Interi duman etmislerdi deplasmanda 5-2 yenerek schalke ile. Sonra sağlık sorunu olmuştu sanırım ben bilmem hocamiz alman olsunLeipzig bırakmaz onu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Interi duman etmislerdi deplasmanda 5-2 yenerek schalke ile. Sonra sağlık sorunu olmuştu sanırım ben bilmem hocamiz alman olsunLeipzig bırakmaz onu.
Evet sağlık sorunu vardı ve redbull Leipzig de sadece sportif direktörlüğü yapıyordu. Baktı olmuyor hocalığa da yapmaya başladı yine.Interi duman etmislerdi deplasmanda 5-2 yenerek schalke ile. Sonra sağlık sorunu olmuştu sanırım ben bilmem hocamiz alman olsun
Favre Türkiye'de başarılı olma ihtimali düşük. Zaman vermelisin bu tür hocaya en az 1-2 sene. İsimde mourinho olmadıkça zor o iş. Tekme tokat kovariz adamı
Bu abinin ciddi bir analiz yazisi var mi kariyeri nasil oynatir falan
Doğru da herhangi bir yabancı hoca alalım veya şu ülkeden gelen hoca gelsin demek yanlış olur. Isteklerimize uyması lazım;
-az bütçeyle çalışmaya hazır olmasi lazim
-şampiyon yaşamış veya şampiyonluğa oynamış
-ofansif futbol oynatiyor
-gençlere şans veriyor
-taktiği çalışmazsa farkında varıp doğru anda değiştiriyor
vs. vs.
Ayrıca Hamza 4/5-0 yenilmedigi sürece takımın başında kalir.
Prandelli'nin agir idmanlarindan sikayetcilerdi. Oynamadilar o varken. Kaniti da Hamza'nin gelisinin hemen akabindeki macta canla basla oynadilar. Prandelli icin olan fikirlerim hala degismedi. Bence cok buyuk bir futbol dehasini kaybettik ve acikcasi kim gelirse gelsin, Burak'a dayali duzen oldugu surece hic birsey olmaz.Ya bizim tembel kaplumbagalara bielsa gibi hoca lazim. Gorsunler anyayi konyayi.
Turkiyedeki duzende herkes rahat, futbolcuya dayali sistemi kurmak gerekir. Avrupaya ciktiklarinda nasil esek gibi calisiyorlarsa burada da calistiracaksin.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi