Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sneijder hem futbolcu hem TD olarak devam etsin. Tabi lisansı olmadığı için Taffarel TD olarak görülmeli.

Demirkol Mustafa Denizliyi dün akşamdan beri arıyorum ulaşamıyorum dedi. En son bjk'nin başına geçerken böle olmuş. Denizli gelebilir dedi

Niye sürekli aynı isimlerin etrafında dönüp duruyoruz ?

Ahmet gider, Hasan gelir. Hasan gider, tekrar Ahmet gelir. Sonra Ahmet yine gider, bu kez Mahmut getirilir. Mahmut gittikten sonra Hasan yine gelir...

Neden denenmişi deniyoruz sürekli ?

Zaten 5 puan gerideyiz. Bi de artık fosil olmuş, yıllardır hiç bir başarısı bulunmayan Denizli gelirse ilk yarının sonuna kadar puan farkı 10 olur ! Sonra bu fosil çıkar açıklama yapar, merak etmeyin şampiyon olacağız der ama bir bakmışsın ligi 3'üncü bitirmişsin !

istemiyorum Denizliyi ağır söverim yeter lann ADam gibi adam gelsin FAvre,Bielsa,Zidane,Seedorf Bunlardan birini getirmek zormu İlla Türk olacaksa da Murat Yakın olsun bari

şu denizli ismini silin başlıkdan,hevesimizi öldurmeiin

DENIZLI GELMESIN !!!! Hamza vol. 2 olur ! Adam daha geçen gün Jose, ve Denayer'e saliyordu !!! Bunu bilin !

gelirsen Allah belannı versin denizli

Demirkol haber almış camiadan
Uzun liste varmış
Bielsa olabilirmiş. Ama fiyatı nedeniyle zormuş.

Zidane'ın gelmesini isterim biraz futbolumuzu farklı bir kültüre ve kaliteye taşırız.

-Tapatalk-

Denizli istemezüüüüük bu Bilinee ... Zeynetttin Zidane lazııım nolur gel :(

Tugay çok sevdiğimiz birisi ama başarılı olamama ihtimali yüksek harcanmasını istemem.

-Tapatalk-

türkiyede bi takımın hocası kovulsun direk yine herzamanki isimler dolanmaya baslıyor ..ersun ,Denizli,Şenol güneş,Hikmet,daum,avcı, vs bıktık artık tamam anladık futbolcu cıkartamıyorsunuz alt yapı olsun su olsun bu olsun bari Su hocalardan kurtarın bizleri ersun gibilerin denizlilerin gelmesinden se Taffarel Teknik direktör olsun daha iyi !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt