Üye Görüşü Tek suçlu Prandelli'mi ?

Kesinlikle tek suçlu değil ancak benim anlayamadığım tek şey; bu oyuncularla olmadığını görüyorsun resmen sabote kokuyor oyunları. Neden neşteri vurmuyorusun? Neden dışarıda bu forma için şuan oynayanlardan çok daha fazlasını verecek oyuncuları denemiyorsun?
Oynat, Furkanı oynat, Gündoğanı oynat, çolağı oynat, olmadıgını görüyorsun da neden bu oyunculara şans vermiyorsun?
Anlamak zor.

kadro yapılanmasını Fatih terim - Bülent tulun yapmışdır ,bu ikisi galatasarayı batırmışlardır bunların oluşturduğu rezil kadronun başına iki kabız italyanda gelince tam tüy dikmişlerdir (iki italyanın getirilme nedenide tulundur) uzun lafın kısası galatasarayın bu durumundan birincil olarak fatih terim ve tulun sorumludur..

+ Selcuk + Burak Ofsayt + diger yeteneksizler..

kadro yapılanmasını Fatih terim - Bülent tulun yapmışdır ,bu ikisi galatasarayı batırmışlardır bunların oluşturduğu rezil kadronun başına iki kabız italyanda gelince tam tüy dikmişlerdir (iki italyanın getirilme nedenide tulundur) uzun lafın kısası galatasarayın bu durumundan birincil olarak fatih terim ve tulun sorumludur..

Bu kadro sampiyonluga oynar aslanim sen rahat ol.Hoca hoca degil

Bu takım bu kadar kötü oynayamaz
Bütün takım böyle isteksiz,böyle rezil oynuyorsa bunun tek sorumlusu hocadır, alt yapıdan bir hoca getir çok daha iyi oynarız. Bu oyuncu topluluğu o kadarda kötü değil.

ben sanmiyorum tek suclu olduguna, Rijkaard ile de demistik, Adnanlar berbat transferler ile eline verdigi kadro berbat ötesiydi, kagit üzerinde iyi gözüküyordu ama tek önlem bu degil ki, yoksa her sene Real Madrid Uefa Sampionlar Ligini, ligi almalyidi !

Rijkaard gitti, herkes dediki oh be, ilk fener maci iyi oynadik ondan sonra ne oldu ? küme düsüyorduk ne diyorsunuz, demekki RIjkaard takimi durumuna göre iyi oynatmis, yine su an bu takimda fena gruplasma var, Melo diyorki bi kisim ciddiye almiyor, kendilerine dikkat etmiyorlar diye, ve bana göre de problem bu ama simdi Albayrak geldi, hic toz dokundurmaz türk oyuncularina

sen ancak rüya görürsün ...

tipik türk iste, hep hoca suclu, hangi 11 ile cikarsan cik, sen o yedigin golleri yiyemessin, bos bos izliyorlar, selcuk en az iki golde suclu, tarik rakibi orta yapmaktan engellemiyor, burak topu ayagina bekliyor, ondan sonra rakipbe faul cikartiyor, tabiki suclu hoca oluyor...

defansi degistirdi hala olmuyor, bu takimda cok fena problemler var, ama ilk problem malesef hoca degil, oyuncular, basliyoruz yine her yediser ay teknik diretkör degistirmeye... tabiki ozaman bu oyuncular TD yollarlar, cünkü suclu olan oyuncular hic olmuyor, bi yuh diyorsun TV ye cikip agliyorlar, taraftar neden bizi yuhluyor diye, aferim Türk Milleti devam edin, 2019 o para ile sultan dairesinde yasassin.

tipik türk iste, hep hoca suclu, hangi 11 ile cikarsan cik, sen o yedigin golleri yiyemessin, bos bos izliyorlar, selcuk en az iki golde suclu, tarik rakibi orta yapmaktan engellemiyor, burak topu ayagina bekliyor, ondan sonra rakipbe faul cikartiyor, tabiki suclu hoca oluyor...

defansi degistirdi hala olmuyor, bu takimda cok fena problemler var, ama ilk problem malesef hoca degil, oyuncular, basliyoruz yine her yediser ay teknik diretkör degistirmeye... tabiki ozaman bu oyuncular TD yollarlar, cünkü suclu olan oyuncular hic olmuyor, bi yuh diyorsun TV ye cikip agliyorlar, taraftar neden bizi yuhluyor diye, aferim Türk Milleti devam edin, 2019 o para ile sultan dairesinde yasassin.

Dunyanin neresine gidersen git tumden takim degistirilmez hoca kovulur.Once hoca kovulsun sonra gerisine bakariz.

kesınlıkle prandellı tek suçlu degıl.bu kadar para alan futbolcu kadrosu teknık dırektörsuz çıksa bu kadar basarısız sonuçlar alamaz.bende katılıyorum prandellı yanlış kadrolar ıle cıkıyor maçlara ama bu yanlış kadronun futbolcusu da futbola benzer bır sey oynamalı.artık selçuk ve burakla bu ış olmaz gunu kurtarma derdındeler cıddı olarak huzur bozduklarına ınanıyorum bende.klubun sahıbı gıbı oldular 5 er yıllık sözleşmelerı de kapınca.

Başlık sahibi dönemleri yazarken bugünkü çöküşün temellerinin atıldığı 2012 yazını ve o dönemki plansız transferleri es geçmiş ,
o yazın yapılanlarıda yazın sonra kim suçlu diye sorun ,

Dunyanin neresine gidersen git tumden takim degistirilmez hoca kovulur.Once hoca kovulsun sonra gerisine bakariz.

Takim ikinci olur, baskasi gelir birinci yapar ayni takimi, bu dogal dir. Ama bu takim takim degil, ve bu is Hoca da bitmiyor malesef ! Avrupa ya bakinca tek Real Madrid de böyle oluyor, diyerleri daha cok takimi uyugun yaptirmaya calisiyor, ve problemli oyuncular gönderiliyor, bunun en dogrusunu kavramis olan türkiyede tek Takim Besiktas. Bize göre ozaman Bilic gitmeliydi, ama onlar daha cok Fernades ile Forveti filan yolladilar. Takim ruhunu korudular

Başlık sahibi dönemleri yazarken bugünkü çöküşün temellerinin atıldığı 2012 yazını ve o dönemki plansız transferleri es geçmiş ,
o yazın yapılanlarıda yazın sonra kim suçlu diye sorun ,

Size göre tek suclu Terim zaten.

2012 yazına gelirsek yapılan transfer kötü degildi. Gene o dönemin 2.yarısında alınan Drogba-Sneijder nokta atıstı.

2013'te Terim'in kovulması ile son cöküs basladı ve 2013'ün devre arasında alınan çöp oyuncular ile hızlandı.

Size göre tek suclu Terim zaten.

2012 yazına gelirsek yapılan transfer kötü degildi. Gene o dönemin 2.yarısında alınan Drogba-Sneijder nokta atıstı.

2013'te Terim'in kovulması ile son cöküs basladı ve 2013'ün devre arasında alınan çöp oyuncular ile hızlandı.

Terim'i bende sevmem ama bunu Terim düşmanlarına anlatamazsın onlara göre Muslera'nın yerine Terim başka kaleci alacaktı.. Drogba ve Sneijder'i de Terim istemedi.. Terimin bütün transferleri kötü.. Rezil Burak ile Leş Selçuk'u da o aldı...

Ama hiçbiri Burak'ın terim zamanında 35-40 gol attığını, Selçuk'un gol ve asist olarak çift haneli rakamlarla sezonu bitirdiğini hatırlamaz adım gibi eminim o zaman bugün niye aldı bu adamları diyenler bile Xelçuk diyordu adama.. Terim gittikten 2 sene sonra adamların performansı dip yaptı suçlu Terim..

Bugün Messi dip yapsa konumu tartışılsa acaba Rijkaard'a söver mi Barca taraftarı niye alt yapıdan çıkıp oynattın adamı diye :D

Arsenal, Dortmund ve Başakşehir hezimetleri bağıra bağıra geldi. Forumun çoğu bunu önceden gördü, teknik direktör göremedi.

Sizce?

tek suçlu olmaması masum olmadığı gerçeğini değiştirmez. en büyük suçlu o ve suçluların hepsi cezasını çekmeli. önce prandelli gönderilmeli

Arsenal, Dortmund ve Başakşehir hezimetleri bağıra bağıra geldi. Forumun çoğu bunu önceden gördü, teknik direktör göremedi.

Sizce?

Kanatlarda sürekli Bruma-Olcan oynasa o hezimetler yasanmayacak mıydı ? Takım bariz olarak mücadele etmiyor. Yani sistem ne kadar kötü olursa olsun takımın mücadele gücü bu kadar zayıf ise dizilisin falan inan bir önemi yok.

Kulüpte büyük bir disiplinsizlik var. Oyuncular hoca falan takmıyor, yönetim desen 1.5 senedir yok gibi. Oyuncular burada kral biziz diyorlar. Tıpkı Rijkaart-Skibbe-Mancini dönemlerinde oldugu gibi. Terim varken böyle bir sorun yoktu, hepsinin gt yusuf atıyordu.

Basındaki hoca kim olursa olsun bir futbolcu aldıgı paranın hakkını vermek zorundadır. Takımda büyük bir karakter sorunu var ve akabinde emek hırsızlığı yapılıyor.

Kanatlarda sürekli Bruma-Olcan oynasa o hezimetler yasanmayacak mıydı ? Takım bariz olarak mücadele etmiyor. Yani sistem ne kadar kötü olursa olsun takımın mücadele gücü bu kadar zayıf ise dizilisin falan inan bir önemi yok.

Kulüpte büyük bir disiplinsizlik var. Oyuncular hoca falan takmıyor, yönetim desen 1.5 senedir yok gibi. Oyuncular burada kral biziz diyorlar. Tıpkı Rijkaart-Skibbe-Mancini dönemlerinde oldugu gibi. Terim varken böyle bir sorun yoktu, hepsinin gt yusuf atıyordu.

Basındaki hoca kim olursa olsun bir futbolcu aldıgı paranın hakkını vermek zorundadır. Takımda büyük bir karakter sorunu var ve akabinde emek hırsızlığı yapılıyor.
Ben taktik diziliş yada oyuncu tercihi demedim, bunların da payı vardır ama futbolcu sana kazan kaldırmışsa, onun yerine çalışıp hakeden diğerine forma vereceksin, 3 aynı yapıda orta saha oyuncusuyla (ki en yaratıcı Melo en arkada oynadığı için 3 'ü de düz oyuncu formatına bürünüyor) pozisyona giremeyen takım, sineğin aynı cama çapıp durmasına eşdeğer bir durum. Aynı oyun şablonu ve aynı taktikle kaç maçtır farklı bir tablo çıkartmaya çalışıyor.

Geri
Üst Alt