- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Galatasaray takimi iyi bi hocaya emanet edilmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu getirirse bütün ipleri @Onur Kara'ya dolasınRoger gelirse Işıtan Gün tüm ipleri eline almis demektir. Bir de onu deneyelim.
Hala kolpa diye dusunuyorum. Bize gelmesi icin sebep yokOnu getirirse bütün ipleri @Onur Kara'ya dolasın

Olacagiz zaten,jupiter bogada Allahtan.bos gecmiyoruz jupiter bogayibaşarılı olsun da isim önemli değil
şampiyon olmamız lazım seneye
Roger getirirse formamın arkasına Işıtan Gün yazdırmazsam en adi şikeciyimRoger gelirse Işıtan Gün tüm ipleri eline almis demektir. Bir de onu deneyelim.
demek torrent hocam bize sampiyonluk alacakOlacagiz zaten,jupiter bogada Allahtan.bos gecmiyoruz jupiter bogayi
Bilmiyorum ama bir sebep de bulamadim. Eskisi gibi zengin olsak senelik 4 milyona filan gelebilir ama o para da yok.Roger getirirse formamın arkasına Işıtan Gün yazdırmazsam en adi şikeciyim
o zaman sıradaki şarkı sana gelsin sergenArkadaşlar tabiki yas tutacagiz gidenin ardindan.iyi bi hoca gelsin,ilk ben gobek atarim.su an saygi duyun bu yasa
Yok onu gozum tutmadi dayıdemek torrent hocam bize sampiyonluk alacak
Boynum müsaitOnu getirirse bütün ipleri @Onur Kara'ya dolasın
bana da pek inandırıcı gelmedi ama psv'de şampiyon olamazsa gelebilir belkiBilmiyorum ama bir sebep de bulamadim. Eskisi gibi zengin olsak senelik 4 milyona filan gelebilir ama o para da yok.
Ona senelik 3 milyon mu ne verdiler. Bir de Roger bir tık daha piyasasi olan biri gibibana da pek inandırıcı gelmedi ama psv'de şampiyon olamazsa gelebilir belki
cocu fener'e gelmişti benzer bir konumdayken.
emre kılınç özelinde böyle bir değişim bekliyorumiyi bi hoca getirirlerse para harcamadan takım içinden bir sürü transfer gerçekleşir zaten. oyuncu performansında t.direktör olayı çok önemli
Avrupa Liginden elendikten sonra sene sonu sözleşmesi yenilenmeyeceği konuşuluyordu diye biliyorum. Sorun bizden daha iyi takımların isteyecek olması. Onlar alır gibi geliyor. Getirirsek iyi olur.bana da pek inandırıcı gelmedi ama psv'de şampiyon olamazsa gelebilir belki
cocu fener'e gelmişti benzer bir konumdayken.
umarım iyi biri gelirOna senelik 3 milyon mu ne verdiler. Bir de Roger bir tık daha piyasasi olan biri gibi