Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet bizim artık konumuz bu olmalı. Doğru bir up olmuş.

Jurgen Klopp diyorum.

Terim emekli olmadan gelecek hocanin anlami yok. 2 kötü sonuçta müritleri imparator FT diye bağıracak çünkü.

Gercekten 5. yildizi almasini isterdim ama artik olmuyor. Gecmiste yasamanin mantigi yok.
Bakin, begenir begenmezsiniz ama Inter maclarini izliyorum ve Conte resmen futbolcular gibi kosuyor, oyunun hep icinde. Fatih Terim sadece izliyor ve soyleniyor. Artik yeni isimlere donmenin vakti geldi.

Yabancı hoca gelirse eğer kim olduğu farketmez geldiği gibi kapaklar takılır yeeli hoca gelmesi lazım he Anadolu gezginlerinden değil tabi

Yabancı hoca gelirse eğer kim olduğu farketmez geldiği gibi kapaklar takılır yeeli hoca gelmesi lazım he Anadolu gezginlerinden değil tabi

bize devrim yapacak adam lazım

futbol devrimi

kadromuz buna uygun genç

o da ancak iyi bir yabancı ve tercihen alman ekolünden biri olur

şaka bir yana fransız ekolünden gelen bir kulüp olarak hiç fransız antrenörümüzün olmadığını görmek enteresan. bir yaraya derman olacağından değil de terim gidecekse sonraki antrenörümüzün gençten bir fransız olmasını isterim. zaten lisedeki dinozorlardan biri başa gelirse hedefi de o olacaktır. bir ara da blanc çığırtkanlığı vardı.

şaka bir yana fransız ekolünden gelen bir kulüp olarak hiç fransız antrenörümüzün olmadığını görmek enteresan. bir yaraya derman olacağından değil de terim gidecekse sonraki antrenörümüzün gençten bir fransız olmasını isterim. zaten lisedeki dinozorlardan biri başa gelirse hedefi de o olacaktır. bir ara da blanc çığırtkanlığı vardı.
aynen benimde dikkatimi cekti bu, bi Julien Stéphan isterim gormeyi mesela .
Genc teknik direktorlar daha cok tercih ediliyor artik ve daha basaril oluyor hem gunumuz futbolada daha hakimler hem teknolojiyi daha iyi biliyor lar hem guncel teknik ve taktiklere daha hakimler

Bu adami Stade Rennesi sampiyonlar ligine cikartmisti fransada 3. bitirip gecen sezon

1616196491047.png

1616196384671.png

Almandan şaşmayacaksın! Bir sene boşa geçmesine izin verilir. Sonraki yıllar kurtulur. Tabi bunun için kallavi Alman lazım. Held gibi, Holman gibi, Skipbe gibi olmayacak. Derval gibi olacak, Feldkamp gibi ağırlığı olan kurt hocalar olacak. Gittiklerinde de aynen sistemi devam ettirirsek 5-6 senemiz rahat kurtulur.

Bonservizini alip : Jesse Marsch

Tabi bize kalmaz

Ama var bi Hayalim

- Roberto De Zerbi
yada
- Dietmar Kühbauer

vay dayim vay bizi anlatiyor resmen
Adaylarımı açıklıyorum:

Baskan: Fatih Terim
Sportif Direktör: Bülent Korkmaz
Teknik Direktör: Okan Buruk
1.Yardimci Antrenör: Hamza Hamzaoglu
2.Yardimci Antrenör: Cihat Arslan

Ülkeye yeni bir model getirmeliyiz. 5'i 1 yerde modeli ile en tepede Fatih Terim'in oldugu bir sistem kurmaliyiz. Kaleci antrenörü Fadil Kosutan ve hocalik egitimini en üst seviyede alacak Riera disinda kadroda yer alan vasifsizlarin hepsi gönderilmeli. Kendi öz kaynaklarimiza yönelmeliyiz. Para durumu belli, harcayacak milyon eurolar yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt