Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---------------------Muslera---------------------
XXX--------XXX--------------XXX---------XXX
-----------------XXX-----XXX-------------------
XXX----------------Wes-----------------Podolski
---------------------XXX--------------------------

Diğer kalanlar: Linnes,Carole,Jose,Emre,Donk,Koray,Bilal,Sinan

Hadi kolay gelsin.

Galatasaray'da, Muslera'nın önerdiği Sampaoli ile hafta içinde temasa geçilecek. (Ajansspor)

Ajansspor kaynak olarak fotospor u gösteriyormus :red:

Son düzenleme:
Wesley Sneijder'in menajeri Guido Albers, Galatasaray yönetiminin hoca arayışı için kendilerine danıştığını açıkladı. (BeyazTV)

Oyuncular belirlicek herhalde yeni TD..i

Gesendet von meinem Nexus 6P mit Tapatalk

Sonat Göksel: "1-2 hafta içinde yeni teknik direktör açıklanacak.Yönetim, 9 kritere uyan (5i yabancı 1i yerli) biriyle imzalayacak."

Sonat Göksel: "1-2 hafta içinde yeni teknik direktör açıklanacak.Yönetim, 9 kritere uyan (5i yabancı 1i yerli) biriyle imzalayacak."
9 kriterin herhalde en az 5-6 tanesi kötü çapsız ve yetersiz bir teknik direktör olmayı içeriyordur.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Çoğu Taraftar Favre istiyor.
Bence Bielsa bizde ama daha başarılı olur.
Bu elbet sadece bir tahmin..

Favre sakin, taktik deha ve sistemci bir bir T.D. Favre ye o sistemi kurmasına sabır gösterilir mi..onun sisteme gore oyuncu transfer etme yapılır mi belli değil

Bence Favre hem çok sakin(TR biraz agresif ve deli olan gerekiyor..Favre yı camia..medya ve oyuncular yiyebilir Prandelli yi gibi...hemde bizimkiler gerekli sabırı göstermez.

Bielsa bence TR ye daha uygun..ve oynatma tarzı da baya beğeni toplar. Terim ın sistemine yakın..

Son düzenleme:
---------------------Muslera---------------------
XXX--------XXX--------------XXX---------XXX
-----------------XXX-----XXX-------------------
XXX----------------Wes-----------------Podolski
---------------------XXX--------------------------

Diğer kalanlar: Linnes,Carole,Jose,Emre,Donk,Koray,Bilal,Sinan

Hadi kolay gelsin.
Donk 'un kalması demeyeydin iyiydi.

Ayrıca bu yönetim ve trabzon çetesi tekme yemediği sürece köklü bir değişim olmaz.

Lanet gelsin DURSUN ve Ekibine!
Dayak yiye yiye defolup gideceksiniz.

bielsa şimdiden gelsin takımı tanısın sezon sonu zaten çöpleri gönderir

bielsa şimdiden gelsin takımı tanısın sezon sonu zaten çöpleri gönderir

ben sezonun 7.-8. haftası bilesayı yollarız diyorum. Adam doriayı benden habersiz aldılar diye kadro dışı bıraktı.(Doria bizim kiralamak 3 ay uğraştığımız adam)

ben sezonun 7.-8. haftası bilesayı yollarız diyorum. Adam doriayı benden habersiz aldılar diye kadro dışı bıraktı.(Doria bizim kiralamak 3 ay uğraştığımız adam)
valla ben onu bunu bilmem bizim dursunun çapı yetmezzaten favre de olur ama şu an en iyisi beğenmesekte ersundur şaha kaldırır takımı ama selçukta gönderilmez o yüzden gelmesini istemiyorum selçuğu umutu sabriyi tarığı hamiti gönderecek her hocaya fitim

Cc8jzsLWAAARbz1.jpg:large

Kariyerimi riske edeceğim bir kulüp varsa o da G.Saray'dır.''José Mário dos Santos Mourinho Félix

valla ben onu bunu bilmem bizim dursunun çapı yetmezzaten favre de olur ama şu an en iyisi beğenmesekte ersundur şaha kaldırır takımı ama selçukta gönderilmez o yüzden gelmesini istemiyorum selçuğu umutu sabriyi tarığı hamiti gönderecek her hocaya fitim

onu bunu bilmiyorum da azıcık seri pas yapmayı öğretecek biri gelsin. başakşehir maçının 10 saniyesinde s10-poldi-linnes seri pas yaptı heyecandan öleceğim sandım:38573:

onu bunu bilmiyorum da azıcık seri pas yapmayı öğretecek biri gelsin. başakşehir maçının 10 saniyesinde s10-poldi-linnes seri pas yaptı heyecandan öleceğim sandım:38573:
selçuk çok güzel frenliyo oraya o adam yakışmıyo koskoca Galatasaray en çok can acıtan da bu zaten.favre yada bielsa sampaoli üçünden biri gelirse istediğin gerçekleşir taktisyenlerdir.hiç kimseyi getiremiyosanız iskandinav akımından birini getirelim :)

Çoğu Taraftar Favre istiyor.
Bence Bielsa bizde ama daha başarılı olur.
Bu elbet sadece bir tahmin..

Favre sakin, taktik deha ve sistemci bir bir T.D. Favre ye o sistemi kurmasına sabır gösterilir mi..onun sisteme gore oyuncu transfer etme yapılır mi belli değil

Bence Favre hem çok sakin(TR biraz agresif ve deli olan gerekiyor..Favre yı camia..medya ve oyuncular yiyebilir Prandelli yi gibi...hemde bizimkiler gerekli sabırı göstermez.

Bielsa bence TR ye daha uygun..ve oynatma tarzı da baya beğeni toplar. Terim ın sistemine yakın..

Bielsa da mi Sakaryali...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt