Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"#Favre rejected #Galatasaray's offer because he requested minimum €30m budget for transfers in January and club refused to give him."

Bilmiyorum doğru mu ama 30m bütçe istemiş bizde reddetmişiz...

Sevgili arkadaşlar Mustafa Denizli moruk, yaşlı, torun baksın diyorsunuz ama adı geçen yabancı td'lerin de çoğu o yaşlarda. Kimilerinizin istediği Magath, Ramos, Gerets 60 yaş üzerinde. Lucescu deyip dururuz adam 70 yaşında. Bir kere şu yaş işini geçelim. En çok istenen Favre'de 58 yaşında ve adam İsviçre ile Almanya dışında takım çalıştırmamış. Kaldı ki bu iki ülke kültürü, dili, dini ile birbirine yakın ülkeler. Yani ülke dışına çıkmamış gibi birşey. Bu arada hem türk hem yabancı basında Türkiye'yi istemediği yönünde haberler var.

Şu an için olabilecek en mantıklı seçimler Denizli ve Yanal olarak gözüküyor. Ama Yanal biraz zor gibi çünkü en ufak başarısızlıkta, takım içi sorunda hem taraftar hem yönetim açısından daha önceki açıklamalarında bahsettiği fb'liliği sorun olacaktır. Hatırlayın Hamzaoğlu'nun bile ağzıyla kuş tutsa gözümüzde beş para etmeyeceği, küçükken fb'liydim açıklaması değil miydi? Bu kısa dönemde en iyi seçim Denizli gibi gözüküyor. En azından tecrübesi, zekası önceki td'mizden çok daha iyi durumda. Bekleyip görmek lazım.

Anlaşılan yine çapsız bir td gelecek. Zaten biz neyimize vizyonlu bir karar bekliyoruz.

Favre falan gelmeyecekse o zaman biye Hamza'yı kovdunuz lan?

Benim için Hamza > Denizli hemde açık ara. Denizli Hamza'danda beter bir evlatçıdır. Adamın hayat enerjisi çekilmiş bizde alıp td yapacaz... Aferin

Ya cidden neden kimse Tafi demiyor bence devre arasına kadar takımın başında kalmalı

Philip Harmeling ‏@PhilipHarmeling 3 sa.3 saat önce
Lucian Favre is currently in talks with Galatasaray to take the position of cheftrainer. Favre is out of job since September.

"#Favre rejected #Galatasaray's offer because he requested minimum €30m budget for transfers in January and club refused to give him."

Bilmiyorum doğru mu ama 30m bütçe istemiş bizde reddetmişiz...

Favre okadar istememisdir
Gladbach okadar cok para verilmedi

İyi bir Yabancı gelmiyorsa Ersun gelsin
Adamın özelliğini bizi ilgilenmez...Ersun bizi Şampiyon yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt