Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Derwall
Kalli

Tarzı bir herif gelmesini herkes ister. Bir ara Hitzfield vardı mesela.

Şu an öyle birisi yok, gençler de bize gelmez artık bunu öğrenin. Hütter diyorsunuz herif BM'ye gidiyor.
2.3. sınıf kalite Alman hocayla olmaz o işler.

Bize kesinlikle Derwall gibi devrim yapacak biri şart.

Bakın çok ciddi söylüyorum.
Türk futbolunda bu devrimi ilk önce hangi takım yaparsa diğerlerine bir daha kapanmayacak bir fark atacak.

İlklerin kulübü olarak bu devrimi mutlaka ama mutlaka biz yapmalıyız

Biraz daha paraya kıysak kim gelir Alman?

klinsman
ya zmnında bu kriterlerin kralına uyan skibe geldi çalışamadı ki o zmnlar daha uygundu mali açıdan vs.
ki skibeyi de severdim oynattığı topu da. burdada duruyodur yani postlar belki
ama herifi ilk mağlubiyetten başlayıp gidene kadar dövdüler
şu an iyi herif de getiremezsin çaptan düşmüş bi adam onun da kredisi olmaz baskı olur haywan gibi
dediğin gibi paraya kıyıp harbiden iyi adam getirirsen onun da garantisi yok işler biraz bozulursa, transferde yolunda gitmezse kovulmağa bakar ne de olsa tazminatı alıp tüyer almanyaya bochuma fln.

Türk futbolunda bu devrimi ilk önce hangi takım yaparsa diğerlerine bir daha kapanmayacak bir fark atacak.

Ne tür bi devrimden söz ediyoruz rts

klinsman
ya zmnında bu kriterlerin kralına uyan skibe geldi çalışamadı ki o zmnlar daha uygundu mali açıdan vs.
ki skibeyi de severdim oynattığı topu da. burdada duruyodur yani postlar belki
ama herifi ilk mağlubiyetten başlayıp gidene kadar dövdüler
şu an iyi herif de getiremezsin çaptan düşmüş bi adam onun da kredisi olmaz baskı olur haywan gibi
dediğin gibi paraya kıyıp harbiden iyi adam getirirsen onun da garantisi yok işler biraz bozulursa, transferde yolunda gitmezse kovulmağa bakar ne de olsa tazminatı alıp tüyer almanyaya bochuma fln.
@Murat Saylak alman hoca bul bize

C2F0E403-606E-4ECA-BAF2-419CCB8D0D8A.jpeg

Yes

Baba tarafin alman mi renktas?

Antreman metodlarından,
Taktiğe,
Tekniğe,
Altyapıya,
Disipline,
Yatırıma,
Sahalara,
Oyuncu gelişimi, sağlığı,beslenmesi vs.

Ayrıca altyapıdaki oyunculara dil, eğitim ve mental desteğe kadar her şeyin dahil olduğu bir devrin başlangıcı.

Abi utanmıyormusun Alman hoca vs.. dillendirmeye.. Başımızda liyakate önem veren ve uygulamış olduğu 55 farklı taktikle 6-7 maçta 1 galibiyet alabilen üstün vasıflı bir hoca dururken Almanlar gibi evlatçılığa önem veren , topa vurmayı bilmeyen + asist yapmaktan aciz zavallıları baş tacı eden bir zihniyeti dillendirmekle sadece Fatih Terim düşmanlığı yapmak için yorum yapıyorsun..

Hem Fatih Terim sayesinde Galatasaraylı olup hem ona bu kadar düşman olunur ben çözemedim.. 3-4 senedir oynanan bu güzel futbola rağmen düşündüm düşündüm çözemedim..

Flick var o tanıma uyan. Derwall ve Kalli özel adamlardı o dönemlerde, şu an mali güç oldu her şey, bizim o mali gücümüz yok.

Getirebiliyorsan getir onu, gelmeyeceği aşikar.

Gelmeli etmeli ile olmuyor bu işler.

532 oynamalıyız diyorum ben mesela, oynayacak mıyız hayır, oynatan adamı getirebilcek miyiz o da zor.

Flick var o tanıma uyan. Derwall ve Kalli özel adamlardı o dönemlerde, şu an mali güç oldu her şey, bizim o mali gücümüz yok.

Getirebiliyorsan getir onu, gelmeyeceği aşikar.

Gelmeli etmeli ile olmuyor bu işler.

532 oynamalıyız diyorum ben mesela, oynayacak mıyız hayır, oynatan adamı getirebilcek miyiz o da zor.

Daniel Farke nasil olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt