Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
%100 Türk td gelecek de, bu isim kim olacak acaba?

Bence Mustafa Denizli'yi getirirler. Ya da Abdullah Avcı..

Bende Denizli olur diye tahmin ediyorum NE YAZIK KI. Zaten hep ayni isimler dönüyor, ülkeden adam akilli TD de cikmiyor hep ayni adamlar hep ayni adamlar.

Tugayi severim ama hazir olup olmadigini bilmiyorum

Adam baya tecrübesiz

Evet tecrübesiz. Yazin bir programa katilmisti ve isyan etmisti ve lafi torpilin olmadan is bulamiyorsun'a getirmisti. Evet tecrübesiz oldugu dogru ve bence de bir TD icin cok sakin ve yumusak bir yapiya sahip

Denizli gelirse degisen birsey olmaz. Umut ve Sabri banko.

Ersun ve denizliyii isteyenler,Birazdan şota 'yi da ister.
Ne kadar cahilsiniz

Lanet gelsin yönetime.
Sıra sizde ÇAPSIZLAR!

Bizden uzak dursun

5046-mustafa-denizli-galatasaray-hayatimin-kose-tasi-450x0.jpeg

Genc hoca olacaksa Seedorf gelsin.

Yoksa tecrubeli disiplinli baska bir yabanci getirsinler

Son düzenleme:
İsteyebileceğim tek yerli hoca lakin artık kredisini doldurdu :) "Aslolan Galatasaray'dır" lafını delikanlı ayakları ile senelerce ağzından düşürmeyip sonra da kendisine hakaretler yağdırmış olan tüp kafanın emrine girdiği ve Galatasaray'ı satıp gittiği gün benim için büyük ölçüde bitti. He efsanelerimizden biridir saygım var lakin sevgim bitme noktasına geldi.

denizlinin en has adami umut
sürekli yaliyordu zaten onu

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

PL şampiyonluğunun eşiğinden dönen adama yurdum futbol uleması oturduğu yerden taktik dersi verebiliyor.

Yetmiyor adamı çöp ilan edebiliyor.

Bize de hayırlı olsun kafanı güle güle kullan demek düşer.

kardeşim ne anlatmayi çalişiyorsan allah aşkina

ben ne diyorum sen ne diyorsun

adam genelde 2 forvetle oynuyor, son sezonunda 3-5-2 oynatiyordu.

Sneijder'i yine kanatta mi görmek istiyorsun allasen

He sinirsiz bütçe verilmesine ragmen aldigi onlarca kazik oyuncular hakkinda bile konuşmayacam

adami zorlama be

Kontenjanın 14 olduğu yerde yerli hocaya hayır diyelim

Terim gelmeyeceğine göre herhangi bir Türk hoca = %99 vakit kaybı

Denizli gelirse bu değişimin hiçbir faydası olmaz. En fazla hoca değişimi olumlu etki ederse bu sene de şampiyon oluruz lakin seneye ne olur kim bilir... 1 sene sonra yine hoca değiştiririz. O yüzden daha uzun vadeli düşünebileceğimiz bir hoca olmalı ve mümkünse prandelli soyundan suyundan olmayan yabancı bir hoca tercihimdir.

eskiden mecburdu yabanci hocalar turklerle iyi gecinmeye cunku yabanci siniri vardi.

artik o sacmalik ortadan kalkti. o yuzden tam zamani iyi bir yabanci hoca icin. hamza kalsaydi zaten sampiyon olamayacaktik. olsun yine olmayalim ama iyi bir yabanci hoca gelsin ve ilk defa programli bir sey yapalim. varsin bu sene gitsin ama onumuzdeki 5 sene kurtulsun.

Galatasaray hic bir zaman basin tarafindan destek gormedi. yine gormeyecektir.

tabii bunlarin olmasi icin yonetimin teknik direktore destek vermesi lazim. boyle olmayacagi icin biz bosuna konusuyoruz.

Galatasaray gormedi ama bazi hocalar gordu. Fatih Terim Mustafa Denizli gibilerin basinda kendi adamlari var. Bu adamlara o nedenle kolay kolay dokunulamiyor.

Ayrica yabanci hoca gelince sen gercekten turk oyunculardan kurtulabilecegini mi dusunuyorsun ? Hadi kurtul bakalim Burakin Selcugun daha 2 senelik sozlesmeleri var. Sabri daha yeni sozlesme yapti. Keza Umutun sozlesmesi uzadi. Yabanci hoca gelecekse ve 3-4 sene sampiyonluk beklemeyeceksek tamam. Ama ben takimimi iyi taniyorum. Mourinho Lucescu ve Ancelotti disinda getirecegimiz herhangi bir yabanci hocanin omru 6 aydan uzun olmaz

kardeşim ne anlatmayi çalişiyorsan allah aşkina

ben ne diyorum sen ne diyorsun

adam genelde 2 forvetle oynuyor, son sezonunda 3-5-2 oynatiyordu.

Sneijder'i yine kanatta mi görmek istiyorsun allasen

He sinirsiz bütçe verilmesine ragmen aldigi onlarca kazik oyuncular hakkinda bile konuşmayacam

adami zorlama be

Kardeşim dünyadan haberin yok konuşma ya

Rodgers diziliş bakımından görebileceğin en esnek hoca belki de

4-3-3 de oynattı 4-4-2 de 3-5-2 de

Sistemle dizilişin farkını bilmeyen, futbolu langırt gibi statik dizilişlerden ibaret sananların ahkam kesmesinden geliyor zaten ne geliyorsa başımıza

Hamza kendi istifa etmeyip yönetim gönderdiğine göre bence teknik direktör belli 3-4 güne açıklarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt