Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2010/11'e geri dönüyoruz.

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 10 dk.10 dakika önce
Lincoln, Sneijder, Kewell, Semih... Bülent Korkmaz'la ilgili yorumum bu kadar.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 5 dk.5 dakika önce
Kewell-Semih'i şöyle açayım... Ne olursa olsun, stoper Semih'e güvenmeyip Kewell'ı oynatan 2-0'dan, 3-2 yenilgiye yol açan Korkmaz'dır.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 4 dk.4 dakika önce
Semih'in iyi olup olmaması mesele değil; Bülent Korkmaz tarihin en saçma mevkii değişikliğini yaparak 2009 UEFA yolculuğunu yakan hocadır.

Kaldı ki yerlilerin gazına gelip iyi sezon geçiren Lincoln'ü 1 ayda bitirmiştir, yerine 90+ kilolu Hasan Şaş'ı koyarak, onu da ıslıklatarak.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 3 dk.3 dakika önce
Sneijder hakkındaki fikirleri de malum; Galatasaray'ın ihtiyacı olan son şey Sneijder'i dışlayacak bir teknik adam.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 10 dk.10 dakika önce
Lincoln, Sneijder, Kewell, Semih... Bülent Korkmaz'la ilgili yorumum bu kadar.

Kewell-Semih'i şöyle açayım... Ne olursa olsun, stoper Semih'e güvenmeyip Kewell'ı oynatan 2-0'dan, 3-2 yenilgiye yol açan Korkmaz'dır.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 4 dk.4 dakika önce
Semih'in iyi olup olmaması mesele değil; Bülent Korkmaz tarihin en saçma mevkii değişikliğini yaparak 2009 UEFA yolculuğunu yakan hocadır.

Kaldı ki yerlilerin gazına gelip iyi sezon geçiren Lincoln'ü 1 ayda bitirmiştir, yerine 90+ kilolu Hasan Şaş'ı koyarak, onu da ıslıklatarak.

Uğur Karakullukçu@ukarakullukcu 3 dk.3 dakika önce
Sneijder hakkındaki fikirleri de malum; Galatasaray'ın ihtiyacı olan son şey Sneijder'i dışlayacak bir teknik adam.

Daha iyi anlatılamazdı...

Sent from my iPhone using Tapatalk

88c47a2dcec7141ec7f1daa7bab6e0cd.png

Ama Sneijder'i kesmez, kesemez; bunu kendisi de biliyor. Hamza gibi olur.

Yönetim istifa

__☆______☆_______☆_______☆__
Sent by Note 4, sponsored by Prandelli.

Hamza'da Sneijder hkk. ne dedigini biliyoruz, ama geldikten sonra sürekli oynadi

Denizli José hkk. ne dedigini biliyoruz, ama geldikten sonra ilk maçlarda basladi ve forma sansi buldu

Geçiniz bunlari...

Ersun gelsin dediğimiz için yemediğimiz laf kalmadı bak ne oldu şimdi
Ya Can ne degisir ki? Bu mantik ta yanlis. Ersun da yanlis, Bülent te yanlis. Ersun digerinden iyi olabilir, ama ikisinin de yanlis oldugu gercegi degistirmez.

Belki Bülent karari daha hayirli cünkü 3 hafta sonra kovarsin. Ersun gibi bos lobby yapmis balon bir ismi 3 hafta sonra kovarmisin belli degil.

Ya Can ne degisir ki? Bu mantik ta yanlis. Ersun da yanlis, Bülent te yanlis. Ersun digerinden iyi olabilir, ama ikisinin de yanlis oldugu gercegi degistirmez.

Belki Bülent karari daha hayirli cünkü 3 hafta sonra kovarsin. Ersun gibi bos lobby yapmis balon bir ismi 3 hafta sonra kovarmisin belli degil.

Bülent gelirse Sneijder'e teşekkür edip yolları ayırabilir.

Ersun'un böyle bir şey yapacağını sanmam.

Aynen hocam. İkimizde burada çok dedik bunlar Favre falan getiremez diye. Yerli gelecekse bari en iyisi Ersun gelsin dedik. Şimdi Bülent ile tiki taka şov izleriz...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yav o değil de ben zamanında Ersun geleceğine Bülent gelsin falan diyordum. Gerçek oluyor herhalde :DD

tamamı da şu

"Hamit yoksa bundan vazgeçeceksiniz. Ben her zaman söylüyorum. Kusura bakmasın bazıları. Bu (Sneijder) işi bozuyor. İşi bozan oyuncu bu. Her zaman söyledim. Geldiğinden beri Burak maç kazandırdı, Drogba maç kazandırıyor, Muslera maç kazandırdı, Selçuk maç kazandırdı, Melo maç kazandırdı. Ben Sneijder'in maç kazandırdığını pek görmedim."

Elde stoper yok diye 18 yaşındaki Semih'i oynatmayıp, Kewell'i stoper oynatan, akabinde Hamburg'a kendi sahamızda 2-0'dan 2-3 yenilerek elenmemize sebep olmuş 1 yerli sevicidir Hakan Ünsal, Hamza gibi. Futbol bilgisi sıfırdır. Gelirse bundan daha kötü günleri de yaşamazsak süresiz myc verin.

sonra demişti ki;

Bülent Korkmaz, teknik direktörlük yaşantısı boyunca Galatasaray'dan bu güne kadar çok istediği halde hiç oyuncu alamadığını belirterek, Galatasaray'ın A2 takımıyla antrenmana çıkan eski kaptanı Sabri için önemli bir açıklamada bulundu: "Gelirse başımızın üstünde yeri var. Sabri gibi bir oyuncu istenmez mi?"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt