Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne Rodgersi 1ader

FT 442 oynuyor diye kuduruyordu bu adam sürekli 2 forvetle oynadi

3-5-2

2. oldugu sezonunda 4-4-2

Son düzenleme:
Tugay veya Hasan Şaş gelirse hiç ama hiç şaşırmam.

Erman Toroglu yönetim Terim'in "kalintilarini" temizlemek icin ugrasiyor uzun zamandir demis. Eger bu dogruysa Terimin en has adamlarindan biri olan Hasan Sas'i getirmezler.

Tugay egitim falan almisti yanilmiyorsam lisans falan da yapmisti ama sans veren olmamisti simdiye dek.

Erman Toroglu yönetim Terim'in "kalintilarini" temizlemek icin ugrasiyor uzun zamandir demis. Eger bu dogruysa Terimin en has adamlarindan biri olan Hasan Sas'i getirmezler.

Tugay egitim falan almisti yanilmiyorsam lisans falan da yapmisti ama sans veren olmamisti simdiye dek.

Tugayi severim ama hazir olup olmadigini bilmiyorum

Adam baya tecrübesiz

%100 Türk td gelecek de, bu isim kim olacak acaba?

Bence Mustafa Denizli'yi getirirler. Ya da Abdullah Avcı..

sergen_yalcin_1704.jpg

Sezon ortasında yabancı hoca geleceğini sanmıyorum. Bu sebeple aday sayısı zaten 3-4 falandı. Biri Ersun'du o da olmayacakmış. Hikmet Karaman falan sanmıyorum. Ya Denizli ya Tugay olur ki muhtemelen Denizli olacaktır bence.

Yerli olmasında; kim olursa olsun

Yeter artık bıktım çapsız vizyonsuz yerli Td'lerden

Sent from my iPad using Tapatalk

Kewell reis teknik direktör olsun. O futbol bilgisi ve karizması fazlasıyla var adamda.

Yabancı oyuncu düşmanı olmayan, sabit fikirli olmayan, dediğim dedik olmayan, formayı adaletli dağıtabilecek, kimsenin gözünün yaşına bakmayacak, yerli oyuncu çetesine boyun eğmeyecek bir hoca gelsin net şampiyonuz!

He bu hocayı dursun çapsızı getirebilir mi bilemiyorum :red: Bugün aldığı kararla şaşırttı umarım yine şaşırtır da kendisine biraz olsun güven duymaya başlarız.

12270054_568762679957184_2017602496_n.jpg

kardeşim yine çöpleri önerme

biz çöpçü külüp degiliz!!!

PL şampiyonluğunun eşiğinden dönen adama yurdum futbol uleması oturduğu yerden taktik dersi verebiliyor.

Yetmiyor adamı çöp ilan edebiliyor.

Bize de hayırlı olsun kafanı güle güle kullan demek düşer.

Son düzenleme:
Zaten hoca olayı en az 2 hafta önce bitmiştir, detayları netleştirip açıklarlar.

Erman hoca denizli ile anlaşıldı %100 diyor. H.olsun. kısa vadede iyi olur ama denizlinin sabri, burak ve umutu öven sözlerini hatırlayınca değişen pek bişey olmayacağını düşünüyorum. Joseyide devre arası gönderir zaten sürekli eleştiriyordu.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt