Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yağız @Senfo10: Yönetimi çoğunlukla eleştiriyorum ama şu konuda haklarını vereceğim; saat şu an 4.30 ve ittiradlı bir şekilde hoca çalışmaları yapılıyor.

Bu saatte bile çalışma yapılıyorsa o isim yabancıdır. İnşallah ta Favre'dir.

Sağlam bir duyumcudur kendisi, güvenilirdir yani.
https://twitter.com/Senfo10

bu saatte Denizli veya herhangi bir yerli ile konuşmayacaklarına göre muhtemelen yabancıdır. İnşAllah'da öyle olur renktaş. Yeminle gelecek senelerimizi kurtaracaksa bu seneyi gözümü kırpmadan atarım çöpe.. Hele hele Favre olursa bu isim ve camia olarak gereken sabrı gösterirsek belli sınırlar içinde müthiş bir sistem takımı olabiliriz.

Favre çok ucuza mükemmel oyuncular bulabilen , Jose gibi genç oyuncular için müthiş bir şans olur.

Bu sene BJK olur bence şampiyon, biz olmasakta olur. Önümüzdeki seneleri kurtaracaksak bu sene feda olsun.

Gelecek yil icin birseyler degisecekse, bu seneyi feda edelim. Muslera, Sneijder gibi oyuncularin liderliginde genc, kaliteli yabancilar alinip, takima salary cap getirilecekse, bu seneyi feda edelim. Fakat seneye de Sabri, Semih, Balta, Selcuk, Bilal, Burak, Umut gibi oyunculari ilk11de yada rotasyonun ilk tercihleri olarak göreceksek, sonraki seneleri de feda ederiz.

Zaten radikal kararlar almazsak, bu yerli oyuncu grubuyla en az gelecek 2-3 seneyi kaybederiz.

Kardesim Azizvari hareket etseler direk birakirlar kadro disi Hamza da aval aval bakardi. Adamlar insan gibi soylemisler iste sunlar sunlar kadro disi kalsin diye. Yani takimdaki Burak-Umut-Sabri problemini yonetimdeki dangalaklar bile goruyor ama hoca gormuyor, benim Hamza gittikten sonra yonetime olan sempatim artti vallahi.

Levent Tuzemen dedigine gore yonetim Burak , Umut ve Sabri'yi kadros disi birak demis ama Hamza dinlemeyip inadina Umut ve Burak'i cift forvet cikartmis...

Durum feci arkadas. Yonetim Aziz vari hareketler yapiyor. Teknik heyetin isine falan karismalar falan.

Ayrica bu yonetim futbolcularin elinde oyuncak olmus aga. Kendi futbolcusundan korkan yonetim mi olur arkadas?

Yonetim Hamza'nin arkasina saklanip bunlari kadro disi birak demis. Ulan sen veya siz bu kulubun yoneticileri degilmisiniz? Kendi futbolcunu kadro disi birakacak kadar pisirikmisiniz?

Ama su bir gercek. Camia olarak Burak'a tahammul kalmamis anlasilan. Aspora gore devre arasi operasyon varmis.

Yönetim haksiz degil. Hamzaoglu yerli oyunculara cok fazla taviz verdi. Bir oyuncu haftalardir ayni hatalari yapip, hala ilk11de oynar mi? Sabriyle sözlesme yenilenmesi, Umut gibi 2 lig seviyesinde olan bir oyuncunun GSda olmasi hata zaten. Burak, en önemli CL macinda sahada yürüdügü gün kadro disi birakilmaliydi.
Hersey Hamza yüzünden zaten. O kadar büyük bir enkaz birakti ki, gelecek TDün isi hic kolay degil.

Antalya yenseydik eze eze eminim yönetim cikar td aramaya gerek yok, taffarel bu isi götürür diye bizi ikna etmeye calisirdi, hamzayi gönderdiniz be adam neden yerine hemen bir td bulamadiniz?

Levent Tuzemen dedigine gore yonetim Burak , Umut ve Sabri'yi kadros disi birak demis ama Hamza dinlemeyip inadina Umut ve Burak'i cift forvet cikartmis...

Durum feci arkadas. Yonetim Aziz vari hareketler yapiyor. Teknik heyetin isine falan karismalar falan.

Ayrica bu yonetim futbolcularin elinde oyuncak olmus aga. Kendi futbolcusundan korkan yonetim mi olur arkadas?

Yonetim Hamza'nin arkasina saklanip bunlari kadro disi birak demis. Ulan sen veya siz bu kulubun yoneticileri degilmisiniz? Kendi futbolcunu kadro disi birakacak kadar pisirikmisiniz?

Ama su bir gercek. Camia olarak Burak'a tahammul kalmamis anlasilan. Aspora gore devre arasi operasyon varmis.
Güzel senaryo olmuş valla. :D

Ben hiç düşünmüyorum böyle birşeyi eğer yönetim böyle bisey istemiş olsa bugün sahaya ne sabri çıkardı ne burak en azından yedek başlardi burak.
Dursun yerlilerden en değerli olan buragi böyle silmez.

Envoyé de mon Sony Z3

Dursun adamsa Burak'i Umut'u satar/gonderir yerine yeni iki forvet alir. Adamsa bunu yapar.

Ben hiç düşünmüyorum böyle birşeyi eğer yönetim böyle bisey istemiş olsa bugün sahaya ne sabri çıkardı ne burak en azından yedek başlardi burak.

Envoyé de mon Sony Z3

Envoyé de mon Sony Z3

Levent Tuzemen senaryolarin adami. Transfer doneminde Falcao ve Godin'i transfer etti :asd22:

Birkac Unal Aysal videosu izledim de asiri vizyon yuklemesi oldu bi anda, teknik direktor olarak Ancelotti, Mourinho, Guardiola felan dusunuyorum su anda.

Kardesim Azizvari hareket etseler direk birakirlar kadro disi Hamza da aval aval bakardi. Adamlar insan gibi soylemisler iste sunlar sunlar kadro disi kalsin diye. Yani takimdaki Burak-Umut-Sabri problemini yonetimdeki dangalaklar bile goruyor ama hoca gormuyor, benim Hamza gittikten sonra yonetime olan sempatim artti vallahi.

Vallah hocam Kadro disina birakmak istedigin Sabri ve Umut ile neden sozlesme uzatirsin veya uzattirirsin ona anlam vermek guc.

Galatasaray yonetimi su oyunculari kadro disi birak diyecek ve Hamza'da inadina 3'unu bir arada oynatacak ama yonetim hic bir reaksiyon gostermeyecek ve Hamza gorevine bilmem kac hafta devam edecek?

Bilmiyorum pek gercekci degil gibi geldi. Boyle birsey olsaydi Hamza coktan kovulmustu.

Ama su bir gercek , Burak'tan kimse memnun degil. Devre arasi satilirsa hic sasirmam. Burak bizle olan tum baglarini koparmis gibi oynuyor...

Umut ve Sabri'nin sozlesmelerindeki otomatik uzama maddelerine yapacak bir sey yok. Hamza'nin cikip 'ben Umut'la sozlesme imzalicaktim zaten' demesi esas skandal.

Yani tabi aslinda neler dondugunu pek bilemiyoruz da, medyada yazildigi kadariyla...

Vallah hocam Kadro disina birakmak istedigin Sabri ve Umut ile neden sozlesme uzatirsin veya uzattirirsin ona anlam vermek guc.

Galatasaray yonetimi su oyunculari kadro disi birak diyecek ve Hamza'da inadina 3'unu bir arada oynatacak ama yonetim hic bir reaksiyon gostermeyecek ve Hamza gorevine bilmem kac hafta devam edecek?

Bilmiyorum pek gercekci degil gibi geldi. Boyle birsey olsaydi Hamza coktan kovulmustu.

Ama su bir gercek , Burak'tan kimse memnun degil. Devre arasi satilirsa hic sasirmam. Burak bizle olan tum baglarini koparmis gibi oynuyor...

Istifa eden yonetici Tayfun Demir , aldigim bilgilere gore Denizli gelecek demis. Onun icin bundan sonra beklentilerinizi dusuk tutun :red:

Maalesef....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt