Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lig bizim için bitti burdan dönmez favre gelsin geleceği kurtaralım

Ersun futbolcunun düzenine göre hareket etmez. Kimsenin gözünün yaşına bakmaz ve keser eğer aksıyorsan. Burak Ersun'un altında böyle oynasın 2-3 hafta sonra keser atar. Çok ciddiyim...

Son düzenleme:
liverpool nasıl kloopu gelecek sezonlar için aldı biz de bu şekilde birini almalıyız bu kadar basit

Maç öncesi ultrAslan'ın hazırladığı Hamza Hamzaoğlu pankartları, yönetim tarafından Arena'ya sokulmadı. (Telegol)

semih umut olcan balta burak sabrili takımdan hala ümidi olan var mı ciddi soruyorum?

Ersun: GS'nin orta sahasına sert bir oyuncu şart.

Aklın yolu bir

cl de işimiz bitince takım havlu attı çünkü başka hedef yoktu 4.yıldızı taktığımız için,bu takımda sinan gümüş,koray günter,yavuzhan gibi genç oyuncuları düşünmeden ilk 11e koyacak adam lazım takımda heyecan heves yok malesef teknik taktikle alakası yok durumun

Normalde seneyi feda edip uzun vaadeli hoca istenmeli fakat bu yönetimle mümkün değil. Hocanın ismi mühim değil şu saatten sonra, önce yönetim gitmeli.

Wesley Sneijder: "Nasıl atak ve savunma yapacağınızı bilemezseniz, bir taktik ve bir sistemle oynamazsanız böyle olur."

hamza hocanın yarattığı düzenin eseri

Basının şişirmesine gelip Melo'yu gönderen şerefsizleri kulüpten def etmeli öncelikli olarak.

Adamın ismi bile geçmiyor hayret yani

İlla yerli hoca gelecekse en ideal tercih olduğu ortada

Aslında taraftar olarak istememekle haklıyız ama şuan en iyi seçenek olduğu gerçeğini değiştirmez. Yani öyle bir durum ki isteyende haklı , istemeyende haklı.

Bana kalırsa gözümü kırpmadan Favre derim...

Adamın ismi bile geçmiyor hayret yani

İlla yerli hoca gelecekse en ideal tercih olduğu ortada

Geciyordu ama

1) "Ersun Yanal ismi hiçbir zaman Galatasaray'ın gündeminde olmamıştır ve olmayacaktır." (10 Kasim aciklamamiz)
2) 18 Kasim Fatih Isbecer aciklamasi

Gelecegini düsünmüyorum.

takıma sağ bek sol bek orta saha kanat ve forvet gerekli tabi ki bunların olması saçmalık olmaz bu kadroyu böyle çöp yapanlardan Allah sorsun

Geciyordu ama

1) "Ersun Yanal ismi hiçbir zaman Galatasaray'ın gündeminde olmamıştır ve olmayacaktır." (10 Kasim aciklamamiz)
2) 18 Kasim Fatih Isbecer aciklamasi

Gelecegini düsünmüyorum.

Yönetimde ismi geçmiyor gibi işte ona şaşırıyorum. :D

Bu kadar profesyonellik gerektiren bir ortamda saçmalıklara takılıp duruyorlar.

Programda Denizli'nin GS'ye gelme ihtimalini konuşurlarken hiç ismi geçmedi, sustu kaldı suratı asıldı resmen.

Hani bir teklif olsa düşünmeden kabul edecek herhalde.

Aslında taraftar olarak istememekle haklıyız ama şuan en iyi seçenek olduğu gerçeğini değiştirmez. Yani öyle bir durum ki isteyende haklı , istemeyende haklı.

Bana kalırsa gözümü kırpmadan Favre derim...

Ben de eskiden olsa istemezdim de şu yorumculuk döneminde cidden saygı duydum adama.

Çok ciddi şekilde analiz edip tespitleri yerinde yapıyor.

Bir de Denizli mi Ersun mu... En azından oradan bir artı kazanıyor yani.

Yoksa ben de yabancı hoca istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt