Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tudor ilk 5 maçı garantiledi şuan

Asamoah geldi mi

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son düzenleme:
Bakiyorumda sonunda benim dedigime gelmissiniz...

ImparaTUDOR basarili OLACAK! Dediysek olacaktir, sadece biraz sabir...

Tudor basarili olacak dedigimde yemedigim laf kalmamisti... Ozur mozurde beklemiyorum bazilarindan ama sunu belirtmezsem olmaz

Az dansoz degilsiniz haaaaaaaa!

Umarım Tudorun altın kariyerinin başlangıç sezonu olur. Güvenmek istiyorum olmuyor olmuyor olmuyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şampiyon olduk da benim haberim yok sanırım.

Bu topic sabit olmamalı bana göre. Bir şekilde Tudor sezona başladı ve şansını iyi kullanıyor. Taktik anlamda sahada çalışılmış şeyler görüyoruz. 3 lüye kayan 4'lü bir sistem, organize presler...

Taktik anlamda çok verimli kullanılan Tolga Ciğerci...

Ve dahası oynadığımız futbol gelişime açık olduğunun hissiyatını yaratıyor.

Yönetim istifada ısrar edilmesi gerektiğini düşünüyorum ancak Tudor bu kadroyla şansını denemeli. Şu saatte gerçekleşecek bir teknik direktör değişikliği kimseye yaramaz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

72 yaşında birini nasıl hala istiyor insanlar ya. Zenit'te o kadar transfer yaptı,müthiş imkanlar verildi ama olmadı. Aragones gibi önemli teknik adam bile 73 yaşında bir şey yapamadı.

Kalli 74 yaşında geldi,adam maça bile zor çıkıyordu. Mustafa Denizli bile artık yapamıyor. Futbol her geçen gün yenileniyor. Eski kafayla gidemezsin. Trapattoni,Capello ve Lippi son maceralarında kötü durumlara düştü.

Eskiden müthiş hoca olabilirsin ama kendini yenilemezsen hüsran yaşarsın. Lucescu'yu iyi hatırlamak istiyorsak gelmemeli.

Evet biraz hortlatmak gibi olacak ama basında,burada,sosyal medyada Östersunds yenilgisi sonrası herkes Luce gelsin derken bunları demiştim. Bu yüzden yenilik istiyorum,bu yüzden Tudor'a güveniyorum.

Abdullah Avcı nöbeti dışında bir adının olmaması lazım bu başlığın. Orhan Veli gibi gözlerimizi kapatıp dinlemeliyiz gelişini.

Yoksa daha çok Kasım ayında nöbet tutulur.

fatih terim sene sonuna kadar gelsin bizi şampiyon yapıp hocalık hayatına noktayı koysun. sonra avcıyla devam edelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt