- 30 Mayıs 2011
- 15.979
- 1.060
- 1.468
Bulent Korkmazi getirmekte ne var anlamadim simdi cagirsinlar kosa kosa gelir.Bülent Korkmaz'ı getirirlerse helal olsun diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bulent Korkmazi getirmekte ne var anlamadim simdi cagirsinlar kosa kosa gelir.Bülent Korkmaz'ı getirirlerse helal olsun diyorum.
Bulent Korkmazi getirmekte ne var anlamadim simdi cagirsinlar kosa kosa gelir.

Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 10 dk.10 dakika önce
Lincoln, Sneijder, Kewell, Semih... Bülent Korkmaz'la ilgili yorumum bu kadar.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 5 dk.5 dakika önce
Kewell-Semih'i şöyle açayım... Ne olursa olsun, stoper Semih'e güvenmeyip Kewell'ı oynatan 2-0'dan, 3-2 yenilgiye yol açan Korkmaz'dır.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 4 dk.4 dakika önce
Semih'in iyi olup olmaması mesele değil; Bülent Korkmaz tarihin en saçma mevkii değişikliğini yaparak 2009 UEFA yolculuğunu yakan hocadır.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 5 dk.5 dakika önce
Kaldı ki yerlilerin gazına gelip iyi sezon geçiren Lincoln'ü 1 ayda bitirmiştir, yerine 90+ kilolu Hasan Şaş'ı koyarak, onu da ıslıklatarak.
Uğur Karakullukçu @ukarakullukcu 3 dk.3 dakika önce
Sneijder hakkındaki fikirleri de malum; Galatasaray'ın ihtiyacı olan son şey Sneijder'i dışlayacak bir teknik adam.
![]()
Ama Sneijder'i kesmez, kesemez; bunu kendisi de biliyor. Hamza gibi olur.
Ya Can ne degisir ki? Bu mantik ta yanlis. Ersun da yanlis, Bülent te yanlis. Ersun digerinden iyi olabilir, ama ikisinin de yanlis oldugu gercegi degistirmez.Ersun gelsin dediğimiz için yemediğimiz laf kalmadı bak ne oldu şimdi
Oha bu ne lan? Valla agir küfür ederim bu gelirse.![]()
Ya Can ne degisir ki? Bu mantik ta yanlis. Ersun da yanlis, Bülent te yanlis. Ersun digerinden iyi olabilir, ama ikisinin de yanlis oldugu gercegi degistirmez.
Belki Bülent karari daha hayirli cünkü 3 hafta sonra kovarsin. Ersun gibi bos lobby yapmis balon bir ismi 3 hafta sonra kovarmisin belli degil.
Aynen onu okuduktan sonra tamamen katiliyorum. Allah belami versin ki Ersun'u istemedim. Ulan yanlislari bile kabullenecek hale geldik ABV DURSUN.Bülent gelirse Sneijder'e teşekkür edip yolları ayırabilir.
Ersun'un böyle bir şey yapacağını sanmam.
Aynen hocam. İkimizde burada çok dedik bunlar Favre falan getiremez diye. Yerli gelecekse bari en iyisi Ersun gelsin dedik. Şimdi Bülent ile tiki taka şov izleriz...
Sent from my iPhone using Tapatalk
![]()