Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o kadar da abartmayalım rtş profesyonel futbolda ersun hocamız fbli bile olsa takımın başında başarılı olmasında 1 sakınca yok
fenerli olmasında sakınca yok benim açımdan ki fenerli olduğu da beli mi emin değiliz.
Adam zamanında teşvik primini oyuncularına dağıtmış birisi sonuçta ve bunu itiraf etmiş üstelik zamanında.

Sezon sonu Lucien Favre ile anlaşsak keşke.

SM-G531F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Iyi de kalite aradin mi zaten yolun yerlilerin yanindan gecmez.

Doğru da herhangi bir yabancı hoca alalım veya şu ülkeden gelen hoca gelsin demek yanlış olur. Isteklerimize uyması lazım;

-az bütçeyle çalışmaya hazır olmasi lazim
-şampiyon yaşamış veya şampiyonluğa oynamış
-ofansif futbol oynatiyor
-gençlere şans veriyor
-taktiği çalışmazsa farkında varıp doğru anda değiştiriyor

vs. vs.

Ayrıca Hamza 4/5-0 yenilmedigi sürece takımın başında kalir.

hikmet-karaman-23-09.jpg

Bu sezon zaten cöpe gitti gidecek, getirin bielsayi sezon sonuna kadar adam birseyler yapsin ve yeni sezon büyük bir temizlikle gidilsin, büyük ihtimal bizim yerli tayfa icin antremanlar ve futbol felsefesi agir gelecegi icin de takimdan gitmek istiyeceklerdir.

yeni transferler ilaki maliyetli olmasina gerekmiyor yeterki bielsanin tarzina uysun yeterli, bielsa felsefesini uygularsa zaten ligi domine eder ezer geceriz

Bugüne kadar Hamza'nın iyi niyetli olduğunu; izlediği transfer politikasında kendisinin değil yönetimin suçu olduğunu, hatalarında kendi kadar futbolcularında payı olduğunu düşünürdüm. Ancak dün akşamdan itibaren düşnüyorum ki bu takımın tek sorumlusu Hamzadır. Birkaç madde de Hamza'nın GS teknik direktörü olamayacağını belirteyim. Keşke kendide açsa okusa ;

Maça çift forvetle çıkmak : Hadi çıktın farklı bir varyasyon denedin diyelim. Üstelik Sneijder'in bireysel golü ile (takım organizasyonu zaten yok) 1-0 öne de geçmişsin, hatta topuda ayağında tutuyorsun, topa da hakimsin. Eğer senin forvetlerin buna rağmen gol pozisyonuna giremiyorsa vazgeç arkadaş. Israr etme. Burak'ın maç boyunca gol pozisyonu 0 , Umut'un 1 YAZIK

Burak Yılmaz ısrarı : Şampiyonlar Liginde 8 gol attığı sezon dışında ( takım çok iyiydi). Kesinlikle GS forveti olamaz, olsa bile Süper Lig de kullanılır, Avrupa da 0 . Kendini yere atmaktan, faul beklemekten başka. Hamza Hamzaoğlu bu adamdan nasıl bir beklenti içinde anlamak çok zor. Podolskinin dün akşam attığı golde Yasin'in ortasını alamaması tam bir fiyasko. Timing ve zıplama 0. Allah'tan Podolski topu takip ediyor ve gelişine yerleştiriyor. Bence Burak Yılmaz GS'mıza gereksiz külfet. Zaten iyi olsaydı kesin Avrupa takımlarına giderdi. TD olsam banko yedeğim.

Sabri Sarıoğlu ısrarı : Artık Sabriye kızmıyorum. Adam diyorki ben sağbek değilim, senelerce de oynasam olamam. Bence SAbri yi kullanacaksa sağ açık olarak kullanmak zrounda. Sabriyi sağ bek olarak oynatmak TD HATASI! Çaykur Rizenin attığı 4. golde Kwouke ortasahadan kalemize kadar Sabrinin olduğu kanadı yürüyerek geldi. Sabri ise Çaykur Rize yarı sahasında kaldı. Sağ taraf bomboştu. Hamza görmüyormu Sabri geriye dönemiyor, daha ne kadar kaç maç Sabrinin geri gelememesini izleteceksin.

Sneijder libero: Elinde Sneijder gibi bir adam varsa, tek oynatacağın yer Forvetlerin arkasında ve tek oynatacağın şekil "serbeeeeest". Koçum sen forvetleri besle, oyun kur, pas alışverişin yap diceksin salacaksın. Adam defansın önüne kadar gelip top aldıktan sonra, forvetleri besleyemiyor ,araya paslar ve öldürücü ortalar yapamıyor. Sneijderi rakip kalenin önünde kaleyi dik gören yerlerde kullanacaksın ki , forvetlere ara paslar atsın, öldürücü ortalar, hücuma kalkarken tiki taka paslar , ve golle biten şutlar çıkarsın. Sneijderi kullanamamak tam bir TD hatası.

Bunların dışında bir iki maddeyle yazımı bitiriyorum. Madem Denajer i sağ bek olarak kullanacaktın, neden Sabriyi savundun koca yaz, demekki sende biliyorsun bu takımda sağ bek yok. Ayrıca Jose Rodrigezi bu takıma nasıl alırsın. Real Madrid bu adamın kaliteli olduğuna kanaat getirememedi de sen mi kanaat getirdin. Eğer biz pişsin kendini geliştirsin sonra Madride geri vericez diyosan biz oyuncu geliştirme klubümüyüz ey Hamza! Acemi ocağımı burası????

Doğru da herhangi bir yabancı hoca alalım veya şu ülkeden gelen hoca gelsin demek yanlış olur. Isteklerimize uyması lazım;

-az bütçeyle çalışmaya hazır olmasi lazim
-şampiyon yaşamış veya şampiyonluğa oynamış
-ofansif futbol oynatiyor
-gençlere şans veriyor
-taktiği çalışmazsa farkında varıp doğru anda değiştiriyor

vs. vs.

Ayrıca Hamza 4/5-0 yenilmedigi sürece takımın başında kalir.

Ben zaten herhangi bir yabanci gelsin demiyorum ki, sen adam akilli faktörler belirleyip buna göre hoca ararsan bulursun zaten.

Bize iyi bir Alman teknik direktör lazım. Yerlilerle bu iş yürümez evlat evlat diye dolaşırlar ortalıkta.

Moyes yarin resmen kovulacak diye haberler dolasiyor, Bruma da nereye gitse hemen hocasi kovuluyor (bknz Terim)

>Moyes i istedigimden falan degil ha :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt