Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Xavi yi önermiş bi arkadaş td olduğunu bile bilmiyordum iş yapıyormu td liği
adam katarda tiki taka yaptırıyor.
76 mçta 2.05 puan ortalaması var

şu takıma tiki taka oynatıyor :D

Son düzenleme:
Fatih terim 'in kalması mümkün değil nedenini şöyle açıklayayım 2 sene üst üste başarısız oldu 3. Sene başarısız olma riskini kesinlikle almayacaktır.
Tam tersi şampiyon olmadan gitmeyecektir
Bu arada maç sonunda yaptığı açıklamaların devamı inşallah gelir de bu basiretsiz pislik yönetim ile nasıl uğraştığını görmüş oluruz

Arkadaş yazdıktan sonra araştırdım barcelona alacaktır peşinde olanlar varmış bize düşmez. Biz bari iniesta yi kapalım:)
fatih terim gitmez kendi bırakmadıkça seveni çok çünkü başarısızlığada varız diyenlerde çok fatih hocayla oldu ki bıraktı riera var hazır elimizde :D :D

xavi bu yaz barçaya gider muhtemelen. önceden de istemişlerdi ama xavi kabul etmemişti
laportayla çalışır muhtemelen

Karagümrük tdsi adını unuttum şuan takıma nasıl top oynatmaya başladı sen bide ona bak istersen defanstan o topu nasıl paslarla çıkıyorlar bunu böyle yapan az takım var mesela Leeds Inter çok güzel yapıyor bunu bizde bunu yapmaya çalıştık denedik çoğu zaman ama kadro oyuncular buna hiç müsait değil yetenek anlamında çok kısıtlı şu kadro

fatih terim gitmez kendi bırakmadıkça seveni çok çünkü başarısızlığada varız diyenlerde çok fatih hocayla oldu ki bıraktı riera var hazır elimizde :D :D
Trden baska hoca gelmesin zaten okan mokan diyen var sakinna. Gelecekse saglam yabanci bi hoca yoksa Terim kalsin. Zaten Mevcut kadroyu ancak Terim tutabilir.

Fatih Terim'i severim ama her yönetim ile sorun yaşanmaz ki! Maçtan sonra yine gizemli bir konuşma. Kendine destek bulma çabaları. Sürekli aynı senaryo. Forumda geçen sene Josef'in alınması ile ilgili isteklerime çok sıklıkla belirtmiştim. Beşiktaş bu kadar dar kadroyla şampiyon olursa sorun büyük demektir. Beşiktaş son maçlarını forvetsiz oynadı. Özellikle ikinci devra takımımızın kadro derinliği çok yüksekti. Ara transfer döenminde de iyi transferler yapıldı. Koca sezon istikrarlı bir ilk 11 bulamadık. Avrupa'da zaten yoktuk. Şampiyonluğun gitmesinde en büyük nedenlerden biri de 4-4-2 taktiğiydi. Terim'in son döneminde ilk iki sene başarının nedeni Tudor ve Tudor'un transferleriydi. Tudor'un hazır fizik kondisyonu kuvvetli bir takım bıraktı. Geçen sene iyi bir kadromuz vardı yine başarı gelmedi. Terim tüm suçu yönetime yıkmak istiyor ama kendi de başarısızdı. Oynanan bir futbol yoktu. eminim yeni gelen yönetim ile de sorun yaşayacak ve başarısızlığa onları yıkacak.
O yyüzden yeni bir hocanın gelmesi gerek. Sözleşmesi biten tüm oyunculara teşekkür etmek gerekiiyor. Sadece Halil Dervişoğlu ve Gedson ile tekrardan anlaşmak gerekiyor.

3 yıl daha terimle devam edeceğimiz gerçeği ile ne kadar erken yüzleşirseniz o kadar iyi olur atlatmanız.
Kadroyu bozmasinlarda 2 3 transferle yolumuza devam ederiz. Moreno, Kaan ve yokuslu. Birde falcao, Arda, Feghouli gönderilmeli, Arda Terim kalirsa teknik heyete katilabilir.
Birde akbabayla uzatmasinlar bi zahmet.
Böylece yanlis kadroyla cikma imkanida pek kalmaz.

Karagümrük tdsi adını unuttum şuan takıma nasıl top oynatmaya başladı sen bide ona bak istersen defanstan o topu nasıl paslarla çıkıyorlar bunu böyle yapan az takım var mesela Leeds Inter çok güzel yapıyor bunu bizde bunu yapmaya çalıştık denedik çoğu zaman ama kadro oyuncular buna hiç müsait değil yetenek anlamında çok kısıtlı şu kadro
Takipteyim o herifi ya enerjisini beğeniyorum. Bence onun için hala erken kapalı kutu gibi görünüyor bir tam donem kendi aldirdigi oyunculara bakarak detaylı analiz yapmak gerekiyor.

Ilgimi cekti acaba hic bir türk takimi bielsa getirmeye calistimi? denemediyse acaba neden ?

Bizim takim tiki taka oyniyamaz bunu yapmak icin oyuncular durmadan harket etmeli , dünkü macta bile hücüm ederkene bizim bosta oyuncular yürüyerek ilerliyordu hareket sifir

Bizim takim tiki taka oyniyamaz bunu yapmak icin oyuncular durmadan harket etmeli , dünkü macta bile hücüm ederkene bizim bosta oyuncular yürüyerek ilerliyordu hareket sifir
Oynar yahu neden oynayamasin.
Dusunulenin aksine arda bile siritmaz.
3-4 takviye oyuncu ile de sorunsuz oynarız.
Hareketli oyuncularımız çok.
Halil(istesek tekrar kiralariz)
Kerem
Kılınç gibi enerjik ve sürekli değişimi oynayan üç adaminiz var zaten.
Doğru zamanda doğru yerde olmayı öğreteceğiz sadece bunu da bir zahmet öğrensinler eşek kadar herifler.
Adam çölden topladığı 100bin dolarlık heriflere oynatıyor bu oyunu.

Oynar yahu neden oynayamasin.
Dusunulenin aksine arda bile siritmaz.
3-4 takviye oyuncu ile de sorunsuz oynarız.
Hareketli oyuncularımız çok.
Halil(istesek tekrar kiralariz)
Kerem
Kılınç gibi enerjik ve sürekli değişimi oynayan üç adaminiz var zaten.
Doğru zamanda doğru yerde olmayı öğreteceğiz sadece bunu da bir zahmet öğrensinler eşek kadar herifler.
Adam çölden topladığı 100bin dolarlık heriflere oynatıyor bu oyunu.
hareketli oyuncumuz varda ama hareket eden yok iste, bunun oynatacak hoca gerekli orasida ayri bir konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt