Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne pahasına olursa olsun Favre gelmeli. Bu sezonu yakarız belki ama geleceğe emin adımlarla gideriz. Zaten bu sezon biz şampiyon olamazsak ezikler de olamaz. 8taş olursa umrumda olmaz.

Aspor : Serkan Korkmaz'a haber daha yeni gelmis. Lucien Favre isi bitmis gibi.

Haydaaaaaaaa :)

bızım en buyuk hatamız sene bası senol hocayı getırmemek kım ne derse desın turkıyedeki en buyuk 2. hoca kendısıdır

Hamza tek basina bu takimi sampiyon yapmadi albayrak ve durust hamlelerini de araya katin ona gore soyleyin o ikili olmasaydi hamzada havlu atmisti. Yine ayni yolu uygula o zaman sende. Albayrak gibi adamlar her donem lazim. Tansiyonu dusurur bag kurar kullanacaksin boyle adamlari kazan kazan mantigi.

Favreye gelince insanlar su anda en yakin adaymis gibi gordugu icin onu istiyor yaptiklari ortada.

Ayrica takimda almanca konusma bakimindan epey oyuncu var. Bu bile bizim alman ekolune kaymamiz gerektiginin en buyuk belirtisi favre veya x kisi almanyada kariyer yapmis sistem adami istiyorum artik ben sonra gelir diye dert edenler ben hos futbolu gorursem stada gider mac izlerim gider storeye alisveris yaparim. Yani her sey sampiyonluk degil aslinda su an insanlar o kadar ayrismis durumda ki igrenc oyunu izlemeye gitmek istemiyorlar storenin onunden gecen dursuna sovuyor takima sovuyor hamzaya daha bir sovuyor. İnsanlari su anda bu sekilde cekersin yoksa 30haftaya kadar bos tribunde oynayip son 5 hafta dolu tribune oynarsin, o gazla eski formalari itelerler onlari alirsin yenilere kimse bakamaz agustosa kadar beklersin zaten.

Benim istegim dursunun akillanmis olmasi ve bu dogrultuda hareket etmesi. Asi tuttugu anda ligi ezer gecerisin

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gönlüm Favre,Zidane,Seedorf,Bielsadan yana ama gelecek kişi Mr denizli olacak gibi kafaları taşlara vurmaya devam

FAVRE : üst düzey sekilde almanca, fransizca ve ingilizce biliyor. Yani bu konuda bütün yabanci oyuncularimiz çok iyi integre olurlar. Yanina birde Umit Davala'yi getirirsek, tam 4/4 olur müthis olur.
Favre Yönetigi takimlari çok iyi takip ederim, çok disinpli, oyuncularin nerde ne yiyecegine bile karisir o kadar profesyonel. Aksamlar geç saatlere kadar ve devamli arastirma yapar ve kendini gelistirmeye yönellir, çok aç ve akilli bir hoca ayrica. En önemlisi, alt yapiya ve gençlere çok ama çok önem verir, gelistirme konusunda ve futbol egitiminde bir numara.

Son düzenleme:
Favre eric geretsin geldigi sezonki etkisini yapar buraya yaziyorum

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

En azindan oyuncu degisikligi icin 90 dakika beklemez

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

[h=4]Umut'un “Hocayı görevden almışlar” sözleri sonrasında şok yaşayan kaptan Selçuk İnan, Hamzaoğlu'nu arayan ilk oyuncu oldu. “Hocam inanmak istemiyorum. Bu nasıl olabilir? Bunun geri dönüşü olamaz mı? Ne gerekiyorsa yapalım” diyerek üzüntüsünü gösterdi.[/h]
habere bak yaa sanki biz magrada yasiyoruz, yok efendim telefon gorusmesi yapilmis, ulan malum gazete sen mi kulak misafiri oldun telefon gorusmesine ne bicim yalancilik bu

Gerets'te gladbach'tan gelmisti galiba

Wolfsburgdan gelmiş

[TH="class: zentriert"]Maçlar
[/TH]
[TH="class: zentriert"]G[/TH]
[TH="class: zentriert"]B[/TH]
[TH="class: zentriert"]M[/TH]
[TH="class: zentriert"]Goller[/TH]
[TH="class: zentriert"]Puanlar[/TH]
[TH="class: zentriert"]Maç başına alınan puanlar (MBP)[/TH]

[TD="class: zentriert"]42[/TD]
[TD="class: zentriert"]18[/TD]
[TD="class: zentriert"]5[/TD]
[TD="class: zentriert"]19[/TD]
[TD="class: zentriert"]59:58
[/TD]
[TD="class: zentriert"] 59
[/TD]
[TD="class: zentriert"] 1,40
[/TD]

Şöylede bir orana sahipmiş Favrenin ilk sezonlarida buna yakin

İDDİA | Mustafa Denizli, Galatasaray'ın teklifini kabul etti. Yardımcıları Emre Aşık ve Ergün Penbe oldu. (Sporx)

nerde siqindiriq adam var ,o gelio başımıza.jose,denaer ve sinan gumuse yazık oldu.

Son düzenleme:
Hamza Hamzaoğlu sözleşmesine tazminat maddesi koydurmadığı için 9 milyon TL'yi Galatasaray'a bıraktı. (Sporx)

jem karacan-sabri ve umut'un sözleşmelerine saysın o parayı!!

Takımımızdan sadece, eski futbolcumuz Felipe Melo ve tercüman Mert Çetin Hamza Hamzaoğlu için veda mesajı yayınladı.

FAVRE : üst düzey sekilde almanca, fransizca ve ingilizce biliyor. Yani bu konuda bütün yabanci oyuncularimiz çok iyi integre olurlar. Yanina birde Umit Davala'yi getirirsek, tam 4/4 olur müthis olur.
Favre Yönetigi takimlari çok iyi takip ederim, çok disinpli, oyuncularin nerde ne yiyecegine bile karisir o kadar profesyonel. Aksamlar geç saatlere kadar ve devamli arastirma yapar ve kendini gelistirmeye yönellir, çok aç ve akilli bir hoca ayrica. En önemlisi, alt yapiya ve gençlere çok ama çok önem verir, gelistirme konusunda ve futbol egitiminde bir numara.

Bu kısım bizim bünyeye çok zararlı. Bizim profesyoneller!! bu kadar disipline gelemzler. Bunlar rahata alışmış

Bu arada gelecek hoca zor bir fikstürün icine düsecek.Atletico maciyla baslayıp Kasımpasa deplasmanına cikacak.Ardından iceride Bursa ve sonra Bjk deplasmanı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt