Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 82.934
- 44.030
- 4.333
Bak bu sene ayni performansı verirdi deriz bu zaten tartışırız olasılık üzerine çünkü az önce benim dediğimde misal iyi performans verme olasılığı vardı bunda başka. Ha gomis kalıp üzerine takim şu halde olsaydi ben hocayı sadece çaylak kondisyonerinden dolayi yerden yere vururdum baska konuda 1 kelam laf etmezdim.şöyle bişeyde var tunacım
gomis gitmek istiyordu bizde alacağının 3milyon fazlasını alıyor şu anda. ve gomisin yönetim ile olan problemi açık ve net para problemi. adam bu kadar gol attım en çok ben almalıyım kafasındaymış bunu söylediler zaten.
kalsaydı bu sene takıma olumsuz etkisi olurdu ciddi manada. terimde bunu biliyordu ve satılsın dedi ama nerden bilcekti ki yönetim santrafor almayacak
Dedigim gibi son dakika 4 stoperinden(1i daha 18 yasinda risk) birini gondermeye onay vermis bir hoca var. Ben kabullenemiyorum hacı Terimin bu hallerini kabullenemiyorum benim tanıdığım büyüdüğüm terim bu değil olamaz. Terim mağlubiyeti kabul eden bir adam degildir forvet çıkarıp defans alıp aman ya kaybedersem diye düşünmez her zaman eger kaybedersem zaten fark etmez diye gençleri sokar onları işler ve şu terimin bam bam bam gazı dediğimiz eğitim sürecine sokar ama forvet cıkarayım maicon oynasın arada bir şişirir belki gol atarım hem demez.
Kabullenmiyorum/kabullenemiyorum.