Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adam katarda tiki taka yaptırıyor.
76 mçta 2.05 puan ortalaması var

şu takıma tiki taka oynatıyor :D
Bu takım bu oyunla bizim ligde namağlup şampiyon olur.

Pixel 4a cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bizde td değişikliği olmayacağından dünyadaki td değişimlerini istişare edelim

Bende hoca kalsın takı kendisi başarısız olduğunu anlayıp suclayacak birşey bulamayıncaya kadar ki bu çok zor bir ihtimal .
Terim sporlu arkadaşlar da o zaman bize suana kadar 2 senedir ne oynadığımızi anlatır aciklama yapar .Hoca çünkü bir acıklama hesap verme teşebbüsünde bulunamayacak kadar egolu .

adam katarda tiki taka yaptırıyor.
76 mçta 2.05 puan ortalaması var

şu takıma tiki taka oynatıyor :D

Ben FT'nin kalması taraftarıyım ama Xavi konusunda başkanı destekleyebilirim de hangi başkan izletmiştir Xavi'yi?

yeni gelecek yönetim en az gscimbom'daki kadar bir brainstorm yapıp en uygun olanı başa getirecektir.

Nedir fikirlerin abi

Bir degisim gerekli mi bu alanda
Değişimden ziyade kafamı kurcalayan şey şu. Bu başkan adayları atıp tutuyorlar ya Terimle devam edeceğiz falan hatta Elmas başkası olursa hemen kovacağız diyor. Peki bunlar terimden söz almış mı? Yani seçimin ertesi günü tekrar hocanın floryada antrenmana çıkacağını düşünmek bana biraz abartı geliyor. Hocanın öyle kolay tamam diyeceğini hiç sanmıyorum. Kaldı ki açıklamalarından da ciddi bir bütçe isteyeceği açık. Hele ki kafasındaki başkan adayı kazanamazsa teklifi kabul edeceğini hiç düşünmüyorum. Yani herkeste şöyle bir algı var. Tamam yönetim er geç değişecek sonra hoca kaldığı yerden devam edecek. Öyle bir şey yok. Şu an bizim teknik direktörümüz yok. Terime giderlerse ve kabul eserse bu 4. Fatih Terim dönemi olur. Terimin daha evvel bir çok kez teklifleri geri çevirdiğini de düşünürsek ben seçim için kaybettiğimiz zamanı teknik direktör için de kaybedeceğimizi düşünüyorum.
Değişime gelirsek tebdil-i mekanda ferahlık vardır :)

Değişimden ziyade kafamı kurcalayan şey şu. Bu başkan adayları atıp tutuyorlar ya Terimle devam edeceğiz falan hatta Elmas başkası olursa hemen kovacağız diyor. Peki bunlar terimden söz almış mı? Yani seçimin ertesi günü tekrar hocanın floryada antrenmana çıkacağını düşünmek bana biraz abartı geliyor. Hocanın öyle kolay tamam diyeceğini hiç sanmıyorum. Kaldı ki açıklamalarından da ciddi bir bütçe isteyeceği açık. Hele ki kafasındaki başkan adayı kazanamazsa teklifi kabul edeceğini hiç düşünmüyorum. Yani herkeste şöyle bir algı var. Tamam yönetim er geç değişecek sonra hoca kaldığı yerden devam edecek. Öyle bir şey yok. Şu an bizim teknik direktörümüz yok. Terime giderlerse ve kabul eserse bu 4. Fatih Terim dönemi olur. Terimin daha evvel bir çok kez teklifleri geri çevirdiğini de düşünürsek ben seçim için kaybettiğimiz zamanı teknik direktör için de kaybedeceğimizi düşünüyorum.
Değişime gelirsek tebdil-i mekanda ferahlık vardır :)
Olacak olay şu:
Terim ile yeni yönetim absürt şölenli imza töreni, yalamalar, Terime tüm kontrol vermeler filan. İsler Transfere gelince yine son gün cins oyuncular ve kışa doğru isler pek iyi gitmeyince suçlu aranacak ve iki taraf da birbirine basın üstünden laflar sokmaya başlicak.

Belli ki gelen baskan capsizin teki olacagindan ve salak gibi demecleri ile kendilerini bagladiklarindan seve seve FT ile calisacaklar.

Fatih Terimin bittigini anlayana kadar kulup daha cok para ve kupa kaybedecek.

Sonra FT disinda herkes suclanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt