Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dursun' un gitmesi Denizli' nin gitmesinden çok daha önemli. Sene sonuna kadar kalabilir Denizli, sezon ortasında gelecek hoca da bu kadro ile hiç bir şey başaramaz ve yıpranır.

Olağanüstü genel kurul toplanır, Faruk Süren ya da Ali Dürüst başkan seçilirse, Euro 2016' dan sonra Fatih Hoca da göreve gelebilir.

Cok sukur taraftarimiz uyaniyor artik.

Dursun kalirsa istersen Mourinho ile Guardiolayi beraber getir yine cacik olmaz.

Onlarada yapicaz edicez der transfer yapmaz, eldeki tek santraforu transfer donemi bittikten sonra satar hocanin elini ayagini kitler.

Dursun varsa mutlak basarisizlik kacinilmazdir.

Hagi " galatasaray ne zaman iyi ben yok, ne zaman kötü ben var"
Tam zamanı sanki:-D

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakikaten öyle hep en zor dönemlerde geldi hagi takımın başına.Bir de hagi ile ilgili kötü bir antrenör olduğuna dair bir algı var ama ben buna katılmıyorum.

Hagi ile gs 2004-2005 sezonunda şampiyon olamadı ama son maça kadar yarışın içindeydi.O sezon son haftalara doğru fenerin sakarya deplasamnındaki son saniye golü ve bir sonraki hafta bizim kayseri deplasmanında yediğimiz son saniye golüyle 2 puan bırakmamız o sezon şampiyonluğa mal oldu...

O sezon fenerbahçeyi içeride 1-0 yendik ve son yıllardaki en iyi fenerbahçe maçlarımızdan biriydi..Yine içeride beşiktaşı yendik,dışarıda yenilmedik h.şükürün penaltı kaçırdığı maçta.Kupada fenerbahçeyi 5-1 yendik.Tek mağlubiyet deplasmanda tek poizsyon verip yenildiğimiz fenerbahçe maçı.

5 derbide 3 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı hagi...Sağ bekinde cihan,sol bekinde orhan ak,sağ önde sabri,orta sahada ayhanın oynadığı takımla hem de...

O sezon gs takımı gerçekten iyi takımdı.Bir sonraki sezon gerets ile şampiyon olan takımın temelini atmıştı.

2.gelişi olan 2010-2011 sezonununda ise zaten 9.hafta gelmişti ve gs tarihinin gelmiş geçmiş en rezil kadrosu elindeydi..

Bu adamın eline gerçekten iyi bir kadro verilmemesine rağmen özellikle ilk gelişinde bence oldukça başarılıydı..

Son düzenleme:
Rudi Garcia
Julen Lopetegui
Lucien Favre

ve

DavidMoyes_3064944.jpg

Moyes hocam takımı toparlayacaktır şüphesiz

Yabancı gelmeyecekse Ersun gelsin. Tüy bitti dilimizde TÜY!!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ülke-lig- kulüp-takım yapısını hiç bilmeyen bir yabancı TD getirilecekse bu şimdi olmalı ki ortamı tanısın, gelecek sezonun plan programını yapmaya hemen başlanılsın. Öyle yepyeni birini yazın takımın başına getirmek pek iyi sonuçlar vermeyecektir; kadro dökülüyor, bütçe yok gibi bir şey vs vs. Bu noktada mevcut yönetimin doğru bir tercih yapabileceğini umanların sayısı pek fazla değildir...

Dönüp dolaşıp eskilerden medet umulması hoşuma gitmiyor olsa da Lucescu' nun olabilirliğini araştırmakta fayda var. Mevcutlardan verim almanın, kısa vade pragmatik çözümlerin Dünyadaki bildiğim en iyisidir; ilerleyen yaşına rağmen uzun vade planlamasını da en hızlı şekilde yapacak kişidir, üç yıl görev yapması fazlasıyla yeterli olacaktır...Kendisinin Galatasaray' a karşı ayrı bir sevgi ve saygısı olduğu bilinen bir şey, BJK da iken sürekli Galatasaray' dan bahsetmesi BJK yöneticilerinin haklı isyanına sebebiyet vermişti...

Lucescu olamayacaksa Ersun Hocadır doğru adres (Camia içinde engelleyen birileri olduğunu düşüncesiyle pek ihtimal veremiyorum da işte...). O da yine mevcutlardan azami verimi elde etme ve kısa-orta- uzun vade planlamasını layıkıyla yapabilecek diğer bir isimdir...

Bu ikisi dışında biriyle -Bu yönetim döneminde- macera aranmasına hiç olumlu bakmıyorum...

(Yanlışlıkla başka başlığa yazmışım, heba olmasın diye taşıdım :D)...

Erman Toroğlu Ersun gelecekti dedi. Futboldan anlayan adamın farkı işte...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hangi mal geliyor onun nobetini tutuyoruz herhalde.

Ersun hocamın profesyonelliğe adım atmadan önce GS'li olduğuna dair bilgiler var teyit etmeye çalışıyorum

fft104mm3593513.jpg

Siz olsanız şu şekilde bir başkan ile çalışır mıydınız.

Bununla ya şizofrenler çalışır ya da içi geçmiş teknik direktörler.

Şansal'a göre yeni hocamızın Riekerink olma ihtimali yüksek

Sezon sonuna kadar o idare edecekmiş

Şansal'a göre yeni hocamızın Riekerink olma ihtimali yüksek

Sezon sonuna kadar o idare edecekmiş

Sezon sonuna kadar idare etmek nedir ya. Getirirsin hocanı, zaten lig gitmiş, yaparsın önümüzdeki sezonun yapılanmasını. İdare etmek diye bişey olamaz ya.

Sezon sonuna kadar idare etmek nedir ya. Getirirsin hocanı, zaten lig gitmiş, yaparsın önümüzdeki sezonun yapılanmasını. İdare etmek diye bişey olamaz ya.

Riekerink zaten şu an görevde altyapıda

Bence mantıklı bir karar olur

Sezon sonu da duruma göre karar verilir.

sokaktaki kedi köpekte olan beyin zeka yok bizdeki yönetici diye geçinen bunaklarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt