Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olursa schmidt ama olmuyorsa fonseca o da olmuyorsa slavia hocası filan

bu elemanı bilmiyorum ve cvde pek parlak görünmüyor ama tutarsa iyi tutmazsa biz tutarız

yönetim terimcilerin hışmına uğrayabilir doğru karar alamazsa
schmidt'i ben de isterim
öte yandan iyi kadro kurabilirsek antrenörün kim olduğu çok büyük bir fark yaratmaz bence tr liginde
o yüzden kritik noktayı hoca değil kadro olarak görüyorum
güçlenmeliyiz gelecek sene için. bu kadro ile şampiyon olamayız.

sergen ortada futbol olmayınca top da seni sevmez. bahanelere gerek yok hoca her sene geriledi ve adım adım bitti. böyle olacağı belliydi
Kendi kendini yedi zaten,cidden pandemi donemi ve gecen sene sampiyon olabilirdi guzelce ve zor olmadan.2019-2020 nin ilk yarısını bosa gecirdi takim,ikinci yari toplarladi.gecen sene de bazi inatlari ve yanlis tercihleri sampiyonluga mal oldu

bu hoca olayını ciddiye almazsa elmas ali koç döngüsüne girebilir

üstelik terim gibi bir sembolü gönderdiği için baskı daha da büyük olacaktır

palyatif çözüm yerine galatasaray gücü ve sakinliği ile doğru karar almalıdır
Torrent ile birlikte daha fazla icimizde gezdirecekler gordugum kadari ile.

Zevk almaya bakalim derim

torrent nasıldır hiç bi fikrim yok. umarım iyi çıkar, kayıp sezonda getirmek bi avantaj ama en azından sezon sonuna kadar tanırız torrent'i
Torrent'in gelmiş olması da transfer anlamında beklentimi düşürdü zaten. Sezon sonunda karar veririz geleceğine denilerek alındıysa ve uefada bir beklenti yoksa Gedson harici 11'e koy diyebileceğimiz bir oyuncu geleceğini sanmıyorum. Gedson için bile birileri gitmeden gelmesi zor deniliyordu üstelik.

Torrent'in gelmiş olması da transfer anlamında beklentimi düşürdü zaten. Sezon sonunda karar veririz geleceğine denilerek alındıysa ve uefada bir beklenti yoksa Gedson harici 11'e koy diyebileceğimiz bir oyuncu geleceğini sanmıyorum. Gedson için bile birileri gitmeden gelmesi zor deniliyordu üstelik.
ligin 2.yarısı başlamış devre arası kampı yok, bu dönem fazla transfer anlamsız olur bence. zaten ekonomimiz kötü durumda hakkımızı yazın bilinçli bi şekilde kullanmalıyız.

Emre Utkucan’ı yollamışlar galiba. Bu demek oluyor ki transferlerde Ogan Tarhan ona bağlıyız tamamen

Torrent'e hiç gözüm tutmadı yağmurdan kaçalım diye doluya tutulmayalım. Roger tarzı bir adam getirin hepimizin hemfikir olacağı güvenelim destek verelim.
Reyis bu kuru kuruya destekleriz dusuncesi yanlis,basimiza gelen bundan geldi

Kim basarisiz ise gidecek,basarili olan kalacak bu kadar net

Sabirda oyle herkese gosterilmez,torent mi ne gelirse ve bize isik verirse zaten devam etsin deriz ama ftye prandelliye baglarsada tabiki onuda yolcu edecez

Her sezon sampiyon olunamayacaginida herkes anlasin bi zahmet,takim umit versinde sampiyon olmasakta yine sabredebiliriz

Cok bisey istemiyoruz zaten gelen tazminati alip tuymek icin bilerek kotu oynatmayacak,transferde komisyon durumu olmayacak,eli opuldu diye milleti takima doldurmayacak ve onur gurur sahibi olacak bu ozelikler yeter simdilik

teknik direktörümüz yapay zeka olacak! torrentten indireceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt