Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Lig'de sezon devam ederken gelip de geldiği sezon şampiyon olan yabancı 1 hoca var mı diye araştırdım.YOK.

Yabancılar ya sezon başında gelip şampiyon olmuşlar(Daum,Gerets,Zico,Feldkamp,Birch vs.) ya da 1 sene sabredilmiş 2. veya 3. senelerinde şampiyon olmuşlar.(Milne,Derwall,Didi vs.)

Sezon devam ederken kesinlikle yabancı gelmemeli.Piyasada Hamza'dan iyi 1 yerli olduğuna da düşünmüyorum Ersun dahil.Hamza'yı sene sonunda şutlayıp yeni sezona girerken Alman 1 hoca bulmalıyız.

alex ferguson ne yapip edip getirilmeli, 3 sezon icun...

Süper Lig'de sezon devam ederken gelip de geldiği sezon şampiyon olan yabancı 1 hoca var mı diye araştırdım.YOK.

Yabancılar ya sezon başında gelip şampiyon olmuşlar(Daum,Gerets,Zico,Feldkamp,Birch vs.) ya da 1 sene sabredilmiş 2. veya 3. senelerinde şampiyon olmuşlar.(Milne,Derwall,Didi vs.)

Sezon devam ederken kesinlikle yabancı gelmemeli.Piyasada Hamza'dan iyi 1 yerli olduğuna da düşünmüyorum Ersun dahil.Hamza'yı sene sonunda şutlayıp yeni sezona girerken Alman 1 hoca bulmalıyız.

Avcı gelir, Avcı. Zamanında ilk teklifte gelmedi. Ikincisini kaçırmaz, gelir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aitor Karanka'da iyi olur. Yillardir Mourinho'nun asistani olarak çalisti, Middlesbrough'da fena degil.

Avcı gelirse Selçuk ne olacak renktaş?

Hiçbirşey olmaz. Aslanlar gibi oynar Selçuk. O dönem milli takımda Emre var diye oynatmıyordu onu. Özellikle Hollanda maçından sonra da inada bindirdi işi. Kendi kaybetti.

Galatasaray'a gelirse bir numaralı adamı Selçuk olur.

yabancı hoca başarılı olamıyor diyorsunuz da yabancı sınırı kalktı yahu. yerlilere muhtaç değil kimse istersen 11 tane yabancı oynatırsın.

yabanci hoca sezon ortasinda alinmaz sezon baslamadan önce alinir.

yabancı hoca başarılı olamıyor diyorsunuz da yabancı sınırı kalktı yahu. yerlilere muhtaç değil kimse istersen 11 tane yabancı oynatırsın.

Sadece oyuncu bazında bakmamak lazım. Ligde oynanan oyun yabancı hocaları en çok zorlayan etken zaten. (Bkz. Pereira / fb durumu)

Yabancı başarılı olamıyor demedim.Yabancı sezon ortasında geldi mi başarılı olamıyor dedim.

simdi bir yabanci hoca gelse ve sezon sonu bizi sampiyon yapmasa bile bence büyük sorun degil, en azindan takimi, türkiye ligini tanir alismis olur, cünkü sonuc olarak hamza bizi bu sezon öyle yada böyle sampiyon yapamiyacak. o hamza ile gelen kupalar hamzanin sayesinde degil sansi ve diger takimlarin kalitesiz ve daha beter tdler olmasi ile gelmis bir sampiyonluk var.

ersun_yanal.jpg

simdi bir yabanci hoca gelse ve sezon sonu bizi sampiyon yapmasa bile bence büyük sorun degil, en azindan takimi, türkiye ligini tanir alismis olur, cünkü sonuc olarak hamza bizi bu sezon öyle yada böyle sampiyon yapamiyacak. o hamza ile gelen kupalar hamzanin sayesinde degil sansi ve diger takimlarin kalitesiz ve daha beter tdler olmasi ile gelmis bir sampiyonluk var.

Yabancı hoca bir yandan ülkeyi tanırken bir yandan da yarım senede kredisini tüketmiş oluyor.Şimdi 1 yabancı hoca alsak sene sonu şampiyon yapamazsa taraftarın büyük 1 kısmı(forumdan bahsetmiyorum) Hamza'yı niye gönderdiniz diyecek,medya saldıracak onu da harcayacağız.

Son düzenleme:
Yabancı hoca bir yandan ülkeyi tanırken bir yandan da yarım senede kredisini tüketmiş oluyor.Şimdi 1 yabancı hoca alsak sene sonu şampiyon yapamazsa taraftarın büyük 1 kısmı(forumdan bahsetmiyorum) Hamza'yı niye gönderdiniz diyecek,medya saldıracak onu da harcayacağız.

kesin dogrudur sabir yok taraftarda ama bu sezon bence zaten cöpe atilmis, bu eksik kadro ve yetersiz td ile sampiyonluk beklemek hayal olur. eger yeni bir yabanci gelir ve sezon sonuna kadar en azindan güzel futbol oynatirsa bence tepkiler okadar büyük olmaz sampiyon olmasak dahi. cünkü yeni bir kadro ile bu hoca daha faydali olur görüsü agirlik kazanabilir tabi bunun garantisi yok.

Ersun hikaye.

Oyle bir td bulun ki satilacak oyunculardan elde edilecek bonservisten daha azi ile yapilacak transfer ile yetinecek ve bizi sampiyon yapacak, CL de tur atlatacak!! :) :)

Haaaa bir de Hamzadan daha pahali olmayacak!! :)

Onerilerinizi heyecan ile bekliyorum!! :)

Benim 1 onerim var hepsinden iyi. Tum peoblemleri cozebilecek tek kisi.

Faruk Suren.

O zaten FT yi sonra o gidince Luceyi nasil getirip tum yabanci oyunculari %100 basari ile yapti ise yine ancak o yapabilir mevcut Genel Kurul uyeleri arasinda.

Evet bizim forvet, on libero, sag acik, sag bek mevkimiz boş. Ama en onemlisi başkanlik mevkisi bomboş!! :(

Gidip Pereira,Mancini ve Prandelli gibi defans'a önem veren adamlari getirirsen basarili olamazsin tabi kadrolar defans yapmaya musait degil.

Bizim iskelet kadroyu Terim kurdu,hucum futbolu icin kurulan bir kadroyla kontrollu futbol oynatmak cok zor.

Lucien favre,Hein Vanhaezebrouck gibi hocalar basarili olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt