Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kötü gidişata gerek yok kulübün borcunu azaltan her sene üst üste şampiyon yapan avrupa da iyi yerlere getiren bir hoca gelse bile o güruh ft demeye devam eder, mezarda bile hocam diril gel bırakma bizi hocam diyecek bir tayfa la karşı karşıyayız

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aslında tek bir çözüm var oda terimi sert bir şekilde kulüb'den ihraç edeceksin, terimsporcularin çoğu ya futbolu bırakır yada başka takım tutar.

Ama öyle bir seçenek söz konusu olamaz, camiamızın en büyük efsanelerinden biri Fatih Terim.

evet beyler biz komple delirdik orta sahaya kante kulübeye de tuchel istiyoruz

nasıl da hatırlamazsınız kallinin orta sahasında alman bilmem kaçıncı liginden gelen barış özbek değil de makelele olduğunu

hele lucescu sol bekte victoria yerine marcelo ile oynuyordu

geretsin sağ beki cihan ramos sol beki david ak orta sahası ngolo inamoto idi

yabancı hocalara eskiden ne muhteşem kadrolar verilirdi

ayrıca biz aytaç ile oynarken rakibimiz ankaragücü orta sahada tuchelin belalısı de bruyne ile oynuyor

evet beyler biz komple delirdik orta sahaya kante kulübeye de tuchel istiyoruz

nasıl da hatırlamazsınız kallinin orta sahasında alman bilmem kaçıncı liginden gelen barış özbek değil de makelele olduğunu

hele lucescu sol bekte victoria yerine marcelo ile oynuyordu

geretsin sağ beki cihan ramos sol beki david ak orta sahası ngolo inamoto idi

yabancı hocalara eskiden ne muhteşem kadrolar verilirdi

ayrıca biz aytaç ile oynarken rakibimiz ankaragücü orta sahada tuchelin belalısı de bruyne ile oynuyor
Kalli'yi getir sana çer çöpten takım çıkartır.

2008 Milli takımının yarısı bizdendi, sene başında ise bize zerre şans verilmiyordu. Sezon genelini 9 bazen 11 türkle oynadık.

Topal, Hakan, Volkan, Barış, Serkan, Topal, Sabri, Emre Güngör, Aşık, Servet, Ümit, Hakan, Arda.

Son 5 kişiyi çıkar kalanların hepsi Kalli ile gelişti yani o hocayı getirsen de olur ama GETİREMEZSİN.

Kalli'yi getir sana çer çöpten takım çıkartır.

2008 Milli takımının yarısı bizdendi, sene başında ise bize zerre şans verilmiyordu. Sezon genelini 9 bazen 11 türkle oynadık.

Topal, Hakan, Volkan, Barış, Serkan, Topal, Sabri, Emre Güngör, Aşık, Servet, Ümit, Hakan, Arda.

Son 5 kişiyi çıkar kalanların hepsi Kalli ile gelişti yani o hocayı getirsen de olur ama GETİREMEZSİN.

abi kalli geldiğinde eski süksesi kalmamış biriydi

tabiki tuchel gelmez conte gelmez ama sana çok şey katacak favre pellegrini fonseca filan gelebilir

admin sen de görüyorsundur yav yabancı hocayla geçen sezon başı bile sezon içinde sadece fiziken bile devasa fark yaratıyor

abi kalli geldiğinde eski süksesi kalmamış biriydi

tabiki tuchel gelmez conte gelmez ama sana çok şey katacak favre pellegrini fonseca filan gelebilir

admin sen de görüyorsundur yav yabancı hocayla geçen sezon başı bile sezon içinde sadece fiziken bile devasa fark yaratıyor
Kalli yav bu ne süksesi. Bugün Bayernin eski hocası gelse sükse mi diyeceğiz. Kalli bu ülkede Derwall'n devamı olmuştur.

O yerli kadrosunu şampiyonluğa oynatıp Milli takıma yükseltmesi zaten A kalite işti.

BJK maçı öncesi Şükürle Lincoln'ü kadro dışı bırakıp seyircisiz maçta Beşiktaş'ı tokatlamıştık, tam bir winnerdı. Sadece zor bir adamdı hatta Skibbe de muhtemelen onun önerisidir bak döneminin wonderkidiydi Skibbe, aldık taş gibi deoynadık sonunda ne oldu?

Favre eskiden beri hayalimizdi yaw. Boş şuan. Özel bi herif

Kalli yav bu ne süksesi. Bugün Bayernin eski hocası gelse sükse mi diyeceğiz. Kalli bu ülkede Derwall'n devamı olmuştur.

O yerli kadrosunu şampiyonluğa oynatıp Milli takıma yükseltmesi zaten A kalite işti.

BJK maçı öncesi Şükürle Lincoln'ü kadro dışı bırakıp seyircisiz maçta Beşiktaş'ı tokatlamıştık, tam bir winnerdı. Sadece zor bir adamdı hatta Skibbe de muhtemelen onun önerisidir bak döneminin wonderkidiydi Skibbe, aldık taş gibi deoynadık sonunda ne oldu?
images

eğer terim'i 2 yıllık performansına efsaneden kestaneye çeviren barzlar rahat durursa takımda kurt bir yabancı teknik adam görmek isterim. terim'in maaşa en azından elden düşmüş, kalli tarzı bir alman, fransız getirebiliriz heralde. sırf yabancı olsun diye fm'yi yukarda kapatıp aşağı antrenmana inen, kendi ülkesinin torpille getirildiği takımından bile 1.5 senede 2 kez kovulan heriflere düşersek terim demeye yüreğiniz yetmese de bu sefer okan gelsin diye nöbete başlarsınız.

Arjantinli hikmet karaman sampaoli nerde

Onunda çok isteyeni vardı

Ayrıca siz sanıyorsunuzki biz futboldan anlamıyoruz siz uzmansınız.

Kendimi övmeyi sevmem de sizden on kat daha fazla kfa yoruyorum ben bu işin matematiğine.

Mesela bugün Chelsea aldı, ama yarışta City on kat daha iyi takımdı, bu iki hocayı da kötü yapmaz. Sizin olayınız tüketmek olmuş.

FT 2 yıl şampiyon olurken burada bas bas bağırdım bireysel oyuncu kalitesiyle olduk, ikinci sene Başak elleriyle verdi dedim. Ee şampiyon olduk ama dediniz.

Son 2 sezonda da ee şampiyon olduk olacaktı korona olmasa ve arkamızda yönetim olsa, bu sahadaki futbolu mu değiştirecekti ki dönem dönem iyi de top oynadık.

Futbol değişken bir oyundur ve çok yönlüdür mesela Çağdaş'ı övdük başta ama sonra ne farkedildi mevzu Farioli imiş meğer, o gitti Alanya bitti.

Okan'ı Akhisar'da Rize'de yazdım ben. Rize'de Gökhan'ı, Vedat'ı yazdım, kompakt oynadıklarını o dönem söylediğimde kimse bunlardan bahsetmiyordu ne zamanki Vedat Başak maçında şov yaptı, Vedat iyi topçu, Okan iyi hoca oldu.

Östersunds bizi elerken herkes köy takımı dedi gittiler Arsenal'i Londra'da yendiler oradan çıkan adam gittİ 2 sezondur EPL'de takım çalıştırıyor.

Bu zihniyetle burada hoca istyoruz diye ağlayamazsınız. Biz Karabük'te Tudor'u yazarken bir şey gördük de yazdık, herif geldi Sinanla Çalıkla Östersunds'a elendi diye ana bacı sövdünüz çıktı delikanlı gibi röportaj verdi, o günden sonra Sumudica dışında herhamgi bir hocaya yüklenebildi mi basın öyle?

Bana hikaye anlatmayın burası Türkiye, hepimiz bu boktan sistemin çarklarıyız, sabırlı değiliz; sistemli değiliz, koca sezonu hakem, haksızlık deyip kavga ederek geçiriyoruz.

Ha oldu bu lige Tuchel gelir çok bekleyin daha. Bir de Aysal güzellemesi yapılmıyor mu, gören de Tuchel olmayınca Prandelli'nin geldiğini unuttuk sanacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt