Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
devamını da okusaydın keşke.

Mümkünse taraftarın aşırı övdüğü, istediği isimler gelmesin

Diger konuda bi arkadas yazmis, buraya yazayim da kayitlara gecsin. Bu dursun istermisin Okan Buruk‘u getirsin?? Vallahi de billahi de bu dursun kilikli heriften beklerim böyle bisey. Daha gecen hafta tudora sallayan adam bu hafta tudorun yerine gecerse hiic ama hiiic sasirmam.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Kimse fatih terimi beklemesin bu yönetim asla terimi getirmez çünkü hepsi biliyorki popülerlik fatih hocaya geçecek bunları floryaya sokmayacak öyle mehmet özbek futbola karışamayacak o yüzden fatih hoca gelmez ve getirmezler yabancı hocaya hazırlanın haa akıllı davranırsalar abdullah avcıyı getirsinler

galatasaray-fatih-terim-i-adim-adim-takima-9902884_9167_o.jpg

abdullahavc%C4%B1.jpg

Kimse fatih terimi beklemesin bu yönetim asla terimi getirmez çünkü hepsi biliyorki popülerlik fatih hocaya geçecek bunları floryaya sokmayacak öyle mehmet özbek futbola karışamayacak o yüzden fatih hoca gelmez ve getirmezler yabancı hocaya hazırlanın haa akıllı davranırsalar abdullah avcıyı getirsinler

galatasaray-fatih-terim-i-adim-adim-takima-9902884_9167_o.jpg

abdullahavc%C4%B1.jpg

Abdullah avcı başakşehir'i satmaz şu pozizyonda

Yabancı hoca cokda sıkıntı çekmez çünkü takimin çoğunluğu yabanci olduğu için uyumu en azindan dil olarak çokda uzun sürmez. Fakat yabanci olacaksada Pellegrini gibi Tuchel gibi üst kademe hocalar gelmeli bunlar gelmeyecekse Fatih hoca gelsin keyfimize bakalım

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Beyler bu takıma pellegrini falan gelmez kendinize gelin gelsede bu yönetim getiremez hamza diyen de ağır salaktır hamza bu sezon bizi şampiyon yapar ama önümüzdeki sezon Bi dünya yerli çöp aldırır bize hamza aman diyim uzak dursun terimde gelmez yılmaz vural falan takım sı****ken tüyü diker bırakır riske girmeden ersun yada sergen gelsin derim karakterini falan boşverim sergen bence şampiyon yapar

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Yabancı hoca cokda sıkıntı çekmez çünkü takimin çoğunluğu yabanci olduğu için uyumu en azindan dil olarak çokda uzun sürmez. Fakat yabanci olacaksada Pellegrini gibi Tuchel gibi üst kademe hocalar gelmeli bunlar gelmeyecekse Fatih hoca gelsin keyfimize bakalım

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Terim dahil o yazanlar gelmez hiçbiri

Diger konuda bi arkadas yazmis, buraya yazayim da kayitlara gecsin. Bu dursun istermisin Okan Buruk‘u getirsin?? Vallahi de billahi de bu dursun kilikli heriften beklerim böyle bisey. Daha gecen hafta tudora sallayan adam bu hafta tudorun yerine gecerse hiic ama hiiic sasirmam.
Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum
öyle bir olasılık varsa idi bile geçen haftaki maçtan sonra yaptığı açıklamalarla o olasılık geberdi.

Hamza isteyenler hamza gelirse kadro böyle olur

Muslera
Yarın Ahmet Serdar Linnes
Tolga Selçuk
Sinan Ndiaye yasin
Eren

O yüzden kendinize gelin bırakın bu yerli seviciyi

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

ne smudicası yawww hala akıllanmadınız mı?

Sumudica tudor vol 2 olur aynen katılıyorum

sergen gelsin diyeceğimde o adama bizim yabancılar ne gözle bakar acaba. sergen gelecekse 6 aylığına gelsin. sonra sezon sonu abdullah avcıyla devam edelim derim ben

Hamza'nın ilk sezonundaki etkinin benzerini yaratmak için Cihat Arslan'ın getirileceğini düşünüyorum..

Bu saat den sonra bu takıma Fatih Terimden başkasına emanet edilmez. Yabancı hoca gelecekte ligi ve oyuncuları tanıyacakta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt