlik bulan adam ülkede durmasın :D trilyon alır herhalde

Hamza yüzünden güzelim kupon yatacak yine.

Antalya Cifte sans
Sunderland IY gol atar
Bursa 2,5 Üst

Bunu begendim tutma ihtimali yüksek bana kalirsa. Norwich ligde 5 mactir kaybediyor, bugün bir puan alirlar bence. Stuttgart kupada yenildi, 4 mactir mi ne kazaniyordu ligde, Berlin de cok iyi bu sene ve Stuttgart deplasmanlarinda fena degiller, birbirlerine yakin görüyorum. Son olarak da Alanya kaybetmez en azindan diye düsünyorum.

Hadi bakalim tutar insallah :)

norwich - westham 0
stuttgart - Hertha 0
k.erciyes - alanya 0

alanya 3-0 yendi :oley:

Erciyes'in bu kadar berbat olacagini düsünmezdim. Ama ilk mactan yattin ya simdi digerleri tutar. Bende hep öyle oluyor. Ilk mactan yattim mi digerleri tutuyor :asd:

aynen ben de bu kadar kötü olacağını beklemiyordum tek farkla kaybeder diye düşünüyodum. ptt1.ligde takımlar arasında çok fark olmadığından deplasmanda 3-0 gibi skorlar zor olur.

canlıdan sunderland - manutd maçının oranları ne manutd gol atara kaç veriyor?

aynen ben de bu kadar kötü olacağını beklemiyordum tek farkla kaybeder diye düşünüyodum. ptt1.ligde takımlar arasında çok fark olmadığından deplasmanda 3-0 gibi skorlar zor olur.

canlıdan sunderland - manutd maçının oranları ne manutd gol atara kaç veriyor?

Hiyarlar ilk yari bitmeden gol atti. Simdi devre arasi. Su an United gol atar icin benim sitede oran 1,85.

Geri
Üst Alt