Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersun hocam geliyor hayırlısıyla

Yaza yaza getirteceğiz

yapmayın abi ne ersun'u :)

hazır bostayken bielsa gelsin. ha ersun'da sportif hoca olarak gelip bielsa'ya ülke futbolu hakkında yardımcı olabilir, aynı zamanda mac analizleri kuvvetlidir, transfer komitesininde basında olur.

süleyman hurma'da isbiterenmidir becerenmidir nedir onun yerine gelsin. nasıl is bitirilir herkese göstersin.

Ersun yanal ile 3 senelik sözleşme imzalanmalı.

Bi düzen oturtur, özellikle kondisyon açısından takımı uçurur. Fenerde ki dönemini biliyoruz, bence en büyük aday ersun olmalı.

yapmayın abi ne ersun'u :)

hazır bostayken bielsa gelsin. ha ersun'da sportif hoca olarak gelip bielsa'ya ülke futbolu hakkında yardımcı olabilir, aynı zamanda mac analizleri kuvvetlidir, transfer komitesininde basında olur.

süleyman hurma'da isbiterenmidir becerenmidir nedir onun yerine gelsin. nasıl is bitirilir herkese göstersin.

Ben de eskiden hayal aleminde yaşıyordum da bunlar hiçbir üst düzey yabancıyı getiremez.

Ersun gelsin iyidir.

Ben de eskiden hayal aleminde yaşıyordum da bunlar hiçbir üst düzey yabancıyı getiremez.

Ersun gelsin iyidir.

ligi en iyi tanıyan hocaların basında. kapasite olarakta terim'den sonraki en iyi yerli hocadır ama nedense bu adamla uzun vadede basarı gelecegine inanmıyorum.

hani ersun ile lige fırtına gibi girip sonradan düşüse geceriz gibi bir his var. belki benimki ersun'a olan kuruntum..

tabi dediginiz gibi bu kadar amatör yönetimler ile kimi getirecen ??

ersun kalite olarak bir cok yabancıdan iyi ama bielsa gibi bir adam bostayken kacırmamak gerekir.

yada lucien favre'de ısrarcı olsak. hoca dedigin bunlar. yoksa yabancılardan bende medet ummuyorm. mesela rudi garcia gündemde, o adam gelecegine tabiki ersun gelsin.

ligi en iyi tanıyan hocaların basında. kapasite olarakta terim'den sonraki en iyi yerli hocadır ama nedense bu adamla uzun vadede basarı gelecegine inanmıyorum.

hani ersun ile lige fırtına gibi girip sonradan düşüse geceriz gibi bir his var. belki benimki ersun'a olan kuruntum..

tabi dediginiz gibi bu kadar amatör yönetimler ile kimi getirecen ??

ersun kalite olarak bir cok yabancıdan iyi ama bielsa gibi bir adam bostayken kacırmamak gerekir.

yada lucien favre'de ısrarcı olsak. hoca dedigin bunlar. yoksa yabancılardan bende medet ummuyorm. mesela rudi garcia gündemde, o adam gelecegine tabiki ersun gelsin.

Bielsa, Garcia falan olsa neyse yine...

Adamlar Souness'a gitmiş yahu haberler doğruysa :D

Denizli'yi zaten 30 yıl önceki başarılarına göre getirdiler, bir de üstüne itiraz edenin alnını karışlarım tarzında açıklamalar yaptılar.

Yani böyle bir anlayıştan ne bekleyebiliriz ki?

En azından Ersun diğer çoğu yerli hoca gibi teknik taktik açıdan bilgisiz bir adam değil.

Antrenmanları falan da sağlam.

Şu an en uygun seçenek olarak gözüküyor.

Eskiden olsa istemezdim, şimdi getirsinler diyorum.

Daha iyisini bulamayacakları çok belli çünkü.

Ersun hocamiz ile kedileriyle beraber tekrar rakiplerimize koyacaz ins

Podolski - Sneijder - Muslera dışında büyük bir değişime gitmemiz gerektiğide ortada. Bir tek teknik direktörle olmaz, ersun gelsede bu oyuncu topluluğuna bişey yapamaz.

Nasıl olucak bilmiyorum ama Elmander - Melo tarzı oyuncuları kadromuza katmamız lazım ancak böyle baş ederiz şu anki fenerin kadrosuyla.

Ben inanıyorum ersun ile o ruhu yakalayabiliriz yeterki adamın eline düzgün bir kadro verin.

Ligi tanımak bir halta yaramıyor ve ancak bir şehir efsanesi. Ben anlamıyorum herkesin diline dolanmış bir "ama ligi tanıyor" lafı.

Allah aşkına bizim ligi tanısan nolacak tanımasan nolacak. 2 tane maça çıktıktan sonra anlarsın ne olup olmadığını.

Abartmayın yani. Denizli belkide "ligi en iyi tanıyan" adamlardan biri. Sonuç?

Saçmalıktan başka birşey değil bu argüman, sanki lig o kadar zor o kadar kompleks birşeymiş gibi konuşuyorsunuz. 22 tane adam topun peşinde koşuyor alt tarafı, ne taktik ne teknik var.

Dedigim gibi azıcık futboldan anlıyorsan 2 maçta çözersin bu ligi.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bielsa, Garcia falan olsa neyse yine...

Adamlar Souness'a gitmiş yahu haberler doğruysa :D

Denizli'yi zaten 30 yıl önceki başarılarına göre getirdiler, bir de üstüne itiraz edenin alnını karışlarım tarzında açıklamalar yaptılar.

Yani böyle bir anlayıştan ne bekleyebiliriz ki?

En azından Ersun diğer çoğu yerli hoca gibi teknik taktik açıdan bilgisiz bir adam değil.

Antrenmanları falan da sağlam.

Şu an en uygun seçenek olarak gözüküyor.

Eskiden olsa istemezdim, şimdi getirsinler diyorum.

Daha iyisini bulamayacakları çok belli çünkü.

elde sağlam bir genc kadrosu var bence;

sinan, bruma, linnes, carole, telles, koray, emrecan, v.pala...

bunları değerlendirebilecek bir hoca lazım.

+gurbetci gencler takıma kazandırılmalı. mesela emre mor, simdiden bitirmemiz lazım.

tabi hoca ısrarcı olacak. sunu-sunu ısrarla istiyorum diyecek. hamza gibi paramız yetmez die yönetim yancılıgın yapmamalı.

Ligi tanımak bir halta yaramıyor ve ancak bir şehir efsanesi. Ben anlamıyorum herkesin diline dolanmış bir "ama ligi tanıyor" lafı.

Allah aşkına bizim ligi tanısan nolacak tanımasan nolacak. 2 tane maça çıktıktan sonra anlarsın ne olup olmadığını.

Saçmalıktan başka birşey değil bu argüman, sanki lig o kadar zor o kadar kompleks birşeymiş gibi konuşuyorsunuz. 22 tane adam topun peşinde koşuyor alt tarafı, ne taktik ne teknik var.

dolayisiyla almanlarda da az biraz beyin oldugu icin (italyanlarda olmayan beyin), her alman teknik direktörü hemen hemen basarili olmustur türkiye züper liginde.

iki tane savunmaları dövecek hayvani santrafor.

iki sert-kavisli orta acacak dinamo kanat.

ikide hamal merkez.

+GS forması

=şampiyonsun.

Kadro mühendisliği yapacak hoca lazım.Acele etmesinler.Sene sonuna kadar Bülent Ünder hocaya emanet etsinler takımı.Sezon sonu icin Bielsa,Rudi Garcia,Jorge Samapaoli ve Laudrup gibi isimlerle temas kursunlar.Gelecek hoca sezon sonuna akdar dısardan baksın takıma ve kafasındakileri yapsin.

Bu isimlerin hepsi sıfırdan takım kurabilecek isimler.Özellikle Bielsa ve Sampaoli taraftara heyecan verecek takım ve taktigi sahaya yansıtabilecek isimler.Garcia'nin da oyuncu portföyü geniş.Fransız olması,o pazara hakim olması önemli.Tabii sartlarimiz da önemli.Bu adamlara ne kadar istediklerini yapabilecekleri ortamı sunacağız.Bu noktada oyuncu pazarlama önemli.Para eden tüm oyuncular(Muslera hariç) elden çıkarılabilir.

Kadro mühendisliği yapacak hoca lazım.Acele etmesinler.Sene sonuna kadar Bülent Ünder hocaya emanet etsinler takımı.Sezon sonu icin Bielsa,Rudi Garcia,Jorge Samapaoli ve Laudrup gibi isimlerle temas kursunlar.Gelecek hoca sezon sonuna akdar dısardan baksın takıma ve kafasındakileri yapsin.

Bu isimlerin hepsi sıfırdan takım kurabilecek isimler.Özellikle Bielsa ve Sampaoli taraftara heyecan verecek takım ve taktigi sahaya yansıtabilecek isimler.Garcia'nin da oyuncu portföyü geniş.Fransız olması,o pazara hakim olması önemli.Tabii sartlarimiz da önemli.Bu adamlara ne kadar istediklerini yapabilecekleri ortamı sunacağız.Bu noktada oyuncu pazarlama önemli.Para eden tüm oyuncular(Muslera hariç) elden çıkarılabilir.

Bülent Ünder yine aynı şekilde olan bir takıma gelip yaşlı çöpleri oynatmaya devam etmişti. Bu Orhan Atik umarım aynı şeyi yapmaz.

Bülent Ünder yine aynı şekilde olan bir takıma gelip yaşlı çöpleri oynatmaya devam etmişti. Bu Orhan Atik umarım aynı şeyi yapmaz.

Eldeki kadro ile yapacak fazla birşey yok.Bülent Korkmaz'ın adı geçiyor.Bülent Ünder sezon sonuna kadar mantıklı olur.10-11'de geldigi zamanda zor bir dönemdeydik.Az cok toparlamisti.

Eldeki kadro ile yapacak fazla birşey yok.Bülent Korkmaz'ın adı geçiyor.Bülent Ünder sezon sonuna kadar mantıklı olur.10-11'de geldigi zamanda zor bir dönemdeydik.Az cok toparlamisti.

Ne toparlaması yav? Adam küfür edilen bütün futbolcuları oynatıp üstüne bir de o sezon için iyi performans göstermiş olan Pino'yu küstürmüştü. Gelen hocanın bazı futbolcuları direk kadrodan keserek gelecek sezonun mesajını şimdiden vermesi gerekiyor.

Valla enteresan öneriler geliyor gerçekten, küme düşersek o zaman rahatlayacağız herhalde :red:

dolayisiyla almanlarda da az biraz beyin oldugu icin (italyanlarda olmayan beyin), her alman teknik direktörü hemen hemen basarili olmustur türkiye züper liginde.

Bence kötü hoca degil ne Mancini ne de Prandelli. Ama adamlarin düsünce sekilleri Türkiye'ye uymuyor.

Prandelli'ye kiziyoruz ediyoruz ama futbolcular da cok güzel sabote etti. Yok video izlemeyiz canimiz cok sikici oluyor yok su yok bu. Ama adam yaz kampinda tas gibi calistirdi takimi, bunun kaymagini da Hamza denen hiyar yedi zaten.

Favre ve Tayfun ile şimdiden anlaş(seçim olmayacaksa tabi). Adamalr tribünden filan gelip takımı izlesinler. Hem sahadakiler böylece biraz kasar ve 3.lüğü kurtarır hema damlar Haziran'da kucaklarında bulmazlar. Şimdiden eksikleri gedikleri tespit edip transfere, taktiğe filan bakarlar.

iki tane savunmaları dövecek hayvani santrafor.

iki sert-kavisli orta acacak dinamo kanat.

ikide hamal merkez.

+GS forması

=şampiyonsun.

Yani o kadarina da gerek yoktu. Bizim yazin icin 3 tane olmazsa olmaz dedigimiz transfer lazimdi. Biri sagbek, biri ön libero ve sonuncusu da forvet.

Bu 3 tane adami alsaydik inan ki takim bu kadar dökülmezdi bence.

2 tane hamal merkeze de gerek yok acikcasi, zamaninda Saidou denen adam tek basina bizim orta sahayi ayakta tutuyordu. Demek istedigim su 2 tane iyi ön liberon olacak, Fransa Ligue 2 den 2 tane ortalama adam alsaydik bile cok ama cok isimize yarardi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt