Tek Sorun Fatih Terim mi?

şöyle bişeyde var tunacım

gomis gitmek istiyordu bizde alacağının 3milyon fazlasını alıyor şu anda. ve gomisin yönetim ile olan problemi açık ve net para problemi. adam bu kadar gol attım en çok ben almalıyım kafasındaymış bunu söylediler zaten.

kalsaydı bu sene takıma olumsuz etkisi olurdu ciddi manada. terimde bunu biliyordu ve satılsın dedi ama nerden bilcekti ki yönetim santrafor almayacak
Bak bu sene ayni performansı verirdi deriz bu zaten tartışırız olasılık üzerine çünkü az önce benim dediğimde misal iyi performans verme olasılığı vardı bunda başka. Ha gomis kalıp üzerine takim şu halde olsaydi ben hocayı sadece çaylak kondisyonerinden dolayi yerden yere vururdum baska konuda 1 kelam laf etmezdim.
Dedigim gibi son dakika 4 stoperinden(1i daha 18 yasinda risk) birini gondermeye onay vermis bir hoca var. Ben kabullenemiyorum hacı Terimin bu hallerini kabullenemiyorum benim tanıdığım büyüdüğüm terim bu değil olamaz. Terim mağlubiyeti kabul eden bir adam degildir forvet çıkarıp defans alıp aman ya kaybedersem diye düşünmez her zaman eger kaybedersem zaten fark etmez diye gençleri sokar onları işler ve şu terimin bam bam bam gazı dediğimiz eğitim sürecine sokar ama forvet cıkarayım maicon oynasın arada bir şişirir belki gol atarım hem demez.

Kabullenmiyorum/kabullenemiyorum.

Sportif Direktör yok, başkan ile Albayrak 1 adam etmiyor.

Hesabı tabi ki Galatasaray Futbol Direktörü sayın Fatih Terim'e keseceğiz.

peki 11-13 sezonunu saymazsak son 10 yılda bu takıma adam gibi kim top oynattı sezonu genele yayarak?

şu son 10 yılda türkiyede adam akıllı top oynayan takım 11-13 sezonu biz ve 16-18 sezonu arası bjk. bizdeki sebebi terim-sneijder-drogba'nın etkisiydi bjkninde şenol felan değil yapılan transferlerdi (talisca,aboubakar,gomez,sosa vs)

eskiden top oynatmak kolaydı ayrıca. alırdın 1-2 tane yıldız topçu 1-2 hareket yapardı tribünlerde ''ooo hey ohbsadbasb'' diye dolaşırdı ve puanı alırdın ama top oynamazdı takımlar pek. şimdi anadolu takımları dişli artık eskiden 85-90 puanla şampiyon olunuyordu lan şimdi 75 puan alan şampiyon oluyor
ee peki kardesim bu takim 10 sene boyunca adam akilli futbol oynamadi diye simdide oynamasin mi? Demekki 10 senedir bekliyoruz birileri ciksinda adam akilli futbol oyniyan Galatasaray'i izliyelim diye.

Anadolu kulupleri guclu olduyse, sen daha guclu olacaksin, bu nasil bahane.

ee peki kardesim bu takim 10 sene boyunca adam akilli futbol oynamadi diye simdide oynamasin mi? Demekki 10 senedir bekliyoruz birileri ciksinda adam akilli futbol oyniyan Galatasaray'i izliyelim diye.

Önerin nedir?

oynatabilen çıkmadı terim dışında işte bende onu diyorum

iyi oynatma başarısı var terimin şimdi oynayamıyorsak suç terimde de var yönetimde de var futbolcularda da var ve kondisyonerde de var

terim kovulunca her deplasmandan 3 puanlamı döneceğiz. emin olun yine başka bir kaosa sürüklenicez sonra dursun özbek gibi biri gelicek başkan olacak takıma. sallamayı bırakın devre arası transfer sezonuna odaklanmalı herkes ve yapılan transferlerden sonra oynanan oyuna bakılmalı. geçen sezonki şampiyonluğun hatrına kredisi var terimin

yemin ederim küçük bi olaydan kaos çıkartıyor bu taraftar. fenerin durumunda olsak neler olurdu acaba. az biraz güvenin kardeşim şakkadanak olacak şeyler değil bunlar. herkes bana biatcı terimci diyor ama alakam yok daha düne kadar kebapçı diyordum adama. eski mesajlarımı bulabilirsem koyarım buraya. tek biat ettiğim adam ünal aysal ve sevdiğim kişilerden diğeride tulun

Aynen Ömer'i, Muğdat'ı, Akbaba'yı hep beraber muhteşem onayladılar mesela. Daha kimleri onaylayacaktı da süre yetmedi.
Ama Fatih hoca transfer döneminde konuşurken basın toplantılarında özellikle ''İSTİYORUZ'' diyerek bitirdi cümlelerini.Kendi kendinden bir şey isteyemeceğine göre?

Bizim takimdaki futbolcular, anca kontra atak oynamaya uygun, ona gore oynamak gerekiyor.

Sen Eren ile maclara baslarsan, kontra atak ihtimalini kaldiriyorsun, cunku Erenle birlikte kontra oyniyamazsin.
Doğru Erenin oynamaması gerektiği konusunda bütün taraftarlar hemfikir zaten.Devre arası yapılacak transferlerden sonra Erenin bir daha forma giyeceğini sanmıyorum.

Doğru Erenin oynamaması gerektiği konusunda bütün taraftarlar hemfikir zaten.Devre arası yapılacak transferlerden sonra Erenin bir daha forma giyeceğini sanmıyorum.
Fatih Terim herkes oynamasin diye oynatiyor zaten bu herifi, her hafta forumdan birini forvete koysan her mac en az 1 gol atar, bu beyinsiz gol atmayi birak, gol yememize neden olmaya basladi, ama her mac 90dakika saha'da.

Ama Fatih hoca transfer döneminde konuşurken basın toplantılarında özellikle ''İSTİYORUZ'' diyerek bitirdi cümlelerini.Kendi kendinden bir şey isteyemeceğine göre?

Gayet doğal, Galatasaray adına konuşmuş. GS=FT

Geri
Üst Alt