Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
9 marttan sonra ünal aysal sürprizi olabilir : )

Leo Franco lensini mi unutmuştu bir şey olmuştu :D

Diyorum ya forvet hattını iyi kurduysak kaleci bulamadık, dieğr mevkiler de aynı şekilde...

Kontenjanın 14 olduğu yerde yeniden yapılanmayı Rijkaard yapabilir esasında.

COKdJULUkAANFrZ.jpg

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Galatasaray'a tekrar döner misiniz?" sorusuna "Hayat, neden olmasın" şeklinde cevap verdi.

31 ekim 2013

Bence lisenin yıkım nöbetidir. Hani gecekondu önünde kepçenin önüne yatmak için nöbet tutan insalar varya işte onların tam tersi şekilde kepçe gelsin de o liseyi divan kurulu toplantısı devam ederken, içerdekileri tahliye etmeden yıksın diye nöbet tutacağım.

liseden değil de liselilerin hegemonyasından kurtulmak lazım.. o da nasıl olacak bilmem.. zor..

Bıktık artık şu Fatih terim saplantısından koca kulubü tek adama endeksledik.Bugünün baş sorumlularından 2012 yılında yaptığı Burak dany hamit umut transferleriyle takımda dengeyi bozdu Baros elmander gibi adamları takımdan yollattı.Mancini-prandelli-hamza hatalarından bahsetmicem...

Başkan-Hoca-Oyuncuların büyük bölümünün değişmesinin çözüm olacağı kanaatindeyim

Rijkaard dönemi çok şansızdık Hocanında çok hataları oldu..

Bizim forumdakileri anlamak güç. Ünal Aysal falan inanıyorsunuz hayali düşüncelere

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim, Mircea Lucescu ve Ersun Yanaldan baskalari yalan ve bos bir sene olur

Jose Mourinho olmiyacagina gore...

Bize yabanc olan bir sistem hocasi lazim. Sistem olarak hucum pres ve pas oyununa dayali bir taktigi olmasi lazim. Buyu takimsan buyuk takim gibi oynayacaksin ve topa sahip olacaksin....

Favre bu kriterlere cok uygun ama Dursun'un oldugu bir yonetimde harcanir.

Dursunun getireceği adam ya hikmet ya tolunay olur. O yüzden önce dursun bi defolsun da gerisi kolay

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önce yönetim defolmali sonra vizyonlu bir yönetim ile yeni bir hoca gelmeli.

Sistemi olan,
Yeteneksiz herifleri kesip yeteneksizliklerini yüzlerine vuracak,
Formanın hakkını verecek,
Dünya futboluna adapte

Lanet gelsin Denizli ve Yönetime!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

Taraftarıyla bütünleşemeyen hiç bir yönetim ve hoca başarılı olamaz. O yüzden sıfırdan yapılanma şart yeni hoca,yeni yönetim ve düzgün kadro yapılanması.

-Tapatalk-

Bıktık artık şu Fatih terim saplantısından koca kulubü tek adama endeksledik.Bugünün baş sorumlularından 2012 yılında yaptığı Burak dany hamit umut transferleriyle takımda dengeyi bozdu Baros elmander gibi adamları takımdan yollattı.Mancini-prandelli-hamza hatalarından bahsetmicem...

Başkan-Hoca-Oyuncuların büyük bölümünün değişmesinin çözüm olacağı kanaatindeyim

Rijkaard dönemi çok şansızdık Hocanında çok hataları oldu..

bom boş bir yorum.

sizin gibilere denizli fazla bile.

Öyle bi ülkeyiz ki. Bugün ersun ligtv de yorumcu mustafa bizde td (en azindan yapmaya calisiyor).

gelecek sezon tam tersi de olabilir...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt