Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu kulübü artik satip şirketlemeye baksak ligin anasini aglatiriz, Avrupa da basarili oluruz.

Ama olur mu? Kulübü dedeler dernegi ele gecirmis cikarmiyor.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Hala Fatih Terim ismini miğdesi kaldıranları anlamıyorum.
Gerçekten başarı için bu herşeyi kabul edebilme genişliği benim miğdemi kaldırıyor.
Yahu adam Yıldırım Demirören ile basın toplantısına çıktı, kader ortağıyız açıklamasına pişkin pişkin sırıttı.
Ünal Aysal'a mı çok kızgındı? Peki ya Galatasaray taraftarı? Fatih Terim'in asıl borcu taraftara değil miydi?

Terim ismini geçiniz. Ayrıca bu günkü başarısız tablonun sorumlularından biridir. Tarihte transfer ne zaman kendisine bırakıldıysa rezil rüsva olduk.
Ben Terim gibi bu camiaya ihanet etmiş bir adamı takımın başına göreceğime teşvik paralarını takır takır dağıtmış Ersun Yanal'ı görmeyi tercih ederim. İnanın daha iğrenç olmaz. Dünyada o kadar teknik adam var. Kala kala bu isimlere mi kaldı koca Galatasaray?

Artık Türk teknik adam ismi duymak istemiyorum.
Eskiden bizimle çalışmış teknik adam ismi de duymak istemiyorum.
Bana göre bu yönetim teknik adam da getirmemeli. Eldekilerle sezonu tamamlayalım.
Zaten Dursun Özbek'in ipi çekildi. Seçimli genel kurul kararı alınması yakındır.

ya kafaniz bu kadar mi basmiyor be

ersun yanali getiriyorsaniz getirin

getirmiyorsunuz gidin almanyays bi hoca kapip gelin

yetti sizin malliklariniz be

Ersun kadro kuramaz kadroyu bi futbol aklıyla kurup teslim edilmesi lazım oda imkansız gibi bisey

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

CcsU2aSXIAEzYNT.jpg

Net olarak bildiğim tek şey ,Ersun Yanal'ın antrenman temposunun inanılmaz olduğu.Fizik kondisyon açısından takıma 2-3 seviye birden atlatır.Fb'yi çalıştırırken çoğu futbolcunun kendisinden haz etmemesinin sebebi ,idmanlarda resmen canlarını çıkartmasıydı.Ancak onunda kusurları var , tabiki en büyük etken şike hikayesi.. Kendisinin getirilmesi durumunda taraftar,yönetim,üyeler tekrardan ikiye bölünecekler çok açık.

Bir proje,sistem takımı haline gelip karakterli,disiplinli ve herkesin etrafında birleşebileceği bir isim olmalı.Şu saatten sonra bu herhangi bir Türk teknik direktör olamaz ,olmamalı.
Şu an gidip konuşuyor olmaları lazım yabancı hocalarla .. Bakın gerçekten bu UEFA'nın verdiği ceza bir nimet ,lütuf ..O kadar önemli bir dönem ki gerçekten doğru sistemle avrupanın sürekli , istikrarlı olarak ilk 15 kulübü arasına girebiliriz.

Ersun hocam Trabzon'a gidiyor galiba, anlaştı diye haberler var.

Biz de Okan mı gelir Souness mı onu tartışalım artık bu saatten sonra.

Bielsa/Favre/Magath

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Mişel Preudhomme bey gelsin.

Bu saatten sonra gidipte okani getirirlerse benim gözümde gibi onlarda takıma ihanet etmiş olurlar Bielsa niye getirilemiyo biri anlatsin ltfn

SM-N9005 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Hayırlı nöbetler renktaşlar.

Alman-hollandalı biri olsun sistemi ancak onlar kurar.

Aha düştük medyanın eline çılgın hoca çılgın hoca Result=Turkish crazy coach

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt