Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersun FB ve TS taraftarını bir konuda birleştirebilen tek isim sanırım

2 takımın taraftarı da arkasından ağlıyor keşke gitmeseydi diye

İlginç

Mourinho isminin Galatasarayla anılması bile heyecanlandırıyor gerçekleşmesi halinde olacakları düşünemiyorm kendi adıma. Ama imkansız şuan :(

Daum gelirse ayvayı yeriz hemde en iyisini.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yerli olarak bizi çalıştıracak kalibrede hoca yok günü kurtarmayı geçelim artık. Düşük bütçede çalışmış avrupalı kendini yetiştiren hocalara yönelmemiz lazım yerli hoca gelsin de onlarla da ayrı uğraşalım yine. Yahu Mancini'yi getirip bütçe vermezsen başarılı olmaz tabi akıl, mantık, izan. Adam böyle çalışmış bu zamana kadar her yabancı t.d aynı mı? Proud Homme olur, Laudrup olur Japonya'da, Bielsa, Moyes boşta, Favre olur da gelmez. Bunlar hep düşük bütçeyle başarı yakalamış hocalar bunlara yöneleceksin.
Mancini'ye bütçe mi verilmedi??? Şaka herhalde.
Onun döneminde harcanan parayı bana verseler ben bile şampiyon yapardım takımı. Bırakalım bu yabancı ünlü hoca merakını artık. Olmuyor işte bu ülkede anlayın artık bunu. Kimler geldi Rijkaard'ından tut da Prandelli'sinden, Van Gaal'ine kadar. Bu tip adamlar sana dünyanın parasını harcatır, boru gibi sözleşmeyi de dayar, 6 ayda da kendini kovdurur gider bu ülkeden. Yapmayın etmeyin.
Bize takımda disiplini ve hakkı hukuku sağlayacak, adam gibi de kadro kuracak bir adam lazım. Türk olmalı bence. Ama bu isim Mustafa Denizli vs değildir. Kimdir bilemem.

Edit: Mancini'ye bütçe verilmedi'den sonrasını okumamışım. Tekrar okuyunca ne demek istediğini anladım ama yabancı hoca nedense olmuyor yine de yahu.

Son düzenleme:
En iyilerden biri Kim olabilir,denizli degildir heralde :D

Mancini'ye bütçe mi verilmedi??? Şaka herhalde.
Onun döneminde harcanan parayı bana verseler ben bile şampiyon yapardım takımı. Bırakalım bu yabancı ünlü hoca merakını artık. Olmuyor işte bu ülkede anlayın artık bunu. Kimler geldi Rijkaard'ından tut da Prandelli'sinden, Van Gaal'ine kadar. Bu tip adamlar sana dünyanın parasını harcatır, boru gibi sözleşmeyi de dayar, 6 ayda da kendini kovdurur gider bu ülkeden. Yapmayın etmeyin.
Bize takımda disiplini ve hakkı hukuku sağlayacak, adam gibi de kadro kuracak bir adam lazım. Türk olmalı bence. Ama bu isim Mustafa Denizli vs değildir. Kimdir bilemem.

Galatasaray'a level atlattiran adam da bir yabanciydi ve geldigi donem bugunku sartlardan cok cok uzakti. Bence siz "yabanci hoca olmaz" muhabbetini birakin.

Koy su takimin basina Mancini'yi, 2 sene ver. Yaslan izle takimi, baska bir sey demiyorum.

Son düzenleme:
Adaletli forma icin yabanci td sart.yerli kim gelirse gelsin burak sabri umuta torpil gececek.

En iyilerden biri Kim olabilir,denizli degildir heralde :D

Brendan-Rodgers.jpg

Bu yönetim Hasan Şaş, Ayhan Akman gibi eski oyuncularımızdan birini teknik direktör yapacaktır. Kendini ispat etmiş Türk teknik direktör olmadığına göre ya tutarsa diyecekler. Bizim yerlileri adam edebilecek sadece Sergen var gibi ama büyük risk.

zidan gündemde işe bak

SelimBayer ‏@Selim_Bayer 51 sn.52 saniye önce
Türk hoca adayı yüzde 90 Mustafa Denizli, yabancı hoca yüzde 10 Zinedine Zidane...

Bu yönetim Hasan Şaş, Ayhan Akman gibi eski oyuncularımızdan birini teknik direktör yapacaktır. Kendini ispat etmiş Türk teknik direktör olmadığına göre ya tutarsa diyecekler. Bizim yerlileri adam edebilecek sadece Sergen var gibi ama büyük risk.

Once kendini adam etsin :)

Burak'la Selcuk'la Ganyan bayisi acarlar sonra.

Mustafa Denizli'nin mentalitesini tv yorumlarından iyice anladım. Hamza ile pek fark göremiyorum. Takımın, bu kadar da oynayabileceğini sanmıyorum onun yönetiminde.

birden burdan gelsin :D

GalatasaraydanSonDK ‏@GsdenSonDakika 14 sn.14 saniye önce
Dayanamıcam artık söyleyeyim : Abdullah Avcı hayırlı olsun..

Abdullah Avcı gelirse Selçuk ne olacak? Beraber çalışmaları imkansız.

Anılan isimler arasında en iyi hoca Mustafa Denizli ancak adam gibi kadro kurma sözü verilmezse kolay kolay gelmez Mustasa Denizli.

acikcasi bu vizyonsuz yönetim bir hoca bulmasalardi hamza hocayi göndermezlerdi .

Mourinho abi Mourinho. Sezonu bi sekilde kapatip ligin bittigi gun Mourinho'yu ilan etmeliyiz.

herkes bir isim sallıyor bence yabancı olacak hoca,yerli olsa hemen bu haftasonu antalya maçında sahada olurdu bence

1- Mustafa Denizli
2- Abdullah Avcı
3- Tugay Kerimoğlu

Yeni gelecek teknik direktör %100 Türk olacaktır. Yeni teknik direktörümüz yukarıda ismi geçen 3 teknik direktörden biri olacaktır. Ilk etapta Denizli ya da Avcı düşünülüyor. Iki isimden biri olmazsa Tugay gelecektir. Ersun'un gelmesi söz konusu bile değildir.

(Duyum değil kendi düşüncemdir.)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Trabzon tayfasini bu takimdan temizleyecek her hocaya varim. Ufak bir kanser hucresini yokettik, en muhim olani hala bunyede. Bu vasifsiz gitmeden Galatasaray asla özüne dönemez.

burak-yilmaz-kardemir-karabukspor-macinda-yok-7153525_x_1868_o.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt