Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.767
- 109.590
- 4.878
Aklimi tatile çıkardım Emreocak dışısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklimi tatile çıkardım Emreocak dışısın
Elim gitmedi zaten yazarken yawİkidir beni çaresiz bırakıcı sorular soruyorsun bana SamiÜzülüyorum
Bu biraz mantıksız oldu ama söyleyen adam ft nefretinden dolayı diyordu , ona bağlayacaktım Rıza ile ortak nokta olarak ama alakasız oldu biraz![]()
Elim gitmedi zaten yazarken yaw
Özür dilerim
Devrim yapacaksak ragcnike anahtar teslim vereceğiz kulübü tertemiz olur2.3. sınıf kalite Alman hocayla olmaz o işler.
Bize kesinlikle Derwall gibi devrim yapacak biri şart.
Bakın çok ciddi söylüyorum.
Türk futbolunda bu devrimi ilk önce hangi takım yaparsa diğerlerine bir daha kapanmayacak bir fark atacak.
İlklerin kulübü olarak bu devrimi mutlaka ama mutlaka biz yapmalıyız
İyi iş çıkarıyor son senelerde fakat tarafsız kalamıyor.
Bize direk düşman zaten.
O yüzden direk vetoBizim maçlarda maç önü , maç sonu ağlamalarından anlayabiliriz bunu
Haklisinizdir. O kadar dikkatli dinlemiyorum mac önü aciklamalarini falan ama kisitli imkanlarla istikrarli sekilde basarili diyebilecegimiz bir grafik cizdigi icin belki en kidemli yerli alternatif oldugu icin önermistimMemleketim Sivas değil dolayısıyla 'hemşom' da değil rtaş
konusmayı bilmeyen adamdan gs teknik direktoru olmazHaklisinizdir. O kadar dikkatli dinlemiyorum mac önü aciklamalarini falan ama kisitli imkanlarla istikrarli sekilde basarili diyebilecegimiz bir grafik cizdigi icin belki en kidemli yerli alternatif oldugu icin önermistim![]()
Devrim yapacaksak ragcnike anahtar teslim vereceğiz kulübü tertemiz olur
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
sanmıyor musun. dun gitti bile.Fatih Terim'in gideceğini sanmıyorum da olur da yollarımızı ayırırsak
![]()
Bruno Lage - Teknik Direktör profili
Diese ist die Profilseite des Trainers Bruno Lage. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.www.transfermarkt.com.tr
10 günlüğüne gittiğini düşünüyorum, seçim sonrası ne olursa olsun Fatih Terim yola devam edecektir bencesanmıyor musun. dun gitti bile.
sanmıyorum. iddiaya var mısın?10 günlüğüne gittiğini düşünüyorum, seçim sonrası ne olursa olsun Fatih Terim yola devam edecektir bence
Fatih Terim'in gideceğini sanmıyorum da olur da yollarımızı ayırırsak
![]()
Bruno Lage - Teknik Direktör profili
Diese ist die Profilseite des Trainers Bruno Lage. Es werden unter anderem die Trainerstationen und seine Stationen als Spieler aufgelistet.www.transfermarkt.com.tr
Hatta doğrudan gelip Benfica dönemindeki gibi 4-4-2 'yi kullanıp devam etmesini rica ediyorum...
Büyük ihtimalleWolfs'a gidicek gibi