Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sikildim aga. Sikildim elalemin takimlarini konusmaktan. Biz ne olacagiz biz?!

Hani nerede td? hani nerede planlama?

yeter yaw :red:

mayıs geldi hoca çoktan belli olmalıydı ama günler geçiyor bi gelişme yok.
Hiç ümidim yok ama inşallah hoca bellidir ve transfer çalışmaları planlanmıştır.

en son 10 sene once a takim calistirmis riekerinkten buyuk macera mi var

Bana göre önemli bir kriter değil. En son 10 sene önce a takım çalıştırmış olabilir, ancak bu süre içerisinde çeşitli yaş gruplarında futbolun içerisindeydi. Türk futbolunda en büyük eksik futbolun a,b,c si. Yoksa yetenekli oyuncularımız var. Tesadüf bu ya Riekering'in olayı da bu abc'yi öğretmek.

Galatasaray'ı izliyorum. Sezon başından beri en iyi futbolunu şu sıralar oynuyor. Takımda bariz bir ön libero eksiği var. Hiç bir atakta top kapamıyoruz. Ancak ona rağmen sahaya bir şeyler koymaya başladık. Yasin denen dingil arada kafasını kaldırsaydı en az 4-5 tane fazla galibiyetimiz olacaktı.

Bana göre mesela adı geçen Favre, Lucescu gibi isimlerin önümüzdeki sezon Galatasaray'da başarı şansı çok az. Çünkü bütçemiz dipte. Düzgün transfer yapmamız zor. Bu adamlar bütçe ister. Bize azdan çok yaratabilecek teknik adam lazım. Altyapının futboldaki karşılığı da aslında azdan çok yaratmak. Elimizdeki en iyi şans olduğunu düşünüyorum açıkcası.

Arjantinli hikmet karaman geliyo diyolardı en son ama ses yok dursunla anlaşamadı galiba oda.

Yakında tarihi tersten yazan imparatore Cesare dursininho takımın başında olacak.Sinyor fatih işbeceremeyeni de yardımcı olarak düşünüyormuş.İşin şakası bir yana bu adam hoca falan bulamaz bize

Olacağı bu

ChnvoBRUUAEH4vm.jpg

E clar! Mircea Lucescu pleacă 1% de la Șahtior in această lună. La ce echipă va ajunge?

Dinamo Anghelache Mircea Lucescu yakın arkadaşı eski yönetici başkan Luce Il bu yaz Shakhtar 100% gidecek, telefon Futbol Kulübü tarafından gösteri canlı saptandı. söylemek istemiyor olsa ve nereye, eski Dinamo resmi Lucescu bu Galatasaray için özellikle tercih edilir Türkiye, ulaşabileceğini ima etti.

"Lucescu Sayın Akhmetov ile tartışmalar vardı ve ben geri dönülmez gitmek söyledi. Ama ben gidene kadar bir kelime bile edeceğini söyledi. Ve böylece korudum. Mayıs ayında, artık bitirmek, git. Yüzde yüz gidin! Nereye gider biliyorum ama ona söylemek uygun değildir. Dünyanın en büyük ülkesi uzun, göreceğiz. Teklifler her zamanki gibi olmadı, "Anghelache dedi.

Stephen Eski resmi ekip son umut ama hayranları yok Büyük Millet onları "ilgisiz" hazırlanıyor Lucescu onu görmek için.

"Yüzde yüz milli gelmiyor" diye Anghelache dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt