Teknede İki Hafta Mahsur Kalan 47 Kişi Hayatını Kaybetti

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
BM, Atlantik kıyılarından Kanarya Adaları'na giden bir teknedeki arıza sonucu gerçekleşen kazada 47 kişi yaşamını yitirdiğini duyurdu.

BM, Kuzey Afrika'nın Atlantik kıyılarından Kanarya Adaları'na giden bir teknedeki arıza sonucu denizde iki hafta susuz ve gıdasız kalan 47 yolcunun hayatını kaybettiğini bildirdi.

cumhuriyet

21. yy'de böyle olaylar nasıl oluyor inanılır gibi değil!

Yabancı kaynaklardan haberin orijinaline baktım da bu bottakiler göçmenmiş. Malili, Senegalli, Fildişili, Moritanyalı ve Gineli. O yüzden radyo bağlantısı falan yoktur tabii. Aslında gitmek istedikleri mesafe çok kısa, Kuzey Batı Afrika'nın Atlantik kıyılarından Kanarya Adaları arası fazla bir mesafe yok sayılır ama zavallılarda imkan olmayınca (Edit: sonradan gördüm haberde, 100 kmlik bir mesafeymiş ama akıntı çok fazlaymış ve normal şartlarda birkaç gün sürüyormuş varmak)...

Bottaki kişi sayısı en az 54'müş bu arada, 6 erkek 1 kadın hayatta kalmış (yani ölü sayısı 47'den de fazla olabilirmiş). Ölenleri maalesef denize atmışlar. Allah topraklarını bol etsin, düşmanımın başına vermesin diyelim.

Son düzenleme:
Balık tutamamışlar, kuş yakalayamamışlar

Tuzlu su yoğuşturmayı bilmiyorlar

Panik ve cehalet imkansızların altında cannibalisime de gitmemişler

İlginç geldi bana

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt