Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sözlerini bilmem ama mustafa denizli ülkenin en büyük 2.futbol adamıdır bu kadar yermeyin.ben kesinlikle favre gibi bir plan istiyordum ama belli ki reddetti bizi ki normal zaten,madem şuan denizli gelecek nasıl olsa sezonu kaybettik diye bakıyorum..bakalım neler olacak..denizlinin sabri yorumlarından değil sabri ile sözleşme uzatanları eleştirmek lazım önce

Moyes renard gibi adamlardan iyidir favre gelmem demis zaten daha neyin derdindesiniz tesvikci fenerli ersun u istiyordunuz herhalde ersun gelseydi basın yarin baslardi eski rezilliklerini ortaya cikarmaya fenerdeyken attigi tweetleri karili kizli fotolari piyasaya surmeye.

m.ö şikecileri şampiyon yaptıgı dönemde baskılı futbol oynatıyordu terim tarzı önde basıyordu avrupada 0 çekmişlerdi ama ligte eskiden iyidi denizli

tabi bunlar biz daha cocukken olanlardı şimdi nasıl olacak görmek lazım

BJK döneminde taraftar defansif futboldan bıkmıştı onu biliyorum

Hele transferler rezalet

hayırlı işler

Bağımsız GS Haber ‏@GsHaber24 29 sn.30 saniye önce
FLAŞ | Ahmet Çakar: Musfata Denizli dün gece GS'den 2.7 Milyon € garanti para ve 1 Milyon € hemen peşin istedi.

Fenerin kadrosu ozamanlar oyle bir futbola uygundu, kac sene oncesinden bahsettigin farkindamisin ? :D

15 yil oncesi o senin dedigin.

Bjk da 5 yil once.
E bende derim ki bjk nin kadrosu da ona uygundu. Bence elindeki malzemeye göre taktik belirleyecek imza anında ne söyleyecekleri önemli

yalnız şöyle birşey var bu ülkede kaostan en iyi beslenen kulüpte biziz genelde

bakalım bu sefer papaz yine pilav yiyecekmi

Mustafa Denizli: "Sinan Gümüş'ü gözüm kapalı kadroya koyabilirim."
demiş bunu şimdi gördüm

E bende derim ki bjk nin kadrosu da ona uygundu. Bence elindeki malzemeye göre taktik belirleyecek imza anında ne söyleyecekleri önemli
Sen bizim takimdaki futbolculardan haberdarmisin?> Bu takim ofansif futbol oynayamaz oynayamiyor da zaten, aynisida defans futbolu icin gecerli. O kadar cok kazma varki bu takim taktiksiz oynuyor zaten Sneijder da bunu gecen gun bizzat acikladi.
Bu takimin cozumu sirf hoca ile bagli degil bunu anlatmaya calisiyorum. Isterse Guardiola gelsin sanki o zaman tiki taka futbolu mi gorecegiz...?

Ersun varken Denizli'yi getirmeyi ancak Dursun başarabilirdi.

Ücretler de doğruysa tam komedi.

Kısaca kadroya göre taktik belirliyor diye bilirmiyiz?

Bizim kadro pas oyununa yatkın bence.

Denizli ye normalde 1 milyon dan fazla verilmez ama bunlar simdi TV de aldigi paranin ustune cikarlar tabi artik orada nekadar aliyorsa.

Bu sezon şampiyonluk şansını sonuna kadar zorlamak için yerli teknik direktör şarttı. Fakat uzun vade ve önümüzdeki sezon kalacak Mustafa Denizli faciadır. Kendisi sadece sezon sonuna kadar kalmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt