Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
post-37737-0-36675900-1379862467.jpg

ya drogbaya teklif goturun player manager olarak

cildirtmayin adami

care drogba

ulan ne denizlisi

delirtmeyin insani

denizli ihtimali cok tehlikeli

denizli gelirse sene sonunda sneijder muslera filan gider. demedi demeyin.

muthis evlatcidir denizli.

aman diyeyim.

Denizliyi isteyenler 3 hafta sonra forumda allahim neydi gunahim yazacaklar.

brendan-rodgers_2333533e.jpg

GS'yi emanet edelim

Huzura erelim

Hangi hoca gelirse gelsin Bayern gibi oynamayacağız kadro belli takviye şart

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence Dursun ve yönetimi asla yabancı teknik direktör getirmezler. Denizli gelecek gibi.

Denizli LigTV'de konustugu gibi oynatamaz takimi. Taraftar tepkisinden ziyade takimda isi sirtlayan zaten yabancilar, yerlilerin hepsi les. Denizli gelirse sampiyon yapmak icin gelir, bunun icin de soyledigi butun laflari seve seve yalayip yutar. Bir istisna haric, o da GS'ye birileri tarafindan truva ati olarak sokulmuyorsa ;)

Gazeteye ilan verilsin. Yeni gelecek hocada aradigimiz 3 ozellik

1) Umut Bulut ilk 18 e girmeyecek.
2) Sabri Denayer ayagi kopmadigi surece yedek oturacak
3)Devre arasinda en az 2 kaliteli ve uygun fiyatli oyuncu bulacak.

Şu an can simidimiz Ersun Yanal'dan başka bir isim olamaz gibi geliyor bana gelirse yerinde bir karar olur. Denizli, Daum veya Hagi gibi isimler daha çok sonun başlangıcı için uygun isimler.
Yaw neye göre denizli hakkında böyle konuşuyonuz adam çalıştırdığı türkiyedeki 3 büüyk takımı şampiyon yaptı

Gazeteye ilan verilsin. Yeni gelecek hocada aradigimiz 3 ozellik

1) Umut Bulut ilk 18 e girmeyecek.
2) Sabri Denayer ayagi kopmadigi surece yedek oturacak
3)Devre arasinda en az 2 kaliteli ve uygun fiyatli oyuncu bulacak.

Esas problem senin ilk iki madden renktas. Adaletli dagitilsin forma, kim iyiyse ona. Umut, Sabri, Denayer vs. kim hak ediyorsa gecirsin formayi sirtina. Bizim elestirimiz isimlere olmamali, performansa dayali olmali.

Denizli bırak bu takımı şampiyon yapmayı bana göre ilk 2'ye bile sokamaz. Gitsinler Daum'u getirsinler, en kötü son haftaya kadar yarıştan kopmaz takım

Ancelottiyi getirsinler ben bu sene sampiyon olmamaya raziyim. Birakalim adam temizlesin takimi hazir yabanci sinirida kalkmisken.

Benim tek korkum bu adam hic bu kadar kazma oyuncu toplulugu ve dusuk butceyle calismadi.

Denizli gibi evlatlarina sahip çikmaktan azgin olan adami görmek istemiyorum.

denizli gelmesin ersun gelmesin hagi gelmesin tugay gelmesin favre bielsa gelsin diyenler var. şuanki galatasaray yönetimi tarihin en kötü yönetimlerinden biri bu adamlar proje adamıdır yazarken birdaha düşünün bizi kimler yönetiyor diye :) gerçi aysal olsa bile burası Türkiye proje falan olmaz kötü sonuçta kapıdasın

Bahsi gecen isimler gelecegine sezon sonuna kadar Taffarel kalsin daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt