Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gökhan'ı istemez dememin sebebi FB'den ayrılırken sorun yaşadığı yazılmıştı basında.

Ne derece doğrudur bilmiyorum tabii.

Bunu biraz gec ekledim...

Gökhan deli azize biat etmek zorunda, umarim olanlari mazide birakir Ersun Yanal o konuda... :D Ve ne olursa olsun, bu oyuncularin umarim hepsini kaybeder Fenerbahce... Bunlarin yeri kolay kolay dolmaz, birde olmayan milyonlari harcamaya devam eder büyük baskan.

Trabzonspor ve fenerbahce forumlarina baktim iki takim taraftarida Ersun Yanali istiyor , Fenerbahceye gitmesi imkansiz trabzona gitmesi ise baya zor.

insallah biz Ersun Yanalda israrli oluruz , prandelli gibi mal hocalari getirdigimiz takdire seneyede bosa bekleriz. Turkiyede basarili olmak istiyorsan ya yerli hoca yada Lucescuyu getirecen

Ersun hocam gelsin partiler baslasin gelsin kizlar

Sent from my iPhone using Tapatalk

herkes hocayı konusuyor ama takımdaki çöpler nasıl gidecek bu kadro değişmeden fergusonu mouyu guardiolayı al getir ilk 2ye yine giremezsin

koca kulak durdukca da bu kadro degismeyecek gibi

Son düzenleme:
Erdal keser yardimci antrenor olacak dedigine göre alman veya Almanca konusmasini bilen bir Td gelecek

Yeni bir Skibbe bulup getirecekler anlaşılan

Ersun hocam dururken Alman'a ne gerek var sorarım

Son düzenleme:
Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür
kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte
duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla
müsade etmeyeceğimizi,kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan
üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC
vereceğimizi
bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb.
görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara
tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.
Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

bomba_iddia_galatasaray_ersun_yanal_1411381593_0796.jpg

Bence yılmaz vural gelsin ya. Bu tursun olduğu sürece kim gelirse gelsin başarılı olacağını sanmıyorum. Alalım yılmaz hocayı. Hem adam kaç senedir bununla tutuşuyor. 3 büyüklerden birine gitmeyi. Hem belki deliliğiyle birkaç kişiyi döver takımda rahatlarız. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt